Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Microsoft Internet Explorer Leállítás Előző oldal Frissítés Előzmények Keresés Kezdőlap Kedvencek (Könyvjelzők) Következő oldal.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Microsoft Internet Explorer Leállítás Előző oldal Frissítés Előzmények Keresés Kezdőlap Kedvencek (Könyvjelzők) Következő oldal."— Előadás másolata:

1 Microsoft Internet Explorer Leállítás Előző oldal Frissítés Előzmények Keresés Kezdőlap Kedvencek (Könyvjelzők) Következő oldal

2 Leállítás és frissítés Leállítás: Újra elkezdi az oldal letöltését. (pl: frissítem a beérkező levelek oldalt) Frissítés: Az oldal letöltését állítom meg (pl: túl lassan töltődik)

3 Kezdőlap beállítása Eszközök / Internetbeállítások… Beírom a kezdőlap URL címét OK gombra kattintok

4 Megadom, hogy az aktuális (jelenlegi) oldal legyen a kezdőlap. Kezdőlap beállítása

5 Kedvencek A gyakran használt elmenthetjük. 1. Azon a weboldalon vagyok, amelyet szeretnék a kedvencek között tárolni 2. Rákattintok a Kedvencek ikonra az eszközsoron. 3. Rákattintok a Hozzáadás gombra. 4. Megváltoztathatom az oldal nevét (Startlap) 5. OK gombra kattintok.

6 Kedvencek rendezése Új mappát hozhatunk létre a főmappában ( Kedvencekben) vagy valamelyik már meglévő mappában. A kijelölt mappát vagy linket törölhetjük. A kijelölt mappát vagy linket átnevezhetjük. A mappákat egymásba lehet húzni, hogy almappa legyen belőle. Rákattintunk a Rendezés gombra

7 1. Kijelöljük a törölni kívánt oldal nevét. Kedvencek törlése 3. Ellenőrizzük, hogy a jó oldalt töröljük-e Törlés 2. Helyi menü /

8 Előzmények Dátum szerinti nézetben megadja a 3 hete, 2 hete, múlt héten (1 hete) és ma látott oldalakat. Kiválaszthatjuk, hogy milyen szempont szerint rendezzük a már megtekintett oldalakat.

9 Előzmények törlése 1. Kijelöljük a törölni kívánt oldal nevét. 3. Ellenőrizzük, hogy a jó oldalt töröljük-e Törlés 2. Helyi menü /


Letölteni ppt "Microsoft Internet Explorer Leállítás Előző oldal Frissítés Előzmények Keresés Kezdőlap Kedvencek (Könyvjelzők) Következő oldal."

Hasonló előadás


Google Hirdetések