Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat."— Előadás másolata:

1

2

3

4

5 Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat Település/Kerület/ - és ár, típus stb…. szerint rendezheti. Lehetőség van hirdetésfigyelés beállításra, ha megadod az e-mail címed, értesítést kapsz, ha valaki a keresésednek megfelelő ingatlant tölt fel a honlapra!

6 Az ingatlanhoz kapcsolódó cégek linkjei helyezhetők el, kölcsönösségi alapon, több alfiókba csoportosítva.

7 Újságokban, internetes portálokon megjelenő, a szakmai fejlődést segítő cikkek, naprakészen.

8 Megtalálható az összes ingatlankeresés, amit feltöltenek az IngtalanMax-ra

9 Ingatlanszakmai fogalmakat helyeztünk el, abc sorrendben:

10

11

12

13 FELHASZNÁLÓI TÁJÉKOZTATÓ OLDALAK

14

15

16 Zárt levelezőlista, csak regisztrált felhasználóknak!

17

18 Csak a regisztrált felhasználók által elérhető adminisztrációs oldalak:

19 Regisztráció! Az első regisztráció ingyenes, minden későbbi regisztrálásnál újra meg kell adni minden adatot!

20 Sikeres regisztráció után a nyitó oldalon itt tudsz bejelentkezni, a felhasználónév és a jelszó beírásával. Ezeket az adatokat e-mailben kapod meg! A Belépés gombra kattintva bejutsz a saját felhasználói oldaladra! Itt megadhatod az adataidat, feltöltheted céged logódat, részletes leírást adhatsz a tevékenységedről.

21 További legördülő ablakban részletes leírást adhatsz meg az ingatlanról. Az elküld gombra kattintva felnyíló ablakban lehetőség nyílik hat fotó feltöltésére!

22 További képeket adhatsz hozzá, vagy törölhetsz! A kép feltöltéséhez kattints az új kép feltöltésére!

23 Az érdeklődők száma mutatja, hogy hányan nézték meg az adott ingatlant! Áttekintheted az összes általad felvitt ingatlant, aktiválhatod a lejárt hirdetéseket, módosíthatsz, törölhetsz!

24 Tallózhatsz a saját magad által felvitt ingatlanajánlatok között! Ingatlan referenseket adhatsz hozzá az iroda regisztrációjához!

25 A regisztrált ingatlanirodák között válogathatsz!

26 Hozzászólhatsz a fórumon megjelent témákhoz, A TÉMÁK-ra kattintva indíthatsz új vitatémát!

27

28

29 Az IngatlanMax oldalra bármelyik hirdetési oldalról be lehet tölteni a hirdetési állományt. Az előfizető kérésére megküldjük az IngatlanMax hirdetési portál XML-t. Az IngatlanMax hirdetési portálról lehetséges további oldalakra is tölteni, az ide betöltött hirdetési állományt. Társaságunk szerződéses kapcsolatban van a Dunaholding Informatikai Studió Kft-vel, amelyen keresztül további, átlagban 20-30 oldalra lehet továbbtölteni, amennyiben az OriGo Ingatlan Programra szerződést kötnek. Erről kérésre küldünk tájékoztató anyagot vagy az: http://www.ingatlannyilvantartas.hu/ingatlan-program/ingatlanok- szinkronizalasa.html, "Szinkronizálás" linken lehet tájékozódni. 3. Amennyiben Ön már tagja, az OriGo Ingatlan Program-nak, úgy onnan is tudja az IngatlanMax hirdetési portálra betölteni az ottani hirdetési állományát. Ide az ottanival megegyező kódjait kell beírnia. Folytatás a következő oldalon:

30 Az áttöltésre szánt hirdetési állományát Ön jelöli ki, amihez a lehetőséget ingyen biztosítjuk! Kijelölheti mindet áttöltésre, és vissza is vonhatja egy kattintással. Egyenkénti kijelölésre és visszavonásra az "Összes ingatlan" link alatt megjelenő hirdetések bal- alsó sarkában van lehetőség, majd az adott lap alján véglegesíteni kell az "XML jelölések mentése"-re történő klikkeléssel. Összes ingatlan bejelölése áttöltésre kattints ide! Összes ingatlan bejelölésének visszavonásához ide!

31 Kedves jövőbeli Felhasználónk! Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az IngatlanMax weboldal iránti érdeklődést. Üdvözlettel Faluhelyi György - Célpiac/IngatlanMax Ne maradj ki: www.ingatlanmax.hu - az ingatlanközvetítők országos WEBES ADATBÁZISA www.ingatlanmax.hu ingatlan@celpiac.hu ingatlan@ingatlanmax.hu 23/370-375 30/954-61-88 Skype: Faluhelyi


Letölteni ppt "Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések