Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy szál harangvirág, ennyi csak, mit adhatok, és kívánok még nagyon sok boldog névnapot. Nem nagy dolog, mondhatja más, tudom jól, de mit tegyek? Egy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy szál harangvirág, ennyi csak, mit adhatok, és kívánok még nagyon sok boldog névnapot. Nem nagy dolog, mondhatja más, tudom jól, de mit tegyek? Egy."— Előadás másolata:

1

2

3 Egy szál harangvirág, ennyi csak, mit adhatok, és kívánok még nagyon sok boldog névnapot. Nem nagy dolog, mondhatja más, tudom jól, de mit tegyek? Egy szál harangvirág, ez jelzi most az ünnepet.

4 De látom, téged csak a virág érdekel, mit mondok, az sajnos a füledig nem jut el. De elnézem neked, mert engem szeretsz, s így rossz ember nem lehetsz.

5 Egy szál virág, nem nagy dolog, de ennyi csak, mit adhatok. És kívánok még nagyon sok boldog névnapot.

6 De látom, téged csak a virág érdekel, mit mondok, az sajnos a füledig nem jut el. De elnézem neked, mert engem szeretsz, s így rossz ember nem lehetsz.

7 Egy szál harangvirág, ennyi csak, mit adhatok, és kívánok még nagyon sok boldog névnapot. És kívánok még nagyon sok boldog névnapot.


Letölteni ppt "Egy szál harangvirág, ennyi csak, mit adhatok, és kívánok még nagyon sok boldog névnapot. Nem nagy dolog, mondhatja más, tudom jól, de mit tegyek? Egy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések