Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az első dolog. hogy meggyőződünk, ugyanazt a szponzort hozza-e fel az oldal, akihez regisztrálunk. A REGISZTRÁCIÓ MENETE.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az első dolog. hogy meggyőződünk, ugyanazt a szponzort hozza-e fel az oldal, akihez regisztrálunk. A REGISZTRÁCIÓ MENETE."— Előadás másolata:

1 Az első dolog. hogy meggyőződünk, ugyanazt a szponzort hozza-e fel az oldal, akihez regisztrálunk. A REGISZTRÁCIÓ MENETE

2 A rendszer itt egy megerősítést kér azért, hogy a személy egyezik-e az általunk kiválasztott személy nevével.

3 Ha ugyanaz a személy, akit mi választottunk szponzorként, akkor megerősítjük az alábbiak szerint.

4

5 Itt fogadod el, ha a szponzor neve megegyezik.

6 Ezután elkezdjük kitölteni a regisztrációt

7

8 Ha a regisztráció sikeres volt, ezt látjuk:

9 Ezután fogunk kapni egy e-mailt az email címünkre.

10 A kapott e-mailt visszaigazoljuk, az általuk küldött linkre kattintunk. Ha nem kattintható, kérik a levélben, hogy másoljuk a böngészősorba.

11 Ha „visszakattintottuk” az emalben kapott linket, a következőt fogjuk látni:

12 A következő, hogy bejelentkezünk az irodánkba. Miután megadtuk a helyes bejelentkezési adatokat, a következő képet fogjuk látni.

13 Most, amikor beléptünk az irodánkba, feltöltjük a dokumentumainkat az alábbiak szerint.

14 A feltöltendő képeink nem lehetnek nagyobbak 2 MB-nál !!! ( célszerű JPG formátumban...) Ezután klikkeljünk az ARRASTRAR ARCHIVOS feliratra és a saját számítógépről töltsük fel a dokumentumokat. A feltöltés után a piros felirat zöldre változik, ha a feltöltés sikeres volt és a cég el is fogadta.

15 Ezután megjelennek a feltöltött dokumentumaink, melyekre ha rákattintunk, kinagyítva is megtudjuk nézni őket. ÜDVÖZLÖM A CSAPATOM HÁLÓZATÁBAN !!!


Letölteni ppt "Az első dolog. hogy meggyőződünk, ugyanazt a szponzort hozza-e fel az oldal, akihez regisztrálunk. A REGISZTRÁCIÓ MENETE."

Hasonló előadás


Google Hirdetések