Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Krisztus uralma alatt élni 3. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Krisztus uralma alatt élni 3. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom."— Előadás másolata:

1 Krisztus uralma alatt élni 3. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom

2 1. Egyszerűen! 2Móz 40:36-38 Valahányszor fölszállt a felhő a hajlékról, útnak indultak Izráel fiai egész vándorlásuk alatt. Ha nem szállt föl a felhő, nem indultak el ők se, amíg föl nem szállt. Mert nappal az Úr felhője volt a hajlékon, éjjel pedig tűz volt rajta. Izráel egész háza látta ezt vándorlása egész idején.

3 1. Egyszerűen! Róm 8:12-15 Ezért, testvéreim, adósok vagyunk, de nem a testnek, hogy test szerint éljünk. Mert ha test szerint éltek, meg kell halnotok, de ha a Lélek által megölitek a test cselekedeteit, élni fogtok. Akiket pedig Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai. Mert nem a szolgaság lelkét kaptátok, hogy ismét féljetek, hanem a fiúság Lelkét kaptátok, aki által kiáltjuk: "Abbá, Atya!"

4 2. Új kapcsolatok 1.Minden barátod már keresztyén? 2.Közös időtöltés pl. hobbi, nyelv tanfolyam 3.Építs fel barátságot egy véletlen találkozásból! 4.Adj evangéliumi újságot 5.Gyakorold a vendégszeretetet (Zsid13:2;1Pt4:9) 6.A módszereid megvizsgálása 7.A rendszeres ima (Zsid 10:35)

5 2. Új kapcsolatok 8.Szervezz rendszeresen vonzó evangelizációs programokat! 9.Próbálj meg elérni házaspárokat Cél: A lelkek megmentése az örök életre!

6 3. A Bárány és a kis bárányok Máté 28:19 Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelve őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében, Ef 4:11-12 És ő "adott" némelyeket apostolokul, másokat prófétákul, ismét másokat evangélistákul, vagy pásztorokul és tanítókul, hogy felkészítse a szenteket a szolgálat végzésére, a Krisztus testének építésére,

7 Kérdések a csoport beszélgetéshez 1.Mi a Szentlélek szerepe a Krisztusról való tanúságtételben? 2.Mint Isten gyermeke, milyen Bibliai ígéreteiket kaptál a Szentlélekkel kapcsolatosan? 3.Milyen módon tehetsz szert új evangéliumi barátságokra? Milyen lehetőségek jutnak eszedbe? 4.Milyen kapcsolat van az emberekért való imádság és az evangélium megosztása között? 5.Saját szavaiddal foglald össze az evangéliumot, úgy mintha az egyik Krisztust még nem ismerő barátodnak mondanád el. 6.Hogyan segíthetnek a kiscsoport vezetők, lelkipásztor, igehirdetők a gyülekezet tagjainak az evangéliumi szolgálatban való növekedés érdekében?


Letölteni ppt "Krisztus uralma alatt élni 3. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom."

Hasonló előadás


Google Hirdetések