Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt."— Előadás másolata:

1

2 ♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt Berg írásaiból

3

4 Noha Isten tervei a teremtményeit illetően igen rejtélyesek, abban biztosak lehetünk, hogy sohase hibázik. Isten teremtette a lelkünket. Tőle kaptuk az élet szikráját, ő egyesíti lelkünket a testtel, így válhatunk különleges emberi lényekké.

5 Mikor Isten megajándékoz minket egy gyermekkel, Isten előtti kötelességünk helyesen felnevelni. Gyermekeink Istentől kapott feladatok számunkra. Ők az Ő gyermekei is, de Isten szeretné, ha mi viselnénk gondot róluk és nevelnénk fel őket.

6 Ez teljes idejű szolgálat, de a rengeteg munka számtalan jutalommal és kedvezménnyel jár. Légy büszke, hogy szülő lehetsz, hiszen a világ legfontosabb munkáját végzed: a jövőt formálod.

7 Gondolj bele milyen fontos, hogy mire tanítod és neveled, ezekben az első élvekben. Ezért mondja a Biblia: „Tanítsd a gyermeket az ő útjának módja szerint, még mikor megvénhedik is, el nem távozik attól." (Példabeszédek 22:6).

8 Te, mint szülő felelős vagy, hogy ne csak ruházd, etesd, védelmezd és vigyázz az egészségére, hanem azért is, hogy már gyermekként megismerje Isten Igéjét, igazságát, és élvezze a szeretetét.

9 Néhány szülő tévesen úgy gondolja, ha a gyerek tanulnia akar, tanuljon, ha nem, úgy is jó. Bár nem helyes ráerőltetni a gyerekeket olyan dolgok megtanulására, ami nem érdekli őket, az igazság az, hogy a gyerekek szeretnek tanulni. Boldogabbak és elégedettebbek, amikor tanulnak, és szülői irányítás mellett többre képesek, mint magukra hagyva.

10 A szentírás szerint nem helyes gyermekünket szülői tanács és irányítás nélkül hagyni, mikor döntést kell hozniuk.

11 A gyerekeknek nem nehéz Jézust bemutatni. Kövesd a szíved! Saját szereteted, példád és történeteid irányítsák figyelmüket az Úrhoz.

12

13 KEDVES SZÜLŐK! VEZESSÉTEK SZERETETT GYERMEKEITEKET JÉZUSHOZ! Nála lesznek a legjobb helyen és a legnagyobb biztonságban. IMÁDKOZZÁTOK EL KÖZÖSEN SZÍVBŐL A KÖVETKEZŐ IMÁDSÁGOT: Jézusom, olyan nagyon szeretlek, és tudom, hogy Te is nagyon szeretsz engem. Azt mondtad, hogy "Engedjétek a gyermekeket, hogy hozzám jöjjenek..." Én is hozzád megyek minden gondommal. Bocsáss meg nekem, amikor rossz vagyok. Vigasztalj meg, amikor szomorú vagyok. Segíts nekem, amikor bajba kerülnék. Olyan boldog vagyok, hogy te szereted a gyermekeket. Jézusom, köszönöm, hogy meghaltál értem a kereszten. Az életedet adtad értem. Megváltottál. Örök életet kaptam Tőled. Köszönöm, hogy Te megadod, amire szükségem van. Olyan csodálatos a Te szereteted! Hiszem, Jézusom, hogy Isten fia vagy. Hiszem, hogy meghaltál a bűneimért. Hiszem, hogy Isten ereje által feltámadtál a halálból és örökké élsz. Jézusom, legyél az Uram, Megváltóm és Gyógyítóm. Drága Jézusom, köszönöm, hogy megváltottál. Ámen. (Római levél 10. fejezet 9-10. versei alapján imádkozzátok)

14 További PowerPoint prezentációk:www.tommyswindow.com


Letölteni ppt "♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések