Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szüntelen imádkozzatok. 1.Thessalonika 5: 17. Mi az imádság? Pecznyík Pál verse.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szüntelen imádkozzatok. 1.Thessalonika 5: 17. Mi az imádság? Pecznyík Pál verse."— Előadás másolata:

1 Szüntelen imádkozzatok. 1.Thessalonika 5: 17

2 Mi az imádság? Pecznyík Pál verse

3 Az imádság: hív ő ember lélegzetvétele; érte szíve Isten iránt, hálával van tele. Az imádság: égbe szálló mélységes hódolat; Istenünkkel a legbens ő bb, szent, titkos kapcsolat.

4 Az imádság: beszélgetés, ő szinte, gyermeki; Atyával, ki a gyermekét, áldja és szereti. Az imádság: a lélek szerve, amellyel lélegez; imádság nélkül a lélek, elsorvad, vége lesz!

5 Az imádság: lelkünk szárnya, mely felfelé emel; Isten trónja elé suhan, s eléje térdepel. Az imádság: csodás ének, lelkünk szép éneke; miért nincs a szívünk mindig, ily énekkel tele?

6 Az imádság: betegeknek esd ő, mély sóhaja; Isten e sóhajt is hallja, s nem veti el soha. Az imádság: lelki fohász, Istenhez, kit szeret; aki Fiát áldozta fel, minden b ű nös helyett!

7 Az imádság: földi kérés, válasz rá mennyben van; Atyánknál, kit válaszáért, imádunk boldogan. Az imádság: hálaadás a sok szépért, jóért; mellyel Atyánk betölt minket, Fia váltságáért!

8 Az imádság: csodás oltár, melyen áldozhatunk; hálaáldozattal azért, amit ad h ű Urunk. Az imádság: felel ő sség, mert felel ő s vagyok; azokért, kiket imámban, szívemben hordozok.

9 Az imádság: emberekhez lehajló szeretet; imádságban ölelhet át szívem bús szíveket. Az imádság: vallástétel, merjük hát vallani; Megváltónknak Jézust, ki meg is tud tartani!

10 Az imádság: lelki szemünk, amellyel láthatunk; már láthatjuk égi hazánk, melyet ád h ű Urunk! Az imádság: felemelt kéz, s míg felemelve van; b ű nünk felett, világ felett, gy ő zhetünk boldogan.

11 Az imádság: mély hódolat, h ű Teremt ő nk el ő tt; Alázatunk, ha ő szinte, Szentlelkével betölt. Az imádság: b ű nvallomás, ha bánt, kínoz a b ű n; ki ő szintén bánja b ű nét, azon megkönyörül!

12 Az imádság: alázatos b ű nbocsánat kérés; kinek Isten megbocsátott, nincs már abban félés. Az imádság: megbékülés égi Teremt ő nkkel; aki békére törekszik, minden gyermekével.

13 Az imádság: már e testben, drága bens ő élet; h ű séges imádkozókra vár, az örök élet!


Letölteni ppt "Szüntelen imádkozzatok. 1.Thessalonika 5: 17. Mi az imádság? Pecznyík Pál verse."

Hasonló előadás


Google Hirdetések