Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Régen, nagyon régen,létezett egy sziget, amelyen ott lakott az Ember minden érzése. A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Régen, nagyon régen,létezett egy sziget, amelyen ott lakott az Ember minden érzése. A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet."— Előadás másolata:

1 Régen, nagyon régen,létezett egy sziget, amelyen ott lakott az Ember minden érzése. A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.

2 Egy napon, az érzések megtudták, hogy a szigetük el fog süllyedni. Mindegyikük hajót készített magának, hogy szigetet elhagyhassa. Csak a Szeretet akart kivárni a legutolsó percig. Mielőtt a sziget elsüllyedt volna, a Szeretet segítséget kért.

3 Egy fényűző hajón, arra ment a Gazdagság. Vigyél magaddal engem is... kérte a Szeretet. Nem tehetem, mondta a Gazdagság. A hajómon nagyon sok arany, ezüst és drágakő van. Neked, itt, már nincs hely.

4 Egy gyönyörü hajón arra ment a Gőg. Elvinnél magaddal? – kérte őt is... Sajnos, nem! Itt minden olyan tökéletes, valamit még megrongálnál..

5 A szeretet megkérte a Bánatot is : Bánat! elvinnél magaddal? Ach Kedvesem!... Szívesen vinnélek, de tudod, annyira bánatos vagyok, hogy mindíg csak egyedül akarok lenni.

6 Az arramenő Jókedv annyira harsányan mulatott, hogy a szeretetet észre sem vette és tovább hajózott.....

7 Egyszercsak hangot hall: Gyere Szeretet! Elviszlek! Amikor partot értek, annyira el volt telve hálával, hogy meg sem kérdezte a megmentője nevét..

8 Mivel érezte az adósságát, megkérdezte hát a Bölcsességtől - ki is volt a megmentője? Bizony, az maga az Idő volt – mondta.

9 Az Idő? csodálkozott a Szeretet! Miért segített rajtam az Idő? Mert csak az Idő ismerte fel és tudja igazán, mennyire fontos az Embernek a Szeretet.

10 Kérlek, ha már Te is felismerted azt, amit az Idő tud időtlen idők óta, akkor mondd el a többi Embernek is. Elöbb – utóbb, mindenkinek meg kell tudnia! Küldd el a barátaidnak ezt a levelet, hogy ők is tovább adhassák, mindenkinek aki a számukra fontos! Ha egyszer, körbejárva a világot, ismét hozzád jut el, tudd meg, hogy sokkal több igazi barátod van, mint gondolnád.


Letölteni ppt "Régen, nagyon régen,létezett egy sziget, amelyen ott lakott az Ember minden érzése. A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések