Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere."— Előadás másolata:

1 7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere tarts velünk,most kezdünk ! Írd be a kezdőoldalad link keresőjébe ezt a regisztrációs linket http://www.7daywealth.com/index3.php?siteId=ts68544

2 Ezt fogod látni, s a férfi a sarokban angolul mond egy bevezetőt ! Ha befejezte, akkor a gördítő sávval haladj lefelé amíg eljutsz a regisztrációs Táblázatig ( következő lapon látod )

3 Írd be a kért adatokat (az e-mail cím beírásánál a (@) van mikor nem működik,ezért másolj be egy @-ot ( csak G-mailes e-mail címet használj ) keresztnév vezetéknév FONTOS ! – ékezet nélkül írj !!! E-mail címed E-mail cím még egyszer mobil számod : 0036……….. a gördítő menüben válaszd ki Hungary ezt a beállítást hagyd így !!! Ha végeztél akkor katt erre a gombra !

4 A bejövő következő oldalon a gördítő sávval haladj az oldalon lefelé,amíg ezt a feliratot nem látod ! Itt végeztél ! - menj be az E-mail fiókodba, amelyet a regisztráció folyamán megadtál s a kapott linken keresztül erősítsd meg a regisztrációdat, és folytasd onnan a tovább a regisztrációdat a befizetéssel !

5 Kattints a linkre !

6 A megnyíló oldalon megkapod a gratulációt az ingyenes regisztrációdról ! Ne hagy abba ! – a gördítő sávval haladj az oldalon lefelé míg el nem jutsz a következő lapon látottakhoz ! Írd fel a kapott Your ID-t,és a belépési jelszavad ! Megkapod a User ID számod jelszavad ! Írd fel magadnak !

7 Következő anyag mutatja meg, hogy tudod aktiválni tagságodat


Letölteni ppt "7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere."

Hasonló előadás


Google Hirdetések