Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL ♫ Hanggal!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL ♫ Hanggal!"— Előadás másolata:

1

2 Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL ♫ Hanggal!

3 Azt mondják, szülés után 6 hétig tart visszatérni a normál kerékvágásba. Aki ezt mondja, nem tudja, hogy miután anya lettél, nincs többé olyan, hogy „normál kerékvágás”.

4 Azt mondják, hagyd, hogy az anyai ösztönöd vezessen. Aki ezt mondja, még nem volt vásárolni egy 3 évessel.

5 Azt mondják, a gyermeknevelési kérdéseidre meg- találod a választ a szakkönyvekben. Aki ezt mondja, még nem látott gyereket babot tömködni az orrába és a fülébe.

6 Azt mondják, ha jó anya vagy, a gyermeked is jól viselkedik majd. Aki ezt mondja, azt hiszi, a gyerekek használati utasítással és garanciával érkeznek.

7 Azt mondják, nem kell iskolázottnak lenned ahhoz, hogy jó anya légy. Aki ezt mondja, még soha nem segített egy ötödikesnek a matek háziban.

8 Azt mondják, az ötödik gyerekedet már nem fogod úgy szeretni, mint az elsőt. Aki ezt mondja, annak biztosan nincs öt gyereke.

9 Azt mondják, az anyaságnak akkor van vége, amikor a gyermeked elhagyja az otthont. Aki ezt mondja, az biztosan nem nagymama.

10 Azt mondják, édesanyád úgyis tudja, hogy szereted őt, nem kell mondanod neki. Aki ezt mondja, az biztosan nem anya.

11 Küldd tovább ezeket a gondolatokat a körülötted élő anyáknak, hogy tudják mennyire fontosak Neked! Küldd tovább ezeket a gondolatokat a körülötted élő anyáknak, hogy tudják mennyire fontosak Neked!


Letölteni ppt "Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL ♫ Hanggal!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések