Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF 2009 - roli.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF 2009 - roli."— Előadás másolata:

1 Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF 2009 - roli

2 A kar.nyme.hu bejelentkez ő oldala, „Regisztrálok” gomb megnyomása.

3 Meg kell adnod a „Neptun kódodat”, melyet az egyetemi felvételi értesít ő ben találsz.

4 Ezután ismét a „Regisztálok” gomb megnyomása következik.

5 Ekkor a megadott e-mail címedre kapsz egy jelszót, ezt kell beírnod a jelszó mez ő be, majd „Bejelentkezés” gomb.

6 Miután beléptél, azonnal jelszót kell változtatnod, a kés ő bbiekben majd ezzel tudsz belépni a KAR-ba.

7 Kezd ő lap a felhasználói fiókodban. A vízszintes menüsorban kell kiválasztani a „Felvételi” fület.

8 Itt kell kitölteni és elektronikusan leadni a felvételi lapot ! Ha határid ő n belül vagy, akkor csak a leadás érint, lépj tovább a következ ő diára. Ha már lejárt a leadási határid ő, akkor ki kell töltened a szociális részt. Amir ő l van hivatalos igazolás, ott a négyzetet ki kell pipálni!

9 A kitöltött lapot a „Leadás” gombbal lehet leadni!

10 A rendszer megkérdezi, hogy biztosan le akarja adni a kollégiumi jelentkezését? Ha igen akkor az „Igen leadom a kérelmet” gomb!!!

11 A leadott felvételi kérelmet ki kell nyomtatni! „Nyomtatás” gomb.

12 A felvételi kérelmed egy PDF -fájlban nyílik meg.

13 Ilyen a „felvételi kérelem”.

14 Az „ Adobe Reader” -b ő l kell kinyomtatni: Fájl->Nyomtatás->OK!!! A kinyomtatott dokumentumot csak úgy fogadjuk el, ha az aláírásod szerepel rajta !!!

15 S ikeresen leadtad a Kollégiumi jelentkezésedet elektronikusan. Már csak a kinyomtatott, aláírt lapot (az igazolásokkal együtt) kell eljuttatnod a Kollégiumi Gondnokságra postán, vagy személyesen az értesít ő ben megadott határid ő ig.

16 Kollégiumi Gondnokság postacíme: Universitas Fidelissima Kft. 9400 Sopron Ady Endre út 5. Tel.: +36 99/518-238 A borítékra kérjük, írd rá: „Kollégiumi felvételi kérelem”


Letölteni ppt "Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF 2009 - roli."

Hasonló előadás


Google Hirdetések