Electra IP cím módosítása. 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Program funkciók USB porton keresztül kommunikál és egy kiegészítő eszköztől (kontrollertől) kapott jel hatására az előre elkészített minta fájlt kinyomtatja.
Advertisements

Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
SStat - Statisztika 2014.
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Főbb változások, újdonságok
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
Rendszer 1.Adatgyüjtõ Ez a menüpont adatgyűjtő kezelésére szolgál. Adatgyűjtő egyszerűsíti az árukezelését (mennyiségek rögzítését) ADATCSERE BEÁLLÍÁSOK.
Electra IP cím módosítása
Alap hálózat összerakása Packet Tracerben
KSHXML2 Adatszolgáltatói kliensek
Windows hálózati infrastruktúra kialakítása
Az Ariel szoftver alapvető használata Váczi Róbert Április 24.
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
Levelező program beállítása webmail-hez
Hálózat összeállítási feladat 2
ETwinning Tavaszi Kampány Jelentkezzen be személyes eTwinning munkafelületére.
WI-FI hálózat használata fizikai cím megadásával
A gondviselői modul az enaplóban
Tartalomjegyzék és tárgymutató
Megatrend Rt. INFOSYS-v2 CONTROLLING CO330. Controlling.
Digitális információink védelme Borbély András, Grepton Rt.
Access-Űrlapkészítés
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Hálózatkezelés, Internet 8. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Többtáblás adatbázisok
Outlook 2003 Második rész.
Egyéb erőforrás-kezelési képességek Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
Projektelőterv, projektköltségvetés készítése Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
Confidential Asus Pocket Wireless Router WL-530gV2.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Egyszerű keresés létrehozása az EBSCOhost felületen.
Fejlesztések, változások a Neptun rendszerben
Oktatói webes vizsgakezelés
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Útmutató a Metalib használatához. Nyitólap Belépés.
Rövid ismertető mikrofonnal történő
Készítette: Bodor Zsolt
Számítógép hálózatok.
Operációs rendszerek II Készítette: Turócziné Kiscsatári Nóra.
A hallgatók jelenlétének nyilvántartása a Neptunban
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Fejlesztések, változások a kérvény modulban. Részletfizetési kérvény változások Új rendszerparaméter: PU_RKERVENYEZETTKIRASBEFIZETES S zabályozza, hogy.
Tűzfal (firewall).
© 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Partner hozzáadása A Partnerek lista segítségével egyszerűbben kommunikálhat, és gyakoribb partnereinek.
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Számítások az Accessben Számított mező létrehozása Az adatbázisokat érdemes úgy tervezni, hogy ne tároljunk olyan adatokat, amelyek a többiből kiszámíthatók.
Információ és kommunikáció
Fülemüle informatika tehetségkutató verseny
A NORMATÍVA BEFIZETÉSE
Információ és kommunikáció
MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program
Kimutatás készítés 1..
Módosító lekérdezések
Elektronikus ügyintézés
CONNECTRA rendszer bevezetése
Hasznos billentyű kombinációk
B M Java Programozás 5. Gy: Java alapok IT A N Adatkezelő 1.rész
Bibliográfia adatbázis-kezelő alkalmazások, EndNote 2018 Skultéti Attila
NAV ONLINE SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS ÚTMUTATÓ
Előadás másolata:

Electra IP cím módosítása

2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének IP címét – ról –re. Az új IP cím már használható. A módosítás érinti tűzfallal, routerrel és proxy szerverrel rendelkezőket. Tűzfal esetén az engedélyezett porton (5540) kívül engedélyezni kell az új IP címet, Router esetén engedélyezni kell az új IP címet, Proxy szerver esetén a proxy szerveren kell átírni a régi IP címet az új IP címre. Proxy esetén az electra.ini-ben csak akkor kell módosítani az IP címet, ha a HOSTIP sorban be van írva a régi IP cím. A jelenleg használt IP cím az átmeneti időszakban is elérhető 2009 augusztus 31-ig. A magadott időpont után már csak az új IP címen lehet behívni a bank szerverére.

3 Electra INI file szerkesztése Az Electra INI file megnyitása: Electra paraméter beállítás, a beállítás ablakban a beállítás fülön futtatási környezet gomb megnyomása, futtatási környezet ablakban az INI file szerkesztését kell megnyomni.

4 Electra IP cím módosítás A HOSTIP sorra kattintva felbukkanó új ablakban a bejegyzés értéke sorban látható IP címet kell módosítani az új IP címre: Amennyiben a bejegyzés értéke mezőben az „electra.khb.hu” bejegyzést látja, akkor ezt a sort nem kell módosítani.

5 Electra IP cím módosítás Az IP cím megadása és a rendben gomb megnyomása után a HOSTIP sorban megjelenik a magadott IP cím. A következő behíváskor már az új IP cím felé fog megtörténni a behívás.

6 K&H Vállalati ügyfélszolgálat elérhetősége Amennyiben az Electra program használatával vagy az Electra program frissítésével kapcsolatban kérdéseik, vagy a rendszer használata során javaslataik merülnek fel, további felvilágosítást a K&H Vállalati ügyfélszolgálat 06-40/ es telefonszámán vagy írásban az címen K&H Vállalati ügyfélszolgálat elérhető hétköznapokon 7:00 – 19:00 óra között.