Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Www.ujremeny.hu. Mt. 9,36 :Amikor látta a sokaságot, megszánta őket, mert elgyötörtek és elesettek voltak, mint a juhok pásztor nélkül.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Www.ujremeny.hu. Mt. 9,36 :Amikor látta a sokaságot, megszánta őket, mert elgyötörtek és elesettek voltak, mint a juhok pásztor nélkül."— Előadás másolata:

1 www.ujremeny.hu

2 Mt. 9,36 :Amikor látta a sokaságot, megszánta őket, mert elgyötörtek és elesettek voltak, mint a juhok pásztor nélkül.

3 www.ujremeny.hu Látta a sokaságot Elgyötörtek Elesettek Juhok pásztor nélkül A szükség betöltéséhez több munkás kell! A látás mely tartalmazza a szükséget A látás melyben megvan a jövő Jézus tanítványokat nevelt (Márk 3:13-15) Fejlődés: 3 12 72 500 Lk 10:1 1.Kor 15:6 Jézus földi életében A mennybe menetel után 3000 5000 … … ApCsel 2:41 4:4 5:14 ellankad, elernyed, elfárad, kidől dob, vet, hajít, dobál, szétszór, kidob, elűz Ekkor így szólt (Jézus) tanítványaihoz: „Az aratnivaló sok, de a munkás kevés:

4 Mt. 9,38: „…kérjétek tehát az aratás Urát, hogy küldjön munkásokat az aratásába.” www.ujremeny.hu

5 Mt. 6,33 De keressétek először az ő országát és igazságát, és ezek is mind ráadásul megadatnak nektek. Mt. 6,34 Ne aggódjatok tehát a holnapért, mert a holnap majd aggódik magáért: elég minden napnak a maga baja.” www.ujremeny.hu

6  Tehát azért helyezett Isten abba az iskolába, munkahelyre, otthon a gyermekeid mellé stb., hogy Krisztust képviseld a körülötted élők megtérésére.  Az evangélium hirdetése bízatott rád, hogy az emberek megmenekülhessenek a pusztulástól, mely sokaknál már itt a földön elkezdődik.  Azért tanulunk (dolgozunk) kiválóan, igényelve a Szentlélek erejét, hogy hiteles legyen bizonyságtételünk.  A szolgálat végzésének ára van, melyet nekünk kell megfizetni (idő, energia stb.).

7 Jézus elhívta Felkészítette és Elküldte a szolgálatba tanítványait www.ujremeny.hu


Letölteni ppt "Www.ujremeny.hu. Mt. 9,36 :Amikor látta a sokaságot, megszánta őket, mert elgyötörtek és elesettek voltak, mint a juhok pásztor nélkül."

Hasonló előadás


Google Hirdetések