Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Étrend-kiegészítő.
Advertisements

Alap Termékek.
BIO-SCAN Üdvözöljük!. Tények 65 éves korban 1% vagyonos 54% le van égve 4% tehetős 5% még dolgozik 36% halott Source: Hartford Insurance Study, Social.
Formula 2: Multivitamin-komplex
Fizikai és matematikai alapok Kalinka Gábor (ATOMKI) 2009
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
Sportolás hatása szervezetünkre
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Mire jó a tojás? Tények a tojásról
Táplálékok, tápanyagok
Összeállította: Storchné Ildiko
Testünk építőkövei: A vitaminok
Táplálékok,tápanyagok
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
senior product manager Wyeth Consumer Healthcare
A napozás előnyei és hátrányai
Fiatalító, védő antioxidáns gél
A vitaminok és ásványi sók
Mi a g3? A g3 a méltán elismert, dél-ázsiai gâc szupergyümölcs (kínai keserűuborka) jótékony hatásait kínálja, további három szupergyümölcs mellett. A.
Flavon max termékcsalád
LifePak Anti-Aging előadó: Carsten R. Smidt, Ph.D., FACN
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
Készítette:Józsa Szende Román Orsolya
Az Antioxidánsok szerepe minden napi életünkben
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
BIONET ENERGIAKRÉM STANDARDIZÁLT HATÓANYAGTARTALMÚ NÖVÉNYI KIVONATOKKAL.
© 2002 NS Group Ltd. BIO-SCAN Üdvözöljük!
One Line One Team One Vision USA, 2008 Egészség Anyagi biztonság.
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
Emperger Cintia Klicsu Viktória 9.B
Oszteoporozis ( csontritkulás ).
Készítette: B ő cs-Kovács Renáta Dénes Dorina. ×Napsugárzás Fontos, hogy télen is érjen napfény, hiszen e nélkül a D-vitamin börben tárolt provitaminja.
C-vitamin Készítette Skrován Mónika.
D – vitamin ! (: Készítette: Pafit Zoli Tomi Patrik.
A-Vitamin Készítette: Pánczél Emiliána, Joó Dóra.
A vitaminok és az ásványi sók (II)
Időskori betegségek vagy civilizációs betegségek?
NÖVÉNYI TÁPANYAGOK A TALAJBAN
Egészséges Táplálkozás
Pharmanex BioPhotonic Scanner™
Illóolaj Fehérjék Cukrok Köhőgés Emésztés Ánizs csoki Epe bántalmak.
Lucerna (Medicago sativa)
Resveratrol "Borban az igazság!"
Kaposvár, április 28. FEJLESZTÉSI IRÁNYOK, EREDMÉNYEK HÚSIPARI VONATKOZÁSBAN Dr. Zsarnóczay Gabriella Országos Húsipari Kutatóintézet.
Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta
Készítette:Nievel Lajos. Az első és legkézenfekvőbb dolog az, hogy igyekszünk étrendünket alapanyagokból összeállítani. A hús, a zöldség, gyümölcs, magvak,
Az egészséges életmód és a stressz
„Bor és egészség” A bor érrendszerre gyakorolt pozitív hatása.
„A gyógynövények királya”
A vitamin. Gabonafélék, hüvelyesek és őrleményeik, kenyerek, péksütemények: nyomokban [forrás?] forrás? száraztészták: 0-0,04 μ g sajtos, túrós sütemények:
 A z emberi szervezetben a csontban található és a vérben oldott állapotban. Sejten belüli információt közvetítő anyag. A kalcium ion beáramlása okozza.
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
Tápanyagaink.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
10. rész :Táplálékunk összetevői Ásványi anyagok Klikk a folytatáshoz.
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
VT Mechatronics Kft. Támop / Győr, Ipari park 24. Az egészséges táplálkozás.
A HELYES TÁPLÁLKOZÁS MIT, MIKOR, MENNYIT.
Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,
A PIROS BOGYÓS GYÜMÖLCSÖK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi fejlesztésére.
Gyümölcs Munkácsy Mihály Ált. Isk. Pápa 3. Évfolyam 61 tanuló.
A TÁPLÁLKOZÁS HATÁSAI SZERVEZETÜNKRE
Ingyenes előregisztráció!
10. rész :Táplálékunk összetevői
Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász életmód-tanácsadó és terapeuta
TIENS KANGLI.
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket, és így megvédik a szervezetet ezektől a károsodásoktól

A DNS-t a szabadgyökök károsítják: Antioxidánsok “megfogják” a szabad gyököket mielőtt kárt tehetnének a sejtekben

Mi okozza a DNS károsodást? Szabadgyökök a sejt mitokondriumában Szabadgyökök a környezet szennyezés által (ózon) Sugárzás: napfény (UV-light), röntgen sugár, etc. dohányzás: 10,000,000,000,000,000 szabadgyök cigarettánként!

Szabadgyökök források: napsugár, stressz, mérgező anyagok, sugárzás, rádióaktivitás, repülőgép utazás, gyógyszeres kezelés anyagcsere – kalória & oxigén (75K) dohányzás = 10 milliárd szabadgyök cigarettánként!

Biofotonszkenner A Pharmanex szkenner lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyen megmérjük egy ember szervezetének karotionid szintjét. Mindenkinek használni kellene a Pharmanex biofotonszkennert, hogy megtudja az antioxidáns pontszámát.

Hogyan lehet csökkenteni a szabadgyök okozta károsodást? 1. Ne tedd ki magad feleslegesen a szabadgyökök károsító hatásának! Dohánymentes élet Elkerülni az erős napsütést (naptej) Elkerülni a szennyezett területeket 2. Megnövelni az antioxidáns védekezést! Fogyasszon több zöldséget, gyümölcsöt Fogyasszon LifePak-et!

Mi is az a LifePak? LifePak nem csak egy multi-vitamin!

Akkor mi a LifePak, ha nem multi-vitamin? Egy átfogó táplálkozási, wellness program, amely megadja az optimális mennyiséget minden nélkülözhetetlen és jótékony tápanyagból, ami szükséges az egészség megtartásához és az általános jóléthez.

A LifePak hatása az egészségre 1. A bevitt tápanyag-elégtelenségre összpontosít 2. szív- és érrendszert támogatja 3. táplálja a teljes csontozatot 4. elősegíti az immunrendszer optimális működését 5. támogatja a helyes anyagcserét és pozitív hatással van a vércukor szintre 6. csökkenti az öregedés tüneteit 7. megemeli az antioxidáns védelemi szintet

Szív- és érrendszer kálcium & magnézium: beállítja a megfelelő vérnyomást & szív ritmust* B-Vitamin: beállítja a megfelelő homocysteine* szintet. Flavonoidok: segítik a megfelelő keringést (platelet aggregation and microcirculation)*

A csont táplálása kálcium (500 mg)alapvető csontépítő ásvány; ajánlott: 1000-1300 mg/day; jellemző: 800 mg/day magnézium (250 mg): mg)alapvető csontépítő ásvány; RDA: 280-320 mg/day D Vitamin (400 IU): beállítja a Ca & Mg csont anyagcserét; északi országokban hiány K Vitamin (40 mcg): kálciumot szállít a csontba szilikon (3 mg): csont kollagén boron (3 mg): beállítja a csont sejt működést szója Isoflavones (10 mg): beállítja a kálcium anyagcserét

Immunrendszer LifePak támogatja az immunrendszer működését C&E vitaminok Multi-karotin keverék A vitamin, B6 vitamin & cink

Vércukor, inzulin LifePak segíti a megfelelő vércukor szint elérését és támogatja glukóz toleranciát, valamint az inzulin anyagcserét* Krómium, 200 mcg: Szükséges a megfelelő inzulin működéshez* A legtöbb esetben a táplálkozásunk nem tartalmaz megfelelő mennyiségben (<50 mcg/day) C vitamin, 500 mg E vitamin, 300 IU Alpha-Lipoic sav, 30 mg Magnézium, 250 mg Vas, 15 mg

Az öregedés tünetei LifePak az öregedési folyamatok legsúlyosabb okozója ellen véd : DNA DNS (deoxyribonucleic acid) genetikai ujjlenyomat DNS a sejt megújulását teszi lehetővé