Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vajon mit gondol Rólam az Isten?. „Gyermekem, „Gyermekem, én csak jót gondolok Rólad! Te számomra egyedi és megismételhetetlen megismételhetetlen vagy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vajon mit gondol Rólam az Isten?. „Gyermekem, „Gyermekem, én csak jót gondolok Rólad! Te számomra egyedi és megismételhetetlen megismételhetetlen vagy."— Előadás másolata:

1 Vajon mit gondol Rólam az Isten?

2 „Gyermekem, „Gyermekem, én csak jót gondolok Rólad! Te számomra egyedi és megismételhetetlen megismételhetetlen vagy. Az egész világon nem teremtettem más Olyan személyt, mint Te. Olyan talentumokat, amiket neked adtam, nem nem adtam senki másnak. Senki nem tud arra a helyre kerülni, amit öröktől öröktől fogva Neked gondoltam gondoltam el !

3 Te értékes vagy az én szememben. Alkalmassá tettelek a szeretetre, a mi c s ak c s ak az e mbernek adatik meg. Mindenben Rám hagyatkozhatsz.

4 Nem lényeges a korod, korod, vagy a származásod, származásod, vagy, hogy érezted-e, érezted-e, hogy szeretnek a szüleid szüleid (talán akartak szeretni...., de talán nem tudták kimutatni a szeretetüket) Ne gondolj ezekre a dolgokra,fel e jtsd dolgokra,fel e jtsd el. Ez a múlt. múlt.

5 Te a jelenhez tartozol. Nem számít, hogy ki voltál, mit tettél, milyen milyen hibák at hibák at követtél követtél el, el, kiket bántottál meg.

6 Én már megbocsátottam megbocsátottam Neked, Neked, és elfogadlak elfogadlak olyannak, amilyen vagy: törékeny, tehetetlen, megkísértett, becsapott. Arra Arra lettél lettél teremtve teremtve, hogy hogy az az Én Én jóságom képmása képmása legyél legyél. Tehát ne legyél szomorú, ne búsulj… emeld fel a fejed, szeresd önmagad, és vedd észre a szeretet csíráit, amik benned vannak.

7 Ne a holnap, hanem a Ma legyen egy új kezdet az életedben, ami az Üdvösségre készít fel, nem pedig a halálra! Az Én Fiam, Jézus Krisztus érdemelte ki ezt számodra a keresztfán, ahová Te nap mint nap odaszegezed kicsiny kicsiny hiteddel, lázadásaiddal és és bűneiddel. Ezt az új életet INGYEN KAPOD, AJÁNDÉKBA! Ez a csoda vagyok én, a Te Istened.

8 Kezd el most, indulj újra. Adj magadnak egy újabb lehetőséget lehetőséget az újjászületésre, még ma. Te Te vagy, és ez minden, aminek lenned kell.

9 Ha újra elesnél, tekints Rám, aki mindig kinyújtom a kezem, hogy felemeljelek. NE FÉLJ! Szeress most! Ne habozz kimondani: “Szeretlek”! Győzd Győzd le a távolságot és írd le: “Szeretlek”! Ne várj a halálra, hogy könnyek között kelljen kimondanod: “Szeretlek!”

10 Én mindig itt vagyok, arra vár o k, hogy észreved d, mennyire szeretlek Téged. Érted nem haboz né k újra feláldozni az életem! ”

11


Letölteni ppt "Vajon mit gondol Rólam az Isten?. „Gyermekem, „Gyermekem, én csak jót gondolok Rólad! Te számomra egyedi és megismételhetetlen megismételhetetlen vagy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések