SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A BEFEKTETŐI KLUBUNKBAN.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Lépj be az AlertPay oldaladra:
Advertisements

Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
Óraregisztrálási modul
ÚJ GENERÁCIÓ avagy miért nem fogják fel az emberek, hogy a lehetőségek az interneten hevernek?
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás Ezt a linket bemásolva jutsz el az AlertPay oldalra:
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Használata Készítette: Medve Tamás.
Jutalék Terv.
Pénz kivétele AlertPay-ről bankszámlára Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat ( .
Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT KI! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE!PROBLÉMA.
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A KLUBBAN !
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
AlertPay Internetes Számlanyitás, Bankszámla hozzárendelése E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra:
Ajánlód neve Katt ide!. Válaszd ezt a menü pontot!
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Az adatatok megadását követően kattints a LOG IN-ra
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
Képes, magyar nyelvű segítség a 7DayWealth weboldal használatához.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
7DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft) befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék,
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Hogyan ellenőrizd,hogy jó helyre regisztrálsz ? ben kaptál a meghívódtól egy regisztrációs linket ! ( másold a linkkeresőbe )
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Képes, magyar nyelvű segítség a 7DayWealth weboldal használatához.
7DayWealth regisztr á ci ó s seg é dlet Havi 10 $ (2000Ft) befektet é ssel A 3. h ó napt ó l csengő $ hizlalj á k a p é nzt á rc á d ! 8000Ft befektet.
Hogyan tájékozódhatsz magyar nyelven a 7DayWealth weboldalon Írd be a link keresőbe a 3. -ban kapott ezen személyes linkedet !
ALERT PAY SZEMÉLYAZONOSÍTÁS Ezzel igazolod, hogy létező személy vagy,és,hogy ezzel a számlával te rendelkezel.
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
Tegyél fel legalább 3-4 havi 7DayWealth tagdíj összeget az AlertPay számládra! Kattints az alábbi linkre:
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
A TITKOS kódodat megadva indítod a tranzakciót ( a kifizetést )! Itt adod meg a TITKOS kódot melyet az Alert Pay regisztrációnál Te adtál meg ! Belekattintasz.
Az MLM jutalékod utalhatóságához így kell feltöltened az AlertPay számlád azonosítóját ! Ha ezt nem teszed meg,akkor a Cég nem tudja hova kell utalnia.
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
Lejárt tőkebetét Reinvesztálása (újra befektetése ) a MOWC-ban 7DayWealth.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik.
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Kattints az AlertPay számlanyitás oldalon a regisztrációs linkre!
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
Óbudai Egyetem Könyvtár Olvasószolgálat. Helyben olvasás Kölcsönözhető és nem kölcsönözhető dokumentumok, folyóiratok, hetilapok, jegyzetek, CD-ROM-ok.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
Előadás másolata:

SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A BEFEKTETŐI KLUBUNKBAN

Ez egy automata rendszer, ezért kétszer is ellenőrizd, mit írtál be és „hova kattintottál”! Addig míg nem ellenőrizted, hogy minden helyes-e, ne fizesd be a tagságot a klubba! Addig míg nem ellenőrizted, hogy minden helyes-e, ne fizesd be a tagságot a klubba! Ne küldd el az ajánló linkedet addig, míg nem fizettél, mert ha az ismerősöd előbb befizeti, a rendszer máshova strukturálja őt! Ettől még ő a Te munkatársad marad, csak nem látod őt a struktúrájával együtt és nem is tudsz minden jutalékot megkapni utánuk! Ne küldd el az ajánló linkedet addig, míg nem fizettél, mert ha az ismerősöd előbb befizeti, a rendszer máshova strukturálja őt! Ettől még ő a Te munkatársad marad, csak nem látod őt a struktúrájával együtt és nem is tudsz minden jutalékot megkapni utánuk!

Semmiképpen NE segíts másoknak fizetni a saját bankkártyádról, vagy AlertPay- számládról! Mindenkit, akit érdekel a klub- tagság, ha nincs bankkártyája, regisztráljon magának egy AlertPay számlát! Töltse fel pénzzel, s úgy regisztráljon! Mindenkit, akit érdekel a klub- tagság, ha nincs bankkártyája, regisztráljon magának egy AlertPay számlát! Töltse fel pénzzel, s úgy regisztráljon! Fontos tudnod: KIZÁRÁSSAL jár, ha több személyt ugyanarról a bankkártyáról, vagy AlertPay számláról fizetve regisztrálsz!!! Fontos tudnod: KIZÁRÁSSAL jár, ha több személyt ugyanarról a bankkártyáról, vagy AlertPay számláról fizetve regisztrálsz!!!

Ezt a linket írd be a böngésződbe Levélben megkaptad a felhasználónevedet, ami előtt a neved kezdőbetűi állnak. Nem változtathatsz rajta A jelszót is megkaptad ebben a levélben, amellyel beléphetsz az oldaladra. Ezt később meg tudod változtatni

A szponzorod nevét kell itt látnod! Ha véletlenül nem annak a nevét látod itt, akihez regisztrálni szerettél volna, ne AKTÍVÁLD a tagságod a befizetéssel! Töröld Magad a rendszerből, keresd meg a hibát és regisztrálj újra egy másik Gmail címmel! Az Edit Info-ban tudod megváltoztatni a jelszavad, vagy a többi személyes adataidat. De itt tudod az AlertPay számlaszámodat is hozzárendelned a 7DW- hez, ahova a jutalékodat fogod kapni!

Ez a Te „státuszod” a klubban. Amikor még nem fizettél be, úgy jelenik meg, hogy: TRIAL. Ez még csak egy 3 hétre szóló ideiglenes, „látogatói” státusz. Ha 10$-os havi tagdíjat vállaltál, Silver státuszod van (ez főként azoknak jó, akik nem akarnak hálózatot építeni). E státuszt bármikor módosíthatod felfelé Gold-ra vagy Platinum-ra, de visszafelé nincs mód változtatni! A Klub csoportépítésben legsikeresebb munkatársait láthatod itt

Itt láthatod az összes 7DayWealth regisztráló Klubtagot, akik a Te belépésedet követően regisztrálnak

„Zöldek” akik befizették a tagságot „ Sárgák” akik még nem fizettek. ŐK a „Látogatók” (Trial) és 21 napjuk van rá, hogy befizetéssel aktiválják tagságukat, mielőtt törölnék őket a rendszerből! A pirossal írt nevek azok a „Látogatók”, akiknek már kevesebb mint 7 napjuk maradt hátra a klubtagságuk befizetéssel történő aktiválásához!

Itt tudod figyelemmel kísérni a hálózati jutalékodat és a csapatod növekedését

A „View”-ra kattintva láthatod a mátrixod adott sávjában lévő klubtagok nevét, ID számát és a tagi státuszát. Mind a 10 szintedet láthatod Aktuális havi mátrix-jutalékod A „ frissítés” órán belül történik Előző havi jutalékaid A Mátrixjutalék a 3x10-es rendszerből A Matching Bonus a munkatársaink jutaléka után, 2 sáv mélységből Az össz jutalék

A Prospect menüben tudod megtekinteni, hogy ki az, aki befizette a tagságot és ki az, aki még csak „Trial-ként” van a klubban. ŐK mind a TE személyes meghívó linkeden keresztül regisztráltak.

A személyesen szponzorált munkatársaidat látod itt, akik befizették a tagságot A személyesen szponzorált, de a tagságukat befizetéssel még nem aktivált (TRIAL) személyeket láthatod. Velük innen is felveheted a kapcsolatot és segíthetsz nekik az aktiválásban

Ezt a hivatkozást NE KÜLDD TOVÁBB! Ez az oldal a saját tájékozódásodra szolgál, ez NEM AJÁNLÓI LINK!!! Ezek az ajánlói linkjeid! Bármelyiket továbbküldheted, a megjelenésük más, de mindegyik ajánlói oldal (az utolsó az orosz nyelvű), és Hozzád csatlakozik az, aki ezeken keresztül regisztrál

Ha nem tudták a havi tagsági díjat levonni és késik a befizetés, itt tudod újra aktiválni a tagságod. Itt fizetheted tehát be utólag! (Reaktiválás) Azoknak, akik szeretnének feljebb lépni, és átváltani a tagságot Gold, vagy Platinum státuszra, itt tehetik meg. Akik pedig még nem fizettek, itt tudják a befizetéssel aktiválni a tagságukat!

Itt találod a blogokat. Német, angol és orosz Nyelven. A 7DayWealth fórum is itt található

Ha van weboldalad, itt találhatsz hirdetési linket! Ezt ha elhelyezed a weboldaladra, aki rá klikkel és regisztrál, automatikusan a Te munkatársad lesz!

3 db ajándék hirdetési link (banner) áll mindenkinek a rendelkezésére, amely segítségével hozzád csatlakozik, aki rákattint

Egyszerűen küldhetsz meghívó levelet a barátaidnak, ismerőseidnek (angol nyelven)!

Írd be az ismerősöd Keresztnevét Ide jön a vezetékné v cím Nekik a rendszer a nevedben küld egy angol nyelvű meghívót, a regisztrációs linkeddel

Bármikor törölheted magad a klubból, itt. Vigyázat: VÉGLEGES!

Ez a befektetői (MOWC) Irodád! Innen irányíthatod a tőkeszámládat: Befizethetsz újabb betéteket napi 1% kamatra. A futamidő lejártával hozammal növelten kiveheted, vagy újra befektetheted a pénzedet!

Tőkebetéteid dátuma Tőkebetéteid lejárati ideje Tőkebetéteid napi kamata Az aktuális egyenleged

Ezen a menüponton keresztül fektethetsz be újabb összeget a tőkeszámládra Ezen menüponton keresztül tudod a lejárt futamidejű betétjeidet újra befektetni, vagy kivenni

A biztonság kedvéért, mindig a „ Logout” gombbal lépj ki az oldalakról, főleg ha Internet kávézóból nyitottad meg az oldalt! Ez legyen számodra egy megszokott dolog!

Kívánunk neked sok-sok munkatársat! Csengő Dollároktól Dagadó pénztárcát! Kívánunk neked a HÉT mind a 7 napjára Egészséget, Gazdagságot, Boldogságot! Továbbá kívánjuk neked, hogy az elfeledett álmaidat, vágyaidat most valósítsd meg! SOK SIKERT!