Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A ritka percek selyemszalagját most együtt bontsuk fel, a számlát úgysem veszíthetjük el, most mégis rejtsük el. S mint szelíd kéz a lázas gyermek forró.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A ritka percek selyemszalagját most együtt bontsuk fel, a számlát úgysem veszíthetjük el, most mégis rejtsük el. S mint szelíd kéz a lázas gyermek forró."— Előadás másolata:

1

2

3 A ritka percek selyemszalagját most együtt bontsuk fel, a számlát úgysem veszíthetjük el, most mégis rejtsük el. S mint szelíd kéz a lázas gyermek forró homlokán, s mint rossz álom, ha felriaszt, és odabújsz hozzám. Olyan jó-jó-jó, de mondd, hány perc az ünnep? Oh, mondd-mondd-mondd-mondd-mondd, mondd, meddig tart?

4 A béke, nehogy végleg elfelejtsd, üzen, hogy létezik, mondd, meglep-e, ha átnyújtom neked az ünnep perceit? Csak félrekapcsolt csengetés, ha drága hangot vársz, vagy régi zsebben maradt pénz, mit szűk napon találsz. Oh, mondd-mondd-mondd-mondd-mondd, mit ér az ünnep? Oh, mondd-mondd-mondd-mondd-mondd, mondd, meddig tart?

5 S mint szelíd kéz a lázas gyermek forró homlokán, s mint rossz álom, ha felriaszt, és odabújsz hozzám. Olyan jó-jó-jó, de mondd, hány perc az ünnep? Oh, mondd-mondd-mondd-mondd-mondd, mondd, meddig tart? Készítette: Jolka


Letölteni ppt "A ritka percek selyemszalagját most együtt bontsuk fel, a számlát úgysem veszíthetjük el, most mégis rejtsük el. S mint szelíd kéz a lázas gyermek forró."

Hasonló előadás


Google Hirdetések