Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat."— Előadás másolata:

1 Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat

2 Új hirdetés szerkesztése A hirdetések menüben hozhatunk létre új hirdetést. Valamint itt is látjuk az előzőleg mentett hirdetéseket. Azok szerkesztésére is itt van lehetőség.

3 Hogyan hozzunk létre új hirdetést? Mentés!!! Ne felejtsük el! Teszt gombok: Le tudjuk ellenőrizni, hogy a beírt link mire mutat és a feltöltött kép tényleg az-e, amit szeretnénk.

4 Hirdetések mentés után Az elmentett hirdetést megtaláljuk a lenyíló menüben és a menüpont létrehozott füleinél is.

5 Csoportlista A lenyíló fülön kiválaszthatjuk, hogy új listát szerkesztünk vagy már elmentettet nyitunk meg.

6 Csoportlista szerkesztése Ha több hirdetést adunk fel, akkor több csoportlistát is készíthetünk, attól függően, hogy az egyes hirdetéseket mely csoportokba szánjuk. Azon csoportok listája, ahol tagok vagyunk. Lista létrehozásánál vegyük figyelembe, hogy melyik csoport miről szól és a csoportok szabályzatát is. Pl.: ne hirdessünk ékszert álláskereső csoportban. Funkciógombok. Használatuk értelemszerű. Legfontosabb a MENTÉS!!!

7 Hirdetés feladása  Miután megszerkesztettük a feladni kíván hirdetésünket és létrehoztuk azt a csoportlistát, ahol meg kívánjuk jelentetni, elérkeztünk a hirdetés feladásához.

8 Hirdetés feladása A legfontosabb lépés! Kattintsunk a hirdetek fülre! Ezután megjelenik a hirdetésfeladó rész. Az elmentett hirdetésszövegekből kattintsunk arra a fülre, amelyiket hirdetni szeretnénk. Válasszuk ki azt a csoportlistát, ahol hirdetni szeretnénk Egyértelmű, hogy a virágoknak létrehozott hirdetést a Virágok elnevezésű csoportlistában adjuk fel. Végül kattints a Hirdet gombra, ha szeretnéd elkezdeni a feladást.

9 Hogy néz ki a folyamat? Azt mutatja, hogy adott pillanatban hány csoportban van feladva a hirdetés az összes csoportlistában szereplő közül. Feladva : az csoportban a hirdetés fel lett adva (ha a megjelenítéshez admin jóváhagyása kell, akkor csak ennek megtörténte után jelenik meg.) Hozzászólva : Ha a csoport hirdetéseiben az első 50db között megtalálja a program ugyanazt a hirdetést, akkor nem adja fel, hanem hozzászólásként egy hangulatjelet tesz. Így elkerülhetjük, hogy az egész csoport a mi hirdetéseinkkel legyen tele (amit az adminok nem szeretnek és tilthatják is az embert miatta). Fontos, hogy ha akár csak egy írásjelet is megváltoztatunk a hirdetésben, akkor azt már új hirdetésként adja fel. Sorbaállt : még feladásra váró hirdetés. Piros X : Ha probléma van, akkor rákattintva törölhetjük az adott csoportból a hirdetést Megjegyzés : percenként 2 hirdetés kerül feladásra. Ennél gyorsabb feladás esetén a Facebook robotnak gondol minket és bizonyos ideig blokkolhatja a megosztásainkat, ami alatt semmit nem tudunk megosztani sem az idővonalunkon, sem a csoportokban.

10 Hogy néz ki a feladott hirdetés a csoportban?

11 Információk Bármikor elakadunk, akkor a felhasználói kézikönyv fül alatt megtaláljuk ezt a hirdetési segédletet. Ha segítségre/információra van szükségünk, akkor az elérhetőségek fülre kattintsunk. Találunk e-mail címet és telefonszámot is. Az adatvédelmi tájékoztató és szerzői jogok elnevezésű fül is egyértelműen mutat a tartalmára.

12 El ő fizet ő menüpont Az előfizető nevét tartalmazza és azt az előfizetési időszakot, amikor használni tudja a programot. Nyomon tudjuk követni, hogy hány nap van még az előfizetésünkből, így időben meg tudjuk hosszabbítani azt.

13 Köszönöm, hogy a Multipost programot választotta! Pintér Vince Programtervező informatikus Segítségével könnyen, gyorsan adhat fel hirdetést Facebook csoportokban. Így elkerülheti, hogy a számítógép előtt kelljen ülnie, minden csoportba belépni, feladni a hirdetést, belépni a következő csoportba,… stb.


Letölteni ppt "Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések