Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kellemes Ünnepeket! Kellemes Ünnepeket! Ne feledd, ha a karácsony hiányzik a szívedből, akkor a fa alatt sem találsz rá.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kellemes Ünnepeket! Kellemes Ünnepeket! Ne feledd, ha a karácsony hiányzik a szívedből, akkor a fa alatt sem találsz rá."— Előadás másolata:

1

2 Kellemes Ünnepeket! Kellemes Ünnepeket!

3 Ne feledd, ha a karácsony hiányzik a szívedből, akkor a fa alatt sem találsz rá.

4 Amíg az önzés terhessé, addig a szeretet könnyeddé teszi a karácsonyt. Amíg az önzés terhessé, addig a szeretet könnyeddé teszi a karácsonyt.

5 Bárcsak eltehetnénk a karácsony szellemét befőttnek, és minden hónapban kinyithatnánk egy üvegnyit belőle. Bárcsak eltehetnénk a karácsony szellemét befőttnek, és minden hónapban kinyithatnánk egy üvegnyit belőle.

6 A szeretet lángjaiban a legkeményebb vasnak is meg kell olvadnia. Senki sem téríthet el engem ettől a meggyőződéstől, mert a tapasztalás tanított meg reá. A szeretet lángjaiban a legkeményebb vasnak is meg kell olvadnia. Senki sem téríthet el engem ettől a meggyőződéstől, mert a tapasztalás tanított meg reá.

7 Az ünnephez nem kell más, csak egy kis fenyőgally, néhány masni, és Te. Az ünnepnap maga az ünnep! Az ünnephez nem kell más, csak egy kis fenyőgally, néhány masni, és Te. Az ünnepnap maga az ünnep!

8 A szeretet milyensége nem az ajándék nagyságában, hanem a mosoly szélességében és az ölelés melegében rejlik,!

9 A legjobb karácsonyi dekoráció a fülig érő mosoly! A legjobb karácsonyi dekoráció a fülig érő mosoly!

10 Minél több szeretet és jóság sugárzik belőled, annál több áramlik rád vissza.

11 A szeretet gazdagabbá teszi azt, aki kapja, és nem juttatja koldusbotra azt, aki adja.

12 Ezúton kívánunk boldog karácsonyt és sikeres új esztendőt! Baranyáék Baranyáék


Letölteni ppt "Kellemes Ünnepeket! Kellemes Ünnepeket! Ne feledd, ha a karácsony hiányzik a szívedből, akkor a fa alatt sem találsz rá."

Hasonló előadás


Google Hirdetések