Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Üdvözöllek ! Most egy varázslat részese lehetsz, melyben befolyásolni fogom a tudatodat a számítógépeden keresztül. Ülj le, dőlj hátra, és kattints az.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Üdvözöllek ! Most egy varázslat részese lehetsz, melyben befolyásolni fogom a tudatodat a számítógépeden keresztül. Ülj le, dőlj hátra, és kattints az."— Előadás másolata:

1 Üdvözöllek ! Most egy varázslat részese lehetsz, melyben befolyásolni fogom a tudatodat a számítógépeden keresztül. Ülj le, dőlj hátra, és kattints az egereddel, ha elkezdhetjük!

2 Gondolatolvasás… Légy szíves válassz ki egy kártyát, és erősen koncentrálj rá. Ne kattints az egérrel a kártyára! Ha erősen koncentrálsz, telepatikusan befolyásolni tudom a döntésedet… Ha megjegyezted, melyik kártyát választottad, kattints az egereddel...

3 Gondolatolvasás… Most idézd fel magadban a választott kártyát… Halkan mondd ki a nevét. (Ezt mindenképpen tedd meg, ez nagyon fontos!) Ezután kattints ismét az egereddel…..

4 Thank you for your time. - Chris Gondolatolvasás… Sikerült kiválasztanom a kártyádat, és eltávolítottam a sorból ! Meglepődtél ???


Letölteni ppt "Üdvözöllek ! Most egy varázslat részese lehetsz, melyben befolyásolni fogom a tudatodat a számítógépeden keresztül. Ülj le, dőlj hátra, és kattints az."

Hasonló előadás


Google Hirdetések