Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Névnapodra Szeretettel

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Névnapodra Szeretettel"— Előadás másolata:

1 Névnapodra Szeretettel
Kattintásra

2 Úgy áldjon meg isten neved napján, Hogy beérhesd vele minden órán
Úgy áldjon meg isten neved napján, Hogy beérhesd vele minden órán. Legyen élted mint a virágos fa: Remény s öröm virágozzék rajta. Mely sok szívnek keserű gyötrelem, Legyen neked édes a szerelem. Igaz legyen, s mindig hű, szeretőd, Ki jobban szeressen, mint te szereted őt. Bánat ha ér, legyen az rövid éj, S utána hosszú boldog nap a kéj. S bárhova visz tőlünk a szerencse, Lépésidet emlékünk kövesse. S rokon érzet tartson köztünk hidat: Te se felejtsd távol barátidat. (Vörösmarty M)

3 "Neved napjára kívánok sok szépet, legyen számodra boldogság az élet
"Neved napjára kívánok sok szépet, legyen számodra boldogság az élet. Mint gyöngy virág az erdő közepén, úgy viruljon az életed, névnapod ünnepén!"

4 "Egy angyalt küldök Neked, tegye szebbé az életed
"Egy angyalt küldök Neked, tegye szebbé az életed! Tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe! Vegyenek körül barátok, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!"

5 "E szép napon Neked kel fel a nap, Felhőkön át simogatja arcodat
"E szép napon Neked kel fel a nap,  Felhőkön át simogatja arcodat.  Csak neked nyújtja sugarát,  S velem együtt Boldog Névnapot kíván."

6  "Névnapodra mondok száz jó kívánságot,  Legyen ez a napod szép, boldog és áldott!  Kedves képed hû szívemben ragyog,  Névnapodon veled együtt én is boldog vagyok!"

7 Vége Szerk:A.anikó


Letölteni ppt "Névnapodra Szeretettel"

Hasonló előadás


Google Hirdetések