Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bejelentkezés az e-mailben kapott felhasználói névvel és jelszóval Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el: Ilias.zmne.hu Ilias.uni-nke.hu Valamint.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bejelentkezés az e-mailben kapott felhasználói névvel és jelszóval Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el: Ilias.zmne.hu Ilias.uni-nke.hu Valamint."— Előadás másolata:

1 Bejelentkezés az e-mailben kapott felhasználói névvel és jelszóval Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el: Ilias.zmne.hu Ilias.uni-nke.hu Valamint az hhk honlapjáról: hhk.uni-nke.hu és ott A Katonai Vizsgaközpont menün keresztül. Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el: Ilias.zmne.hu Ilias.uni-nke.hu Valamint az hhk honlapjáról: hhk.uni-nke.hu és ott A Katonai Vizsgaközpont menün keresztül.

2 Görgessünk lejjebb Fogadja el a Felhasználói megállapodást!

3 Fogadja el a felhasználói megállapodást ! Fogadja el a felhasználói megállapodást !

4 Lépjünk be a Taneszköz tárolóba!

5 A Taneszköz tárolóban láthatunk két aktív kategóriát, Könyvtár és Mentor könyvtár néven. A Könyvtár kategóriában a tananyagok, míg a Mentor könyvtárban a vizsgálandó tesztek és tesztkérdés gyűjtemények találhatóak. A Taneszköz tárolóban láthatunk két aktív kategóriát, Könyvtár és Mentor könyvtár néven. A Könyvtár kategóriában a tananyagok, míg a Mentor könyvtárban a vizsgálandó tesztek és tesztkérdés gyűjtemények találhatóak.

6 A Könyvtár kategóriába belépve további kategóriákat láthatunk.

7 Főnökségi kiadványok kategóriába belépve letölthetjük a fájlokat.

8 A Mentor könyvtárban az adott mentorhoz tartozó kurzusok találhatóak valamint a tananyag mátrix és a jóváhagyott tananyagok listája (ezt mindenki látja).

9 Kurzus az adott mentornak – ezt csak ő látja. Jóváhagyott tananyagok listája, ezt mindenki látja. Tananyag mátrix Excel fájl tartalmazza a rendfokozatonkénti vizsgaanyagok forrását.

10 Jóváhagyott tananyagok kategóriába belépve letölthetjük a fájlokat

11 Az adott mentorhoz rendelt kurzusba belépve, tudjuk a tesztet elindítani, valamint a kérdéseket leellenőrizni.

12 Ez itt a teszt... Itt meg a kérdésgyűjtemény (ezekből a kérdésekből generálódik a teszt).

13 Megnézhetjük a kérdést, hogy fog kinézni a tesztben. Szerkesztés nézetben az adott kérdéshez felvett válaszok, megoldások is láthatóak.

14 Előnézetben megnézhetjük a kérdést, hogy fog kinézni a tesztben. Tulajdonságok szerkesztése fülre kattintva az adott kérdéshez felvett értékek is láthatóak (itt tudjuk megnézni mi a helyes válasz). Ezt mutatja a következő dia.

15 Ez lenne a helyes válasz, amire 1 pontot adunk. [gap][/gap] tagok közé helyeződik a helyes válasz, amit a tesztelőnek kellene eltalálnia. Ezzel a Levenstein függvénnyel tudjuk szabályozni hány karakterben térhet el a beírt és a tényleges szöveg (itt 5 karakter).

16 Ide kattintva tudunk a teszt kezdőoldalára belépni, és elindítani.

17 A Teszt indítása gombbal lehet elindítani a tesztet. A kérdésekre válaszolva a következő és előző gombokkal lehet majd navigálni a tesztben!

18 Az általunk vélt helyes válasz kiválasztása. Tovább lépni a következő gombbal tudunk, ha már a helyesnek vélt választ kiválasztottuk. (Ebben az esetben kiválasztás). Tovább lépni a következő gombbal tudunk, ha már a helyesnek vélt választ kiválasztottuk. (Ebben az esetben kiválasztás).

19 Tovább lépni a következő gombbal tudunk, ha már a helyesnek vélt választ beírtuk. (Ebben az esetben beírás). Tovább lépni a következő gombbal tudunk, ha már a helyesnek vélt választ beírtuk. (Ebben az esetben beírás). Az általunk vélt helyes válasz beírása.

20 Kiválasszuk az általunk vélt helyes válasz(oka)t az adott kérdésben. A négyzetes pipálós mezők esetében TÖBB válasz is lehet. Kiválasszuk az általunk vélt helyes válasz(oka)t az adott kérdésben. A négyzetes pipálós mezők esetében TÖBB válasz is lehet. 2 1 Majd tovább lépünk a következő gombbal

21

22 Kiválasszuk az általunk vélt helyes válasz(oka)t az adott kérdésben. A négyzetes pipálós mezők esetében TÖBB válasz is lehet. Kiválasszuk az általunk vélt helyes válasz(oka)t az adott kérdésben. A négyzetes pipálós mezők esetében TÖBB válasz is lehet. 2 1 Majd tovább lépünk a következő gombbal

23 Kiválasszuk az általunk vélt helyes válasz(oka)t az adott kérdésben. A kör alakú pipálós mezők esetében csak 1 válasz lehet. Kiválasszuk az általunk vélt helyes válasz(oka)t az adott kérdésben. A kör alakú pipálós mezők esetében csak 1 válasz lehet. 2 1 Majd tovább lépünk a következő gombbal

24 Ennél a kérdésnél ki kell választani azt a két szót amiket hibásnak vélünk.

25 Amit már kijelöltünk az kék színű lesz A teszt végén az utolsó előtti kérdésnél a későbbre halasztott kérdésre is válaszolnunk kell, ha kihagyjuk, akkor erre nem kapunk pontot.

26 Végig lépkedünk az összes kérdésen A későbbre halasztott kérdésre is válaszolunk, majd a végén a befejezés gombra kattintva a tesztet lezárjuk, befejezzük.

27 Az elvégzett tesztről kapunk egy eredményességi visszajelzést! Az elvégzett tesztről kapunk egy eredményességi visszajelzést! A részletek megjelenítése gombbal bővebb tájékoztatást kaphatunk. A részletek megjelenítése gombbal bővebb tájékoztatást kaphatunk.

28 A feladatok számára kattintva a helyes megoldást is megtekinthetjük.

29 Mi lett volna a helyes válasz?

30 A kérdés beazonosítása a tananyag bázisban

31 Visszaléphetünk a teszt bevezetőjéhez, ahol a Statisztika menün keresztül az összes kurzustagunk teszteredményét megtekinthetjük. Visszaléphetünk a teszt bevezetőjéhez, ahol a Statisztika menün keresztül az összes kurzustagunk teszteredményét megtekinthetjük.

32 A Statisztika menün keresztül az összes kurzustagunk teszteredményét megtekinthetjük.

33 Itt a statisztikában mindenki, aki ezt a tesztet kitöltötte, annak az eredményeit megtekinthetjük

34 MINDEN ESETBEN ÜGYELJEN ARRA, HOGY NE A BÖNGÉSZŐJÉT ZÁRJA BE, HANEM AZ ILIAS RENDSZERT A KIJELENTKEZÉS GOMBBAL HAGYJA EL! MINDEN ESETBEN ÜGYELJEN ARRA, HOGY NE A BÖNGÉSZŐJÉT ZÁRJA BE, HANEM AZ ILIAS RENDSZERT A KIJELENTKEZÉS GOMBBAL HAGYJA EL! Itt tud a rendszerből kijelentkezni.


Letölteni ppt "Bejelentkezés az e-mailben kapott felhasználói névvel és jelszóval Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el: Ilias.zmne.hu Ilias.uni-nke.hu Valamint."

Hasonló előadás


Google Hirdetések