Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

LÚZEREK és HŐSÖK BUDAPEST, 2014.02.16. – Lukács Ferenc.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "LÚZEREK és HŐSÖK BUDAPEST, 2014.02.16. – Lukács Ferenc."— Előadás másolata:

1 LÚZEREK és HŐSÖK BUDAPEST, 2014.02.16. – Lukács Ferenc

2 VEDD FEL A LENDÜLETET, TALÁLKOZZUNK LONDONBAN! ŐSZINTE LEGYEK, AKKOR IS HA KÉNYELMETLEN? AZ IGAZAT AKAROD VAGY „HITELESEN“ BOHÓCKODJAK? LEGYEK KEDVES, MOSOLYGÓS, MONDJAM AZT, AMIT NEM KÉNYELMETLEN HALLANOD?

3 VEDD FEL A LENDÜLETET, TALÁLKOZZUNK LONDONBAN! AZ ÉLET ELKÉPESZTŐ, HA AZZÁ TESZED! RÁ KELL JÖNNÖD, HOGY KELL EZT CSINÁLNI! MERT HA EGYSZER RÁÉRZEL, AKKOR TE TUDOD ELDÖNTENI, HOGY...

4 VEDD FEL A LENDÜLETET, TALÁLKOZZUNK LONDONBAN! NEM KELL FÜGGENED SENKITŐL! EL TUDOD DÖNTENI MIT CSINÁLJ, HOGYAN ÉLJ. A WV-VEL MINDEZT MEG TUDOD VALÓSÍTANI! HA! HA, MEGVAN A MIÉRTED!!!

5 VEDD FEL A LENDÜLETET, TALÁLKOZZUNK LONDONBAN! MIRE JÓ EZ A MAI NAP? MIRE JÓ, HOGY TUDOD A HOGYANT? MIRE JÓ, HA TUDSZ MINDENT? MIRE JÓ, HOGY VOLTÁL LONDONBAN? HA NINCS MEG A MIÉRTED, AKKOR NINCS MIÉRT CSINÁLD! ÉS NEM IS FOGOD, HIÁBA TUDOD!

6 VEDD FEL A LENDÜLETET, TALÁLKOZZUNK LONDONBAN! HA NINCS MEG A MIÉRTED, AKKOR VALAMI „MÁST“ FOGSZ CSINÁLNI, AMIT EDDIG IS! MARADSZ A KOMFORT ZÓNÁDBAN. MERT ONNAN KIJÖNNI, „FÁJ“. CSAK AKKOR FOGSZ VÁLTOZTATNI, HA MEGVAN, HOGY MIÉRT TEDD!

7 MI AZ ÉN MIÉRTEM?

8 SOKAN „TANÍTANAK“, DE KEVESEN CSINÁLJÁK! LEGKÖZELEBB AKKOR TALÁLKOZUNK, HA LEGALÁBB AKTÍV 30-30 LESZEK!

9 NEKED MEGVAN A MIÉRTED? „aktuális KÉPZÉS“ --- ja, hogy én MONDJAM EL NEKED, MERT TE NEM VOLTÁL OTT??? MIÉRT FOGLALKOZZAM VELED, HA TE SEM TUDOD?

10 NÉZZÜNK PÁR GYAKORLATIAS DOLGOT: •1.pont: Legyen MIÉRTED! •2.pont: Legyen MAGABIZTOSSÁGOD a WORLDVENTURES-ben! •3.pont: Légy mindig ŐSZINTE! (meghívás) •4.pont: Légy BÁTOR és CSINÁLD! •5.pont: Soha NE ADD FEL! HA MEGLESZ AZ 1,2,3 pontod, meglesz a BÁTORSÁGOD IS!

11 EGY UTOLSÓ DOLOG: PUHÁNY vagy SIKERES akarsz lenni? EGY LÚZER, vagy EGY HŐS ?!

12 VEDD FEL A LENDÜLETET, TALÁLKOZZUNK LONDONBAN! TALÁLKOZZUNK AMSTERDAMBAN A BOOTCAMP-en!

13 A HŐSÖK E SZERINT ÉLNEK: „Mit életünkben teszünk, az az örökkévalóságban visszhangzik.“


Letölteni ppt "LÚZEREK és HŐSÖK BUDAPEST, 2014.02.16. – Lukács Ferenc."

Hasonló előadás


Google Hirdetések