Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MiniCRM kapcsolat bemutató

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MiniCRM kapcsolat bemutató"— Előadás másolata:

1 MiniCRM kapcsolat bemutató
Számlázz.könnyen.hu MiniCRM kapcsolat bemutató 2011. Március 29.

2 Bevezető A MiniCRM modul nem csak a vevők szinkronizációját oldja meg, hanem a Számlázz.Könnyen-el kiállított számlákat visszatölti a MiniCRM rendszerébe, így a vevő adatainál is megtalálja ezek után a számlákat a MiniCRM-ben. Bővebb információ:

3 Fizessen elő a Számlázz.könnyen alapcsomagra!
Fizessen elő a MiniCRM-re! Fizessen elő a Számlázz.könnyen rendszeren belül a "MiniCRM kiegészítő előfizetés" szolgáltatásra! Az Előfizetések vagy a Beállítások -> Előfizetések menüpontban kattintson a "MiniCRM kiegészítő előfizetés" sorban a Bővebben vagy az Előfizetés gombra!

4 Bővebben… Ekkor az Előfizetek gombra kattintson!

5 Előfizetés véglegesítése…
Kattintson az Előfizetés véglegesítése gombra!

6 Ezután megjelenik a következő üzenet és kap egy e-mailt a megrendelésről…

7 Megkapta az t… Kattintson az ben található linkre:

8 A Böngészőben megjelenő oldalon..
Írja be a felhasználónevét és jelszavát, majd nyomja meg a Belépés gombot!

9 Sikeres aktiválás.. Kattintson a Tovább a belépéshez gombra!
Az Előfizetések menüpontban ellenőrizheti, hogy előfizetett a szolgáltatásra!

10 Kap egy e-mailt a sikeres aktiválásról is…
Az Előfizetések menüpontban ellenőrizheti, hogy előfizetett a szolgáltatásra!

11 Kap egy e-mailt a sikeres aktiválásról is…
Ilyenkor természetesen nem kap díjbekérőt hiszen ez a szolgáltatásunk INGYENES! És már használhatja is a szolgáltatásunkat!

12 2. A MiniCRM kapcsolat beállítása – 1.
A Beállítások -> MiniCRM beállítások menüpontban beállíthatja a MiniCRM kapcsolatot. Adja meg az adatokat! MiniCRM rendszer számát és az API kulcsát MiniCRM rendszerébe belépve, a Testreszabás fül Beállítások képernyőjén találhatja. A rendszer száma, a generált API URL elején található, a ":" jel előtt. A lenti API URL-ben például 98 a rendszer száma, és d9cb....a572 az API kulcs. A vállalat száma a MiniCRM-be bejelentkezése után a böngésző címsorában a kötőjel után található szám. A lenti címsorban például 0 a vállalat száma. API Engedélyezett IP címek: Itt megadhatja, hogy a MiniCRM-et honnan szeretné elérni! Ha nem adja meg, akkor bárhonnan elérheti. ÚJ! (Ez a számlázz.könnyen.hu IP címe!) FONTOS! Új API kulcs generálásához kattintson az Új kulcs generálása gombra, majd a Mentés gombra, hogy az adatokat frissíthesse a MiniCRM rendszer!

13 2. A MiniCRM kapcsolat beállítása – 2.

14 3. A MiniCRM szinkronizálás – 1.
A Törzsadatok -> MiniCRM szinkronizáció menüpontban szinkronizálhatja a MiniCRM vevők adatait. Ez a funkció jelenleg a következőt csinálja: 1. menet: SZKH <-- MiniCRM Ez már működik! Letölti a "Vevők" státuszú MiniCRM vevőket, megkeresi * 1. MiniCRM azonosító, * 2. majd ha nem találja név, város és cím, * 3. majd ha nem találja név, levelezési cím város és levelezési cím, * 4. majd ha nem találja cím alapján, * és összehasonlítja, o ha új, akkor beszúrja az SZKH-ba, o ha már van, akkor módosítja az SZKH tartalmát a MiniCRM adatával. 2. menet: SZKH --> MiniCRM Jelenleg még nem működik! Végigmegy az SZKH vevőin és amik nem találhatóak meg a MiniCRM-ben, azt átmásolja oda! FONTOS! Demó rendszerrel csak letölteni tudja a vevőket! Új díjbekérő vagy számla kiállításakor nem töltheti azt fel a MiniCRM rendszerbe!

15 3. A MiniCRM szinkronizálás – 2.
Nyomja meg a Szinkronizál gombot!

16 3. Használat Ezután ha a Vevőknél a vevő neve mellett megjelenő MiniCRM ikonra kattint megjelennek a MiniCRM-ben a vevő adatai és a Számlái. Ha díjbekérőt vagy számlát készít, akkor azok automatikusan átkerülnek a MiniCRM rendszerbe is!

17 Köszönjük, hogy rendszerünket választotta!
Bármilyen probléma vagy kérdés esetén, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) es telefonszámon.


Letölteni ppt "MiniCRM kapcsolat bemutató"

Hasonló előadás


Google Hirdetések