Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. Gabriel García Márquez Gabriel García MárquezGabriel.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. Gabriel García Márquez Gabriel García MárquezGabriel."— Előadás másolata:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12 Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. Gabriel García Márquez Gabriel García MárquezGabriel García Márquez

13

14

15 " Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével." (Gabriel Garcia Márquez)

16 A szerelem az élet nagy ajándéka, és aki nem nyújtja ki utána a kezét, az sohasem élte az életet a maga teljes módján." (Erskine)

17

18

19

20

21

22

23

24 aki szeret, azt viszont is szeretik." (Fontane).aki szeret, azt viszont is szeretik." (Fontane)

25 A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk." (Francoise Sagan)

26

27

28 Mély, fémfényű, szürke, szép színű szemedben, édesem, csodálatos csillogó csengők csilingelnek csöndesen, csendesen, - hallani nem lehet, talán látni sem: az látja csak, aki úgy szeret, mint én, édesem!

29

30

31

32

33


Letölteni ppt "Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. Gabriel García Márquez Gabriel García MárquezGabriel."

Hasonló előadás


Google Hirdetések