Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja Rózsafüzér Királynője.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja Rózsafüzér Királynője."— Előadás másolata:

1

2 Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja Rózsafüzér Királynője

3

4 Rózsafüzér Királynője légy a világ megmentője, ajálj minket Szent Fiadnak Szeplőtelen Szűzanyánk. Óh Mária elérkezett a Te órád, csak egy szót szólj Szent Fiadnál és megmenekül a világ. Óh bűn nélkül fogantatott Szentséges Szűz Mária könyörögj érettünk kik hozzád menekszünk és azokért is akik nem menekülnek hozzád. Szűz Anyánk mi esdve kérünk hallgasd meg imáink és fohászaink, gyógyítsd be a gyűlölet és a széthúzás sebeit. Mennyei fényeddel áraszd el szívünket, hogy egységi szeretet legyen a lelkünkkel. Ámen

5 Ha valami fáj, Neked panaszkodom kinek mondhatnám, hallgass meg édes Szűz Anyám. Nehéz óráimban adj nekem erőt, hiszen Te vigasztalsz sok-sok szenvedőt. Nálad minden bűnös oltalmat talál, a benned bízóknak nem fáj a halál. Tőled távozóknak bánatuk soha nincs, akik arra kérnek : Mária segíts !

6 Hozzád imádkozók, árvák anyja vagy, akinek jósága végtelen nagy. Téged dicsérni nem szűnik a szám, emelj magadhoz édes Szűz Anyám ! Ámen

7 ISTENNEK SZENT ANYJA KÖNYÖRÖGJ ÉRETTÜNK Kass Ilona Anna verse. Üdvözlégy Mária Köszöntött az angyal! Mi is így köszöntünk, e kedves szavakkal ! Dicsőség tenéked, Jézusnak szülője, Isten egy fiának Mennyei Bölcsője !

8 Üdvözlégy Mária Világ Királynéja ! Szentlélek Úristen Gyönyörű Mátkája ! Kiválasztottja a Mennyei Atyának ! Édesanyja lettél az Ő Szent Fiának !

9 Üdvözlégy Mária, mindnyájunknak anyja ! Kérünk szeress minket, ez szívünk óhaja ! Vezess Szent Fiadhoz, fogd a kezeinket ! Az örök hazába vigyél el bennünket !

10 Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes ! A Te drága szíved jóságos, kegyelmes ! Istennek Szent Anyja, könyörögj érettünk Krisztus szeretetére méltók hadd lehessünk !

11 Amíg szívem dobog Szűz Mária Nem szűnik szeretni Téged soha, Szívem szerelme hódolat gyanánt, Sóhajt fel hozzád, Üdvözlégy Anyám !


Letölteni ppt "Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja Rózsafüzér Királynője."

Hasonló előadás


Google Hirdetések