Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,"— Előadás másolata:

1

2 A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük, tedd meg most. www.andapresent.hu/com

3 A belépést követően kérjük válaszd ki, hogy milyen nyelven szeretnéd használni az oldalt.

4 Egyedi web-shopodat a WIZARD segítségével kétféleképpen hozhatod létre. Egyik az „Egyedi design”, mely segítségével saját arculati elemeidet (fejléc, bannerek) tudod feltölteni gyorsan és egyszerűen. A másik opció pedig a „Sablon design”, ahol előre elkészített multishop design elemek közül tudsz választani és azokat feltölteni személyes adataiddal (cégnév,logó,elérhetőségek,szlogenek,stb).

5

6 Az „Egyedi design” kialakítása során első lépésben a fejlécedet tudod feltölteni JPG formátumban, melynek 1000px szélesnek kell lennie. A fejléc magassága változtatható. A maximum szélesség 300 px. (Ajánlott fejléc magasság 150px)

7 Második lépésben a weboldal menüpontjainak betűszínét van lehetőséged kiválasztani/módosítani.

8 A harmadik pontban két egyedi bannert tudsz feltölteni majd azoknak egy-egy linket megadni, hogy hova mutassanak.

9 Amennyiben minden szükséges módosítást elvégeztél az oldalon, akkor a „Kész, tovább OK” gombra kattintva tudod véglegesíteni a módosításokat.

10

11 A „Sablon design”-t kiválasztása után előre feltöltött „neutrális” web-shop látványelemekből tudsz választani. A görgő segítségével válogathatsz a különböző elemek közül, illetve dupla kattintással megjelenítheted választásodat. Amennyiben az adott elem elnyerte tetszésedet az „Ezt szeretném” gombra kattintva tudsz tovább lépni és feltölteni adataidat.

12 Az első lépésben kiválasztott sablon fejlécében lévő szöveges részeket tudod módosítani itt. Átírni, törölni, színét változtatni. (A módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítened.)

13 A fejléc szövegeinek módosítása után a következő pontban saját logódat tudod feltölteni, majd azt követően az oldalsó menüpontok betűszínét adhatod meg. (A módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítened.)

14 Amennyiben minden szükséges módosítást elvégeztél az oldalon, akkor a „Kész, tovább OK” gombra kattintva tudod véglegesíteni a változásokat. (A módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítened.)

15 A weboldal design elemeinek szerkesztését követően első körben személyes adataidat kell kötelezően feltöltened. Amint ez megtörtént a „Kész, tovább OK” gombra kattintva tudod véglegesíteni az űrlapot.

16 Az alábbi részen a weboldalon elérhető nyelveket engedélyeztetheted. Akár az összes nyelv engedélyezésére is van lehetőséged.

17 A nyelvek engedélyeztetése után az ország kiválasztást kell elvégezned. Fontos, hogy a megfelelő országot válaszd ki, ahol az oldal üzemelni fog, mivel az itt kiválasztott országnak megfelelően fog megjeleni a pénzem és az adott országhoz tartozó listaár.

18 A második lépésben a weboldal elérhetőségét, címét tudod megadni. A beviteli mezőbe írd be a kívánt elérhetőséget, ékezetes betűk és mindenféle kiterjesztés nélkül. Lásd a következő helyes példát: http://www.coolcollection-shop/tesztceg

19 Amennyiben minden szükséges módosítást elvégeztél az oldalon, akkor a „Kész, tovább OK” gombra kattintva tudod véglegesíteni a módosításokat. (A módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítened.)

20 Itt első körben lehetőséged van a weboldalon szereplő termékpalettát kiválasztani. Akár mindkét palettát feltudod tüntetni az oldalon, de ha csak az egyiket szeretnéd, akkor az is megoldható.

21 Amennyiben a 2. pontban az első opciót választod ki, az annyit jelent, hogy az oldaladon regisztrálni és rendelést leadni nem lesz lehetősége partnereidnek, csak a kiválasztott termékpalettát tekintheti meg listaárral és online készletadatokkal. Tehát az oldal, mint egy web katalógus fog működni.

22 Amennyiben viszont engedélyezted azt, hogy az oldaladon lehessen regisztrálni és rendelést leadni, abban az esetben a harmadik pontban megadott e-mail címre fogod megkapni a regisztrációról és a rendelésről szóló e-mail értesítéseket. (Maximum 2 e-mail címet tudsz megadni.)

23 Miután kiválasztottad a megjeleníteni kívánt termékpalettát, valamint azt, hogy az oldal miként működjön, akkor a „Kész, tovább OK” gombra kattintva elfogadhatod a kívánt módosításokat.

24 Amennyiben az előző nézeten a vásárlás és a regisztráció lehetőségét engedélyezted, abban az esetben első körben ki kell töltened a regisztrációs visszaigazoló e-mail tárgyát és tartalmát. Ez lesz a válasz e-mail, amit automatikusan megfognak kapni az ügyfeleid a regisztrációt követően. (Ha több nyelven lesz elérhető az oldalad, akkor minden elérhető nyelven ki kell töltened a tartalmi részeket.) (Valamint a módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítened.)

25 A regisztrációról szóló visszaigazoló e-mail után a rendelés visszaigazoló e-mailre vonatkozó tartalmi részeket is ki kell töltened. (Ha több nyelven lesz elérhető az oldalad, akkor minden elérhető nyelven ki kell töltened a tartalmi részeket! (Valamint a módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítenünk.)

26 Lehetőséged nyílik extra webes szolgáltatásaidat is elérhetővé tenni az oldalon, akár minden látogató számára, akár csak a bejelentkezett regisztrált felhasználók számára, vagy csak bizonyos felhasználók számára. (További információkért töltsd le prezentációs anyagunkat a „Mentés” ikonra kattintva.) Amennyiben még nem ismered az Ajánlatkészítő és a Logó feltöltő szolgáltatásokat, tekints meg leírásukat a www.andapresent.hu/com oldalunkon, a „Szolgáltatások” menüpont alatt.www.andapresent.hu/com

27 Az utolsó lépésben az oldal tartalmi részéhez tudsz feltölteni menüpontot tartalommal. Először add meg a menüpont nevét. (A módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítened.)

28 A második lépésben a menüpont szöveges részét kell kitöltened. Választhatsz betűtípust és színt is. (A módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítened!)

29 Az oldal véglegesítése előtt a későbbiekben már nem módosítható adatokra a rendszer még egyszer rákérdez. Az itt látható beállításokat később már nem tudod módosítani. A „FINISH” gombra kattintva a beállítottak alapján el is készül az oldal. (A módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítenünk!)

30


Letölteni ppt "A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések