Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Krisztus uralma alatt élni 5. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Krisztus uralma alatt élni 5. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom."— Előadás másolata:

1 Krisztus uralma alatt élni 5. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom

2 Hasznos elemek 1.Misztikus dolgok 2.Szimbólumok

3 A teremtett világ Isten dicséri! Zsolt 139:14 Magasztallak téged, mert félelmes és csodálatos vagy; csodálatosak alkotásaid, és lelkem jól tudja ezt.

4 Hasznos elemek 1.Misztikus dolgok 2.Szimbólumok 3.Összetartozás

5 Hallás Zsid 5:11 (10-12) Erről nekünk sok mondanivalónk van, amit nehéz megmagyarázni, minthogy eltompult a hallásotok. Jel 3:13 Akinek van füle, hallja meg, mit mond a Lélek a gyülekezeteknek!"

6 Összefoglalásképpen Ján 7:37-38 Az ünnep utolsó nagy napján felállt Jézus, és így kiáltott: "Ha valaki szomjazik, jöjjön hozzám, és igyék! Aki hisz énbennem, ahogy az Írás mondta, annak belsejéből élő víz folyamai ömlenek!"

7 Összefoglalásképpen Ján 7:39 Ezt pedig a Lélekről mondta, akit a benne hívők fognak kapni, mert még nem adatott a Lélek, mivel Jézus még nem dicsőült meg.

8 Összefoglalásképpen Apcs 1:8 Ellenben erőt kaptok, amikor eljön hozzátok a Szentlélek, és tanúim lesztek Jeruzsálemben, egész Júdeában és Samáriában, sőt egészen a föld végső határáig." Apcs 11:20/b …Antiókhiába, a görögökhöz is szóltak, és hirdették az Úr Jézust. Apcs 11:23-24 Amikor megérkezett, és látta az Isten kegyelmét, megörült, és bátorította mindnyájukat, hogy szívük szándéka szerint maradjanak meg az Úrban; mivel derék ember volt, telve Szentlélekkel és hittel. És igen nagy sokaság csatlakozott az Úrhoz.

9 Összefoglalásképpen Az András-lista: 1. 2. 3. 4. 5.

10 Csoportos feladat 1.Ki-ki írja le egy papírra azoknak a neveit, akikkel hetente találkozik és beszél. Írja le továbbá azokat is, akik a kapcsolatrendszerében vannak, de ritkábban, vagy régen találkozott velük, viszont nyitottak felé. 2.Amint meg van a lista, ki-ki mondja meg hány személyt írt a lapra. Ezt követően tegyen ki-ki azon nevek mellé egy felkiáltójelet, akikben valamilyen szintű nyitottságot lát az evangélium, a hit, és Isten felé – Tudjuk ez a Szent Szellem munkáját jelzi életükben! 3.Ezt követően imádkozzunk az alábbi módon a személyekért: 1.Krisztus nyisson lehetőséget az evangélium megosztására feléjük. 2.Krisztus nyissa meg a szánkat, hogy a Szent Szellem által tudjuk azt mondani, amire szüksége van az adott személynek. 3.Isten nyissa meg a hallgatók szívét, hogy be tudják fogadni Isten üzenetét. 4.Kérjük Isten vezetését, hogy megértsük milyen keresztyén megérintő alkalomra hívjunk el ezeket az ismerőseinket. 5.Havonta, kéthetente, de akár minden találkozón imádkozzunk értük újra. 6.Aki nincs jelen a kiscsoport találkozón kérjétek, hogy ő is készítse el az András listáját. 4.Imádkozzatok azokért is, akik nem járnak a kiscsoportba! Adjon az ÚR szabadítást, változást, megújulást életükben!

11 •Ézs 9:2 (1) A nép, amely sötétségben jár, nagy világosságot lát. A halál árnyékának földjén lakókra világosság ragyog. Ézs 45:3 Neked adom a sötétség kincseit, az elrejtett drágaságokat, hogy megtudd: én vagyok az Úr, aki téged néven szólított, Izráel Istene. •Dán 11:32 Akik vétkeztek a szövetség ellen, azokat ráveszi, hogy elhagyják hitüket. De azok, akik ragaszkodnak Istenükhöz, bátor tetteket visznek véghez.


Letölteni ppt "Krisztus uralma alatt élni 5. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom."

Hasonló előadás


Google Hirdetések