Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A bibliai lecke előkészítése és tanítása (4) A központi igazság kiválasztása © Copyright 2009 Child Evangelism Fellowship.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A bibliai lecke előkészítése és tanítása (4) A központi igazság kiválasztása © Copyright 2009 Child Evangelism Fellowship."— Előadás másolata:

1 A bibliai lecke előkészítése és tanítása (4) A központi igazság kiválasztása © Copyright 2009 Child Evangelism Fellowship

2 A központi igazság kiválasztása „Én egyszerűen elmondom a bibliai történetet bibliai igazságok nélkül.” „Én elmondom a bibliai történetet és az igazságokat a végkövetkeztetésben mondom el.” „Én minden igazságot megtanítok, amelyet a bibliai történetben találok.” „Én kiválasztom a legfontosabb igazságot és azt az egész bibliai történeten keresztül tanítom.” Ki használja a leghatékonyabb módszert?

3 A központi igazság kiválasztása I. Melyik igazságot tanítsd? Válassz egy igazságot, és azt tanítsd meg alaposan! Ne téveszd össze a témával! „A bűn” – téma „A Biblia azt mondja, hogy mindenki vétkezett.” – központi igazság

4 A központi igazság kiválasztása II. Mit tegyél a többi igazsággal? a.Tanítjuk, mert alátámasztja a KI-t b.Csak megemlítjük c.Elhagyjuk III. Nem lesz így kevés tanítás a leckében?

5 A központi igazság kiválasztása VI. Gyakorlás a.Mi a tanított központi igazság? b.Mely más igazságok támasztják alá a központi igazságot? c.Milyen tanítási módszereket találtál? 1.Az új élet kezdetén - Nikodémus 2.Egy leprás megtisztítása

6 A központi igazság kiválasztása „Én egyszerűen elmondom a bibliai történetet bibliai igazságok nélkül.” „Én elmondom a bibliai történetet és az igazságokat a végkövetkeztetésben mondom el.” „Én minden igazságot megtanítok, amelyet a bibliai történetben találok.” „Én kiválasztom a legfontosabb igazságot és azt az egész bibliai történeten keresztül tanítom.” Ki használja a leghatékonyabb módszert?


Letölteni ppt "A bibliai lecke előkészítése és tanítása (4) A központi igazság kiválasztása © Copyright 2009 Child Evangelism Fellowship."

Hasonló előadás


Google Hirdetések