Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem."— Előadás másolata:

1 Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem

2 Jelentkezni csak a regisztrációt és az azt követő jóváhagyás után lehet. A regisztrációs lap a REGISTER (regisztráció) menüpont alatt található, az „Applicant’s area” nevű piros kereten belül, az EPSA2013 honlapján: http://www.epsa2013.eu/en/user /new/http://www.epsa2013.eu/en/user /new/. Az alábbi űrlapon kell megadni a Szervezet nevét és a kapcsolattartó email címét. A legalsó keretben található szót szintén be kell gépelni, anti-spam kiszűrése céljából. Ezt követően a SUBMIT gombra kattintva küldhető el a jelentkezés, melyet a megadott email címre visszaigazolnak a belépéshez szükséges adatokkal.

3 A bejelentkezéshez szükséges adatokat a regisztrációt követő válasz e-mail tartalmazza. A bejelentkezést követően a jelentkezési térbe irányítják a pályázót, ahol megkezdheti jelentkezését. Az EPSA 2013 honlapján az APPLY (jelentkezés) menüpont alatt lehet bejelentkezni.

4 A jelentkezési lap 3 részből áll: A, B és C fület kell kitölteni. - Projekt neve - Besorolása - Részt vett-e korábbi EPSA versenyen? -Szervezet neve -Szervezet mérete -A projekten közvetlenül dolgozók száma -Cím -Kontakt személy -Beosztása -Telefonszám -Fax -E-mail Horizontális, vertikális vagy határon átnyúló-e a projekt?

5 Minden *-gal jelölt rész kitöltése kötelező. A „Save and proceed to the next step” (Mentés és továbblépés) gombra kattintva enged továbblépni a rendszer. -Konzorcium esetén partner szervezet(ek) - EU által (társ)finanszírozott- e a projekt? - Ha igen, melyik alapból? -Projekt leírása (2500-5000 karakter) - Szektoriális besorolás -Egyéb -A projekt kulcsszavai -A projekt főbb honlapcímei

6 -A projekt háttere -Általános és specifikus célok -A projekt során felhasznált források/inputok (HR, költségvetés, stb.) -Megvalósítás (pl. struktúra, folyamat, menedzsment, kommunikáció, stb.) -Eredmények (konkrét, kvantitatív adatok) - Fenntarthatóság (hogyan illeszkedik a jövőbeni tevékenységekhez) - A projekt legfontosabb innovációja (a megvalósító szemszögéből) - Érintettek támogatása - Hogyan járul hozzá a projekt a társadalmi méltányossághoz?

7 A jelentkezés kitöltésének utolsó szakasza. A pályázónak itt két lehetősége van: -Elmenti a piszkozatot és később folytatja a kitöltést („Save draft”/Preview application”) - Elküldi a jelentkezést („Final submission”) A végleges elküldés feltétele, hogy a pályázó az alsó négyzet beikszelésével igazolja, hogy az EIPA adatkezelési szabályzatát megismerte és elfogadja.

8 A jelentkezés szerkesztésének módja: 1. lépés: Bejelentkezés 2. lépés: „Applications” (jelentkezések) menüpont alatt megtalálhatók a befejezett és a folyamatban lévő jelentkezések. Figyelem! Egy pályázó több projekt jelentkezését is elküldteti, de egy projekt csak egy kategóriában (igazgatási szinten) indulhat. A jelentkezés szerkesztése/módosítása az EDIT gomb megnyomása után lehetséges.

9 3. lépés: A jelentkezés nevére kattintva láthatóvá válik a kitöltött adatlap. A lap tetején található a szerkesztés (EDIT) és a nyomtatás (PRINT) gomb.

10 Regisztráció az EPSA honlapján E-mail visszaigazolás a jelentkezés beérkezéséről és tájékoztatás a jelentkezési folyamatról Érdeklődés PÁLYÁZÓ Értékelési fázis kezdete epsa2013001 Amennyiben igen: email értesítés + EPSA regisztrációs szám megküldése Amennyiben nem: a pályázó tájékoztatják, hogy miért nem jogosult a pályázatra E-mail a bejelentkezéshez szükséges adatokkal On-line jelentkezési lap kitöltése és elküldése Az EIPA ellenőrzi, hogy a pályázó jogosult-e pályázni E P S A 2 0 1 3

11  http://www.epsa2013.eu/ http://www.epsa2013.eu/  http://www.uni-nke.hu/epsa2013 http://www.uni-nke.hu/epsa2013 Kérdéseit az alábbi email címre várjuk:  epsa2013@uni-nke.hu epsa2013@uni-nke.hu


Letölteni ppt "Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem."

Hasonló előadás


Google Hirdetések