Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A bank, amelyik érted van! Másodpercek bankja. Képzelj el egy bankot, ahol minden reggel 86,400 forint kerül a számládra. De ez nem marad meg a holnapi.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A bank, amelyik érted van! Másodpercek bankja. Képzelj el egy bankot, ahol minden reggel 86,400 forint kerül a számládra. De ez nem marad meg a holnapi."— Előadás másolata:

1 A bank, amelyik érted van! Másodpercek bankja

2 Képzelj el egy bankot, ahol minden reggel 86,400 forint kerül a számládra. De ez nem marad meg a holnapi napra. Minden este lenullázódik, akármennyit is használtál fel a nap folyamán. Akkor mit lehet tenni? Természetesen használd fel MINDET!

3 Mindannyiunknak van egy ilyen bankja! Ez nem más, mint az IDŐ! Minden reggel 86,400 másodperccel gazda- gabbak vagyunk. Minden este lenullázódik, elveszik, akármennyit is használtunk fel céljaink eléréséhez. Soha nem marad egyensúlyban. Soha nem lesz több, egy másodperccel sem.

4 Minden nap új számlát nyit nekünk, és minden este újra felégeti a maradékot. Ha elmulasztod felhasználni az aznapi betéted értékét, elveszik, és soha nem kapod vissza. A jelenben kell élned, a mai betétet használva. Befektetni, hogy a lehető legtöbbet tudj vásárolni egészségből, boldogságból, és sikerből! Tedd meg ma a lehető legtöbbet!

5 Hogy megértsd, mennyit ér egy év, kérdezd meg a diákot, akinek ismételnie kell. Hogy megértsd, mennyit ér egy hónap, kérdezd meg az anyát, aki koraszülöttet hozott a világra. Hogy megértsd, mennyit ér egy hét, kérdezd meg a hetilap szerkesztőjét. Hogy megértsd, mennyit ér egy óra, kérdezd meg a szerelmest, aki a találkozóra vár.

6 Hogy megértsd, mennyit ér egy perc, kérdezd meg az utast, aki elkésett, és nem érte el a vonatot. Hogy megértsd, mennyit ér egy másodperc, kérdezd meg az autóst, aki nem tudta elkerülni a balesetet. Hogy megértsd, mennyit ér egy tized- másodperc, kérdezd meg a sportolót, aki ezüstérmet nyert az Olimpián.

7 Minden pillanat kincs, ami a Tiéd, de az idő senkire sem vár. A Tegnap történelem. A Holnap rejtelem. A Ma ajándék. Használd ki a mát, és tegyél meg minden Tőled telhetőt, hogy tanulj, fejlődj, és hogy elérd az álmaidat. Minden másodperc, amelyet most halogatással töltesz, megsokszorozódik, és hosszú, tétlen percekké változik a jövőben.

8 A CashflowTársas.hu köszöni a figyelmedet! Ha szeretnéd hasznosan, tanulással és fejlődéssel eltölteni az idődet, gyere el Cashflow-t játszani! Nem fogsz csalódni! www.cashflowtarsas.hu © Copyright 2008 - CashflowTársas.hu


Letölteni ppt "A bank, amelyik érted van! Másodpercek bankja. Képzelj el egy bankot, ahol minden reggel 86,400 forint kerül a számládra. De ez nem marad meg a holnapi."

Hasonló előadás


Google Hirdetések