Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Névnapodra Szeretettel Kattintásra. Úgy áldjon meg isten neved napján, Hogy beérhesd vele minden órán. Legyen élted mint a virágos fa: Remény s öröm virágozzék.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Névnapodra Szeretettel Kattintásra. Úgy áldjon meg isten neved napján, Hogy beérhesd vele minden órán. Legyen élted mint a virágos fa: Remény s öröm virágozzék."— Előadás másolata:

1 Névnapodra Szeretettel Kattintásra

2 Úgy áldjon meg isten neved napján, Hogy beérhesd vele minden órán. Legyen élted mint a virágos fa: Remény s öröm virágozzék rajta. Mely sok szívnek keserű gyötrelem, Legyen neked édes a szerelem. Igaz legyen, s mindig hű, szeretőd, Ki jobban szeressen, mint te szereted őt. Bánat ha ér, legyen az rövid éj, S utána hosszú boldog nap a kéj. S bárhova visz tőlünk a szerencse, Lépésidet emlékünk kövesse. S rokon érzet tartson köztünk hidat: Te se felejtsd távol barátidat. (Vörösmarty M)

3 " Neved napjára kívánok sok szépet, legyen számodra boldogság az élet. Mint gyöngy virág az erdő közepén, úgy viruljon az életed, névnapod ünnepén!"

4 "Egy angyalt küldök Neked, tegye szebbé az életed! Tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe! Vegyenek körül barátok, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!"

5 "E szép napon Neked kel fel a nap, Felhőkön át simogatja arcodat. Csak neked nyújtja sugarát, S velem együtt Boldog Névnapot kíván."

6 "Névnapodra mondok száz jó kívánságot, Legyen ez a napod szép, boldog és áldott! Kedves képed hû szívemben ragyog, Névnapodon veled együtt én is boldog vagyok!"

7 Vége Szerk:A.anikó


Letölteni ppt "Névnapodra Szeretettel Kattintásra. Úgy áldjon meg isten neved napján, Hogy beérhesd vele minden órán. Legyen élted mint a virágos fa: Remény s öröm virágozzék."

Hasonló előadás


Google Hirdetések