Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról 2013. november www.bazispont.hu.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról 2013. november www.bazispont.hu."— Előadás másolata:

1 Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról 2013. november www.bazispont.hu

2 https://www.eper.hu/webeper/paly/palybelep.aspx Belépő felület

3 Egyszerűsített regisztráció Célja, hogy a már korábban a rendszerbe bekerült szervezetek regisztrációját megkönnyítse. A megjelenő képernyőn nyomjuk meg az egyszerűsített regisztráció gombot. Amennyiben a gomb nem jelenik meg, abban az esetben ez a funkció nem elérhető, ezért kérjük, forduljon ügyfélszolgálathoz bővebb információért (info@kih.gov.hu)

4 Egyszerűsített regisztráció A megjelenő képernyőt töltsük ki a szervezetünkre vonatkozó adatokkal, majd nyomjuk meg a gombot.

5 Egyszerűsített regisztráció Amennyiben adatainkat nem megfelelően adtuk meg, a rendszer visszajelzi számunkra hibaüzenetben a hiba okát. Ez esetben kérjük, ellenőrizze a bevitt adatokat, vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Ha az adatok megadása helyes volt, akkor a következő oldalakon a rendszerben szereplő adataival előtöltött regisztrációs űrlapot láthatja. Az adatok ellenőrzése után kattintson a regisztráció gombra. Ezután rendszerünk a megadott e-mail címre elküldi Önnek a regisztráció aktiválásához szükséges linket.

6 Regisztrációs nyilatkozat Amennyiben a szervezet rendelkezik érvényes regisztrációval, abban az esetben pályázat benyújtásánál nem szükséges regisztrációs nyilatkozatot újra benyújtanunk.

7 • Kötelező adatok megadásánál szükséges feltételek:  valós e-mail cím  felhasználónév és jelszó  Általános Szerződési Feltételek elfogadása Regisztrációs folyamat

8

9 • adószám és bankszámlaszám és egyéb ellenőrzés • a sárgával színezett mezők kitöltése kötelező Regisztrációs folyamat

10 • A regisztrációs űrlapok kötelező mezőinek kitöltése után a Regisztráció gomb megnyomásával léphetünk tovább Regisztrációs folyamat

11 Hiányzó adatok esetén: Helyesen kitöltött adatlap esetén:

12 Regisztrációs folyamat • Regisztrációs folyamat befejezése és belépés az EPER rendszerbe

13 Elfelejtett jelszó Első lépésben kattintson az gombra, mely után az alábbi ablak jelenik meg. Amennyiben a felhasználónévhez megfelelő e-mail cím tartozik, az alábbi üzenet jelenik meg.

14 A rendszer nyitóoldala

15 Regisztrációs nyilatkozat A regisztrációs nyilatkozatot a rendszerből tudja kinyomtatni, amelyet „cégszerű” aláírást követően legkésőbb az Ön által első beadandó pályázat beadásának határidejéig a pályázatkezelő részére postára kell adnia. A következő üzenetet addig jeleníti meg a rendszer, amíg a pályázatkezelő a regisztrációs nyilatkozatot fel nem dolgozza. Ettől függetlenül a pályázati folyamatot el tudja végezni.

16 Regisztrációs nyilatkozat Regisztrációs nyilatkozat kinyomtatása (pdf) és postára adása

17 Pályázati folyamat • Pályázati kategóriák megtekintése, kiválasztása és a pályázat beadása

18 Pályázati folyamat • Elolvashatjuk a kiírt pályázat adatait, majd be is adhatunk pályázatot

19 Pályázati folyamat • Az alapadatok rendszer által kitöltendő mezői a véglegesítés után töltődnek ki

20 Pályázati folyamat • Bal oldalon található menüsorban levő fülekre kattintva lépkedhetünk az oldalakon, tetszőleges sorrendben.

21 Pályázati folyamat • Az adatok kitöltése közben - az adatvesztést megelőzendő - célszerű a Mentés bezárás nélkül illetve a Mentés és bezárás gombokat használni

22 Pályázati folyamat • Mentés és bezárás illetve kilépés esetén a Megkezdett pályázat módosítása menüpont használandó

23 Pályázati folyamat • Számlatulajdonos adatai

24 Pályázati folyamat • Számlatulajdonos adatainak kitöltése Abban az esetben kell kitölteni és nemet választani, ha a számla tulajdonosa más mint a pályázó. A számlatulajdonos lapfület abban az esetben töltse ki, ha a pályázathoz alszámlát hoztak létre vagy a bankszámla tulajdonosa eltér a pályázótól.

25 Pályázati folyamat • Projektadatok

26 Pályázati folyamat Pénzügyi adatok • Ezeket a rendszer automatikusan tölti a költségvetés adatai alapján. A pályázónak nem kell töltenie!

27 Pályázati folyamat • Információs adatok Ezen mezők kitöltése nem kötelező!

28 Pályázati folyamat • Költségvetés

29 Pályázati folyamat A költségvetés tábla kitöltése kötelező!

30 Pályázati folyamat Bevételi oldal Ezen a részen adjuk meg az igényelt összeget!

31 Pályázati folyamat Kiadási oldal

32 Pályázati folyamat A költségvetés ezen részén kell megtervezni mire fogjuk elkölteni a támogatást. Az EPER figyeli, hogy a Bevételi és a Kiadási oldal megegyezik-e. Ha nem hibaüzenetet ad:

33 Pályázati folyamat • Kategória specifikus adatok I. A kiválasztott kategóriára jellemző pontok találhatóak meg a bal oldalon levő menüben. A kötelezően töltendő mezőket sárga jelöléssel látja el a rendszer. Ezek kitöltése nélkül a pályázat nem véglegesíthető!

34 Pályázati folyamat • Csatolandó dokumentumok I.

35 Pályázati folyamat • Csatolandó dokumentumok II. • A zöld „gém kapocsra” kattintva a következő ablak nyílik fel:

36 Pályázati folyamat

37 Csatolandó dokumentumok IV. A Tallózás gombra kattintva kiválasztható az a dokumentum amit fel kívánunk tölteni, majd a Feltöltés gomb segítségével be is tudjuk tölteni az iratot a rendszerbe. Ekkor egy mentéssel, és ismételt belépéssel le tudjuk ellenőrizni, hogy valóban ott van a dokumentum és az megnyitható!

38 Pályázati folyamat •Fontos: A program űrlap kitöltése folyamatosan is történhet, a mentés és bezárás gomb megnyomásával az adatok tárolódnak, majd az ismételt belépéskor folytatódhat a kitöltés. Véglegesítést követően nincs lehetőség a módosításra!

39 Pályázati folyamat • A pályázat véglegesítésének előfeltétele az Ellenőrzés • Hibás kitöltés esetén figyelmeztető üzenet

40 Pályázati folyamat • Helyes kitöltés esetén • Véglegesítés folyamata

41 Pályázati folyamat • Ellenőrzés elmulasztása esetén hibaüzenet • Helyes kitöltés és az Ellenőrzés lefuttatása utáni Véglegesítés esetén

42 Pályázati folyamat • Véglegesítés után a beadott pályázatok között találjuk pályázatunkat:

43

44 Módosítási kérelem A már beadott módosítási kérelmeket, illetve azok státuszát, elbírálását lehet megtekinteni. Felhívjuk figyelmét, hogy egy pályázatnak egyszerre csak egy beadott elbírálatlan módosítási kérelme lehet. Újabb módosítási kérelem benyújtására, csak az előtte levő elbírálása után van lehetősége.

45 Módosítási kérelem Új módosítási kérelem beadásához nyomja meg az [Új] gombot.

46 Módosítási kérelem

47 Módosítási kérelmeket a listáról való kiválasztás után a gombbal nézheti meg. Amennyiben kíváncsi a módosítási kérelem elbírálásának eredményére, úgy azt az [Elbírálás megtekintése] gombbal éri el.

48 Pénzügyi esemény A gomb megnyomásával a pályázatához kapcsolódó összes pénzügyi mozgást figyelemmel kísérheti.

49 Pénzügyi esemény

50 Az EPER további funkciói Üzenetek A rendszer ezen keresztül is tájékoztatja a felhasználót a pályázatával kapcsolatos eseményekről, illetve a pályázó információkat kérhet a rendszer működéséről

51 Az EPER további funkciói Saját adatok Az Adatmódosítás gomb megnyomásával, a regisztráció során megadott adatok módosíthatók:

52 Az EPER további funkciói Jelszómódosítás A regisztráció során megadott jelszó módosítására van lehetőség:

53 Az EPER további funkciói Dokumentum beküldő • Az ún. fájlcsatoló mező segítségével beküldheti szkennelt formában a szervezetéhez kapcsolódó dokumentumokat, melyeket a pályázati kiírások előírnak (pl. létesítő okirat, számviteli beszámoló, közhasznúsági jelentés). Ne csatoljon konkrét pályázathoz kötődő dokumentumot, iratot, e menüpontban csakis a szervezethez kötődő dokumentumokat várunk.

54 Az EPER további funkciói Dokumentum beküldő • Felhívjuk figyelmüket, hogy az EPER-ben beküldött dokumentumok maximális mérete dokumentumonként 10 MB lehet, csatolható fájl formátumok: doc, pdf, xls, jpg, tiff, bmp, WinZip. • Amennyiben a dokumentumokat oldalanként tudja csak szkennelni, kérjük, illessze azokat WORD dokumentumba (.doc) és egyetlen fájlként csatolja.

55 Az EPER további funkciói • Partnerdokumentumok: Itt tekintheti meg az összes olyan dokumentumot, amelyet nyilvántartunk szervezetéről. Amennyiben adott dokumentum Pályázati azonosító oszlopában adatot talál, úgy azt a dokumentumot egy adott pályázathoz rendeltük, ha ez az adat üres, akkor összes pályázatánál fel tudjuk használni érvényességi idején belül, melyet szintén megtekinthet ebben a táblázatban.

56 Az EPER további funkciói • Kilépés A Kilépés gomb megnyomásával elhagyhatjuk az EPER rendszert:

57 Köszönjük a figyelmet www.bazispont.hu


Letölteni ppt "Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról 2013. november www.bazispont.hu."

Hasonló előadás


Google Hirdetések