Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÚJ GENERÁCIÓ avagy miért nem fogják fel az emberek, hogy a lehetőségek az interneten hevernek? http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÚJ GENERÁCIÓ avagy miért nem fogják fel az emberek, hogy a lehetőségek az interneten hevernek? http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet."— Előadás másolata:

1 ÚJ GENERÁCIÓ avagy miért nem fogják fel az emberek, hogy a lehetőségek az interneten hevernek?

2 StiforP – Keressük meg a siker titkát!
Ez az anyag egy olyan lehetőséget tesz a kezedbe, aminek segítségével választhatsz, hogy a mostani fizetésedet egészíted ki, vagy teljes anyagi függetlenséget teremtesz. Ez csak Rajtad múlik. Engedd meg, hogy bemutassam Neked azt a szenzációs jövedelemszerzési módot, ami futótűzként terjed az egész világon. A rendszer nem tesz különbséget anyagi helyzet, földrajzi elhelyezkedés, vagy nemzetiség szerint. Mindenki számára elérhető. A használatához nincs szükséged másra, mint internetkapcsolatra, számítógépre, és egy kis szorgalomra.

3 Mi is az a StiforP? A StiforP egy marketing rendszer, ami a hálózati marketing elvére épül. A HWU Training Corp LLC nevű, 2009-ben szakmai továbbképzések végzésére alapított kaliforniai székhelyű cég dolgozta ki nyarán került ez a rendszer az internetre, mert így akarták az egész világon elérhetővé tenni. A HWU Training Corp LLC alapítói Michael Blainem, Benem Glinsky és Nauder Khazan. A StiforP program megálmodója Nauder Khazan, akinek a neve fogalom az otthoni munkát kedvelők körében. Több sikeres és igen népszerű programot indított már útjára. A világon több mint 200 millióan dolgoznak otthonról a hálózati marketingben. Több tízezerre tehető azoknak a száma akik valamelyik sikeres Nauder Khazan program résztvevőiként havi több ezer dollárt keresnek. Khazan több éves hálózati marketing tapasztalattal vezetőként és cégtulajdonosként is mindig a distribútorok számára legelőnyösebb programok kidolgozásán munkálkodik.

4 MILYEN lehetőséget kínál Neked a StiforP?
Segítségével megismersz egy olyan marketing rendszert, amit egyéb területen is felhasználhatsz. Másik előnye, hogy minimális aktivitással jelentős jövedelemre tehetsz szert. A StiforP teljes rendszere szeptember 20-án indul. Az internetes felület nagy része már most is rendelkezésedre áll, tehát a rendszert már most is tudod használni. Folyamatosan regisztrálnak a világ minden tájáról. A regisztráció ingyenes. Az ingyenes regisztráció után be tudsz lépni a rendszerbe, és láthatod, hogy milyen ütemben növekszik a hálózat. Tíz napod van, hogy eldöntsd, akarsz-e extra jövedelemhez jutni? Ha részese akarsz lenni ennek a lehetőségnek, be kell fizetned egy regisztrációs összeget, és vagy havi, vagy éves tagdíjat. Amint befizeted valamelyik díjat, azonnal a StiforP lineáris rendszerében elfoglalsz egy helyet, és ezáltal DISTRIBUTOR leszel. Distributorként van lehetőséged és jogod részesedni a StiforP rendszer által nyújtott jövedelemből. Ez a rendszer a bináris mátrix sémáját alkalmazva juttat tagjainak jövedelmet.

5 HOGY TUDSZ PÉNZT KERESNI?
Az első lépés az ingyenes regisztráció. Ha ajánlód oldalára belépsz, és megadod az ott kért adatokat, máris kapsz egy felületet, ahol figyelemmel kísérheted a hálózat bővülését. 10 napod van a döntésre. Ha pénzkereső tagja akarsz lenni a rendszernek, nincs más dolgod, mint a kívánt összeg befizetése. Fizethetsz erre alkalmas VISA, vagy MAESTRO kártyával, illetve AlertPay számláról. Ha a kártyás befizetést választod, egyszeri 40$ + 9,95$ (havidíj) befizetésével teljes jogú tag leszel. Ha AlertPay számláról fizetsz, akkor összesen 149,95$ az utalandó összeg. Ez tartalmazza a regisztráció és az egész éves tagdíj összegét.

6 AKTIVITÁS NÉLKÜL HOGY TUDSZ PÉNZT KERESNI?
Egyetlen embert sem tudsz, vagy akarsz beregisztrálni, mégis pénzt fogsz keresni. Hogyan lehetséges ez? A rendszer úgy van megalkotva, hogy a hálózatban fölötted állók által beregisztrált emberek közül időnként egy-egy ember a Te hálózatodban fog megjelenni. Így olyan résztvevők kerülhetnek a mátrixodba, akik kellően motiváltak, és az ő munkájuk eredményéből Te is részesülhetsz. Ez egy lassú folyamat, ha türelmes vagy kivárhatod, hogy akár 2.047,5$ jövedelmed keletkezzen. Ezzel a módszerrel is bővülhet a hálózatod. Amíg aktív pozícióban vagy (be van fizetve a tagdíjad), munka nélkül is jövedelemhez jutsz. Természetesen ez a rendszer kiemelkedően honorálja a szervező munkát. Erről szólnak a következő oldalak.

7 BÓNUSZOK Powerline bónusz
Napról napra egyre többen csatlakoznak a StiforP rendszeréhez. Ki azért, hogy a szolgáltatásokat használja, ki azért, hogy a saját hálózatát bővítse. A pénzkeresés útján az első lépést akkor teszed meg, amikor befizeted a díjakat, és ezzel pozíciót vásárolsz a hálózatban magadnak. A StiforP mátrixa nagyrészt automatikusan épül, hiszen átlagosan percenként regisztrálnak az emberek. Ebből a SPILOVER (lecsorgó) regisztráltak segítségével profitálsz.

8 Fast Start Bónusz - Gyors bónusz az aktivitásért
BÓNUSZOK Fast Start Bónusz - Gyors bónusz az aktivitásért A – Saját Fast Start Bónusz Minden olyan ember után jár, aki a Te ajánlói kódoddal lép be a rendszerbe. Ez a bónusz emberenként 25$. Ha például beregisztrál 5 ember a Te kódoddal, az mindjárt 125$ jövedelmet jelent Neked. És ez még nem minden! B – Hálózati Fast Start Bónusz Maradva az előző példánál, ha Te beregisztráltál 5 befizető embert, és ők is beregisztrálnak 5-5 fizető embert, akkor egy komoly jövedelemre tettél szert, mert azok után a belépők után is kapsz 2, illetve 1$ jutalékot.

9 Fast Start Bónusz - Gyors bónusz az aktivitásért
BÓNUSZOK Fast Start Bónusz - Gyors bónusz az aktivitásért Hogy néz ez ki a gyakorlatban? 1. szint – 5x25$ = 125$ 2. szint – x2$ = 50$ 3. szint – x1$ = $ 4. szint – x1$ = 625$ 5. szint – x1$ = 3125$ összesen: $

10 BÓNUSZOK CSAPATBÓNUSZ
Abban a pillanatban, hogy legalább 2 embert beregisztrálsz, 1STAR pozícióba kerülsz, és jogosult vagy minden beregisztrált ember után az 50%-os csapatbónuszra. Ez azt jelenti, hogy az ő jövedelmük után 50% extra jutalékot kapsz. Ha 2STAR pozícióba kerülsz, akkor a regisztráltjaid regisztráltjai jövedelméből is az extra jutalékra vagy jogosult. Lásd táblázat!

11 CSAPATBÓNUSZ – SZINTEK ELÉRÉSE
BÓNUSZOK CSAPATBÓNUSZ – SZINTEK ELÉRÉSE 1STAR: ezt a szintet rendkívül egyszerű elérni. Annyi kell csak hozzá, hogy regisztrálj magad alá 2 embert (ez Neked 50% bónuszt jelent fejenként), akik szintén beregisztrálnak legalább 2-2 embert. Így a hálózatod fejlődik, és a SPILOVER segítségével további regisztráltak kerülnek AUTOMATIKUSAN a csapatodba. 2STAR: ez már valamivel érdekesebb pozíció, de gazdag ettől még nem leszel. Ez azt jelenti, hogy 50% bónuszt kapsz az általad beregisztrált tagok után, valamint az ő regisztráltjaik után is jár 20% bónusz. 3STAR: a pozíció elérése úgy is lehetséges, hogy éves tagdíjat fizetsz. Ebben a pozícióban már 3 mélységből kapsz jutalékot. 50% bónuszt kapsz az általad regisztráltak után, 20%-ot a második szint után, és 10%-ot a harmadik szint után. Ez már elég komoly összeg lesz. 4STAR: ha ide eljutsz, már elérted a teljes anyagi függetlenséget. Az előző szint jövedelméhez még egy mélységből kapsz pluszban jutalékot. Ez a jutalék 5%. 5STAR: itt már az ötödik szintről is kapsz jutalékot, ami 3%. Ez nem tűnik soknak, de ha belegondolsz, hogy hány ember után kapod, akkor megérted, hogy ez már nagyon komoly összeg.

12 CSAPATBÓNUSZ – ÖSSZEFOGLALÓ
BÓNUSZOK CSAPATBÓNUSZ – ÖSSZEFOGLALÓ ha megérteted a hálózatod tagjaival, hogy milyen egyszerűen lehet pénzt keresni, és ők is olyan komolyan veszik ezt a feladatot, mint Te, akkor mindannyian jelentős jövedelemhez juthattok. A hálózat tagjai nem egyforma intenzitással fognak dolgozni, de ha van pár olyan ember a mátrixodban, aki megérti ezt a lehetőséget, az minden aktív tagnak anyagi függetlenséget biztosít!

13 BÓNUSZOK MÁTRIX JUTALÉK
Minden általad beregisztrált és a rendszer által alád dobott ember befizetett díjából kapsz 2,5% jutalékot 14 szint mélységből. A 14 mélység optimális esetben (ha mindenki csak 2-2 embert regisztrál maga alá) a bineáris rendszer alapján embert jelent. Ez már azért szabad szemmel is jól látható jövedelmet generál! A mátrix jutalékot havonta egyszer kapod meg.

14 TERVEZHETŐ KIFIZETÉSEK
Kifizetési időpontok: 1 Fast Start Bonus minden szerdán 2 Powerline Bonus havonta egyszer 3 Csapatbonus havonta egyszer 4 MatrixBonus havonta egyszer Sok sikert mindenkinek!


Letölteni ppt "ÚJ GENERÁCIÓ avagy miért nem fogják fel az emberek, hogy a lehetőségek az interneten hevernek? http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések