Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései"— Előadás másolata:

1 Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Indítsuk el a web böngészőt (Internet Explorert vagy Mozilla Firefox), a címsorba írjuk be és nyomjuk le Enter billentyűt, és betöltődik a mozgássérültek interaktív portálja! Az oldalon 7 féle belépési kapu (menü) van, közülük jelenleg 3 az Egyesületi belépés, a LÁT Ügyintézői belépés és a Tagnyilvántartó Ügyintézői belépés működik.

2 1.lépés: Mozgássérültek Interaktív Portáljának megnyitása

3 2.lépés: Válaszuk ki az Egyesületi belépés menüpontot, és az Egyesületi kezelőfelületen válaszuk ki azt a Megyét amelyhez az Ön Egyesülete tartozik és kattintsunk a Tovább gombra.

4

5 3.lépés: Válaszuk ki a listából a hozzánk tartozó Egyesület nevét, írjuk be a jelszavunkat, és kattintsuk a Belépés gombra.

6

7 Jobboldalt a Bejelentkező neve, az Egyesület neve alatt van egy EGYESÜLETI HONLAP NÉZET link. Ha arra rákattintunk, akkor meglehet nézni, hogy a saját honlapunkon hogyan néznek ki a feltöltött információk.

8 EGYESÜLETI HONLAP ADMINISZTRÁCIÓ
Itt lehet az egyesületeknek a saját honlapjaikra Híreket, Rendezvényeket, Pályázatokat, Szolgáltatásokat, Alapszabályt felrakni, feltölteni. Az itt lévő lehetőségek később bővülnek.

9 Ha híreket szeretnénk feltölteni, kattintsunk az Egyesületi Hírek menüre. Itt megjelenik Egyesületi Hírek Műveletei oldal, és a kattintson ide gomb!

10

11

12 EGYESÜLETI HONLAP ADMINISZTRÁCIÓ
Ha a saját honlapjukon a mostani nyitóoldal szövegét megszeretnék változtatni, képeket, logót szeretnének elhelyezni most még ben kell elküldeni a címre. Közeljövőben lehetősége lesz mindenkinek, hogy saját maga rakjon fel képeket stb.stb.

13 Ha a híreket amit feltöltöttünk módosítani vagy javítani szeretnénk, kattintsunk az EGYESÜLETI HÍREK MŰVELETEI oldalon a módosít gombra.

14

15 Ha a híreket amit feltöltöttünk le szeretnénk venni a a honlapunkról, kattintsunk az EGYESÜLETI HÍREK MŰVELETEI oldalon a honlapról levesz gombra.

16 Itt láthatjuk, hogy a hír amit leszedtünk a honlapunkról nem publikált, a honlapon nem olvasható.
Ha mégis vissza akarjuk rakni a hírt akkor kattintsunk a honlapra visszahelyez gombra.

17 Ha a végleg törölni szeretnénk amit feltöltöttünk kattintsuk a töröl gombra.

18 MEOSZ KÖZPONT BELSŐ INFORMÁCIÓK Itt olvashatnak olyan hírekről, információkról, rendezvényekről, stb. amiket a MEOSZ tölt föl. Ez egy tájékoztató felület a tagegyesületek felé.

19 MEOSZ KÖZPONT ÜZENŐFALAK Jelenleg 3 zárt üzenőfal él, MEOSZ Belső, MEOSZ LÁT, MEOSZ Tagnyilvántartó.

20 Ha üzenetet szeretnénk küldeni, kattintsunk az MEOSZ Belső üzenőfal menüre. Itt megjelenik MEOSZ Belső üzenőfal oldal és a kattintson ide gomb!

21 Ha a kattintson ide gombra kattintunk megjelenik egy űrlap ahol beírhatja az Üzenőfalra kívánt információkat. Az Adatok elküldése, mentése gombra kattintva elküldheti az Üzenőfalra a megírt információkat.

22 MEOSZ KÖZPONT CHAT Jelenleg 3 zárt chat él, Központi Belső Chat, a LÁT Chat, a Tagnyilvántartó Chat..

23 Itt lehet chattelni, megbeszéléseket tartani, adott időpontban interaktív fogadó órákat tartani stb.stb.

24 EGYÉB - Itt egy privát üzenetküldő van, itt lehet kérdezni, segítséget kérni az Interaktív portál használatával kapcsolatosan.

25 Ha a PRIVÁT ÜZENETKÜLDÉS –re kattintunk, üzenetet írhatunk az illetékeseknek. Miután megírta a kérdéseit a Kinek kell továbbítani az üzenetet listából válasza ki, akinek küldeni szeretné a kérdéseit és az Üzenet elküldése gombra kattintva elküldheti a privát üzenetét.


Letölteni ppt "Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései"

Hasonló előadás


Google Hirdetések