Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A gondviselői modul az enaplóban

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A gondviselői modul az enaplóban"— Előadás másolata:

1 A gondviselői modul az enaplóban
Az enapló elérhetősége: Alapértelmezetten a hozzáférésről szóló levél végén is megtalálható a link, amelyre kattintva a napló azonnal elérhető. Amennyiben a link a levélben nem aktív, be kell másolni vagy beírni a böngésző címsorába (www. nélkül!), majd az Enter gombot megnyomni. Az internetes böngészőprogram szabadon választott (Internet Explorer, Firefox Mozilla, Google Chrome stb.)

2 Bejelentkezési felület
Bejelentkezési név: az F2 Rendszerfelügyelettől érkező második levélben kapott név Jelszó: az F2 Rendszerfelügyelettől érkezett első levélben szerepel, betű-szám kombináció

3 Belépés után a levélben kapott betű-szám kombináció megváltoztatható tetszőleges formára:
Ehhez válasszuk a Menü / Vezérlőpult lehetőséget

4 A jelszó módosításához meg kell adni előbb a régi (első belépésnél használt) jelszót, majd az Új jelszó mezőbe beírni a tetszőlegesen választott jelszót. Az új jelszó megismétlése után kattintsunk a Jelszó módosítása mezőre. Ezzel aktiváljuk az új jelszót, melyet már a következő belépésnél használhatunk is.

5 Az enapló felületén egy felső ikonsor segíti a navigálást, alatta a gondviselőhöz rendelt tanuló neve is látható. Belépés után alaphelyzetben a Foglalkozások megtekintése jelenik meg, amely a tanuló heti órarendjét jeleníti meg táblázatos formában.

6 A táblázatos formában zöld szín jelzi a megtartott órákat, halványsárga a még be nem írt órákat. Bármelyik óra fölé húzva az egérmutatót megjelennek az óra alapadatai ( ki tartotta, mi volt az óra anyaga).

7 Amennyiben más adatokat szeretnénk látni , térjünk vissza a felső ikonsorhoz, melynek további elemei: Értékelések: ide kattintva a tanuló eddig szerzett érdemjegyeit láthatjuk ; Mulasztások: a tanuló beírt hiányzásai láthatók összesített formában; Események: itt a dicséretek, figyelmeztetések tekinthetők meg

8 A felső ikonsor eleme a Törzsadatok menüpont is: ide kattintva a tanuló legfontosabb személyes adatait tekinthetjük meg (azonosítók, születési hely és idő, osztály, osztályfőnök)


Letölteni ppt "A gondviselői modul az enaplóban"

Hasonló előadás


Google Hirdetések