Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Krisztus uralma alatt élni 4. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Krisztus uralma alatt élni 4. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom."— Előadás másolata:

1 Krisztus uralma alatt élni 4. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom

2 1. Képezzetek tanítványokat Apcsel 16:11-16 1.A szív 2.Az elme 3.Az akarat 4.A tanítványság (Sikeres keresztyén élet elméletben és gyakorlatban)

3 2. Kis csoportok 1.Tanítványozás kis csoportokban 2.A gyülekezet „előszobái” 3.Két irányú pozitív hatás a)Látják a keresztyén lelkesedést b)Az új hívők beszélhetnek új hitükről c)Az érettebb keresztyén segíteni tud 4.Kis gyülekezetek 5.Jó barátságok

4 3. A növekedési tényező 1.Az újonnan megtértek 2.Az „evangélista“ ajándék 3.A fészek melege

5 Kérdések a csoport beszélgetéshez 1.Mi az emberek véleménye általában a keresztyénekről? Miért vélekednek így? 2.Milyen hozzáállásra tanít bennünket Jézus Krisztus az elveszett emberekkel kapcsolatosan? 3.Mit jelent a gyakorlatban a hiteles keresztyén élet? Milyen konkrét élethelyzet jut erről eszedbe? 4.Mi akadályozza az embereket a megtérésben és hogyan segíthetünk nekik a döntés meghozatalában? 5.Mi jellemző egy vonzó, megragadó keresztyén kiscsoportra? 6.Miben és hogyan tudunk segíteni az új hívőknek? Hogyan tudjuk őket bevonni a közösségbe és evangéliumi szolgálatba? 7.Milyen szerepe van a misszióban az evangélista ajándékú testvéreknek, és hogyan szolgálhatnak azok, akik nem kaptak ilyen ajándékot a Szentszellemtől? 8.Mi az amiért leginkább hálás vagy, ha a gyülekezetedre gondolsz?


Letölteni ppt "Krisztus uralma alatt élni 4. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom."

Hasonló előadás


Google Hirdetések