Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Confidential Asus Pocket Wireless Router WL-530gV2.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Confidential Asus Pocket Wireless Router WL-530gV2."— Előadás másolata:

1 Confidential Asus Pocket Wireless Router WL-530gV2

2 Confidential Kompakt méret, gazdag lehetőségek Pehelykönnyű, kompakt és stílusos alakjával könnyen hortdozható, így bárhová magunkkal vihetjük, ahol hálózatra van szükségünk. Négy 10/100Base-T Ethernet porttal, hogy tetszőleges kábeles hálózatba is beilleszthető legyen.

3 Confidential AP és 4 portos router egyben Annyira kényelmes, hogy el sem tudja képzelni  Az egyetlen négyportos zseb-router: A WL-530gV2 nemcsak egy wireless router, hanem hubként is használható, így a legkülönfélébb igényeket is kielégíti.  IP kiosztás: A WL-530gV2 –be épített DHCP (dynamic host configuration protocol) szerver a routerre csatlakoztatott eszközöknek, még akár a PDA-knak és a drótnélküli médialejátszóknak is automatikusan saját IP címet oszt a lakás vagy iroda bármelyik pontjában. Ráadásul, ha Internet-hozzáférése is van, az összes csatlakoztatott eszköz egyetlen külső IP címet használ.  Automatikus váltás AP és router mód között Más eszközökkel ellentétben, amelyek a kezelőfelületükön kapcsolhatóak router vagy AP módba, a WL530gV2 figyeli a WAN portjára kötött szélessávú modemet, és amennyiben az helyesen van csatlakoztatva és létrejött az Internet-kapcsolat, router üzemmódba vált, azonban ha bármilyen probléma merül fel az Internet-kapcsolatban, automatikusan átkapcsol AP üzemmódba, így a belső hálózat továbbra is működőképes marad mindenféle bonyolult beállítás nélkül is.

4 Confidential Csak egyetlen hálózati kábel van a tárgyalóban? Semmi baj! A WL-530gV2 beépített DHCP szerverével bármilyen eszköznek Internet-hozzáférést nyújt a hatósugarán belül.

5 Confidential Biztos kimerült, miután egész nap ügyfelekkel tárgyalt. Mit szólna ahhoz, ha ezt az indítványát már a puha szállodai ágyban hevgerészve fejezhetné be? A WL-530gV2 drótnélküli rádiójának köszönhetőenott dolgozhat, ahol leginkább kényelmes Önnek.

6 Confidential LAN és WAN szűrő: Lehetővé teszi, hogy a routeren keresztül ne haladjon nem kívánt adatforgalom. A szabályokat idő, IP cím vagy protokoll alapján is beállíthatjuk. ACL (access control list): Lehetővé teszi, hogy a routerre kizárólag csak a megadott MAC című (fizikai című) eszközök csatlakozhassanak. Továbbfejlesztett biztonság Védd az otthoni hálózatod Kettős tűzfal: NAT+ SPI A NAT (network address translation) tűzfalon kívül, amely elrejti a belső IP címeket kívülről, a WL-530gV2-ben SPI (Stateful Packet Inspection) tűzfal is található, amely egy még hatékonyabb és erőteljesebb biztonsági rendszer.

7 Confidential Védjük a gyermekeket! A szülők és rendszergazdák titkos fegyvere  A WL 530gV2 fejlett biztonsági és tartalomszűrési funkcióinak köszönhetően a hálózat védve lesz a jogosulatlan hozzáféréstől, és mindemellett kulcsszavak és időtartamok megadásával szőrhetjük a nem megfelelő tartalmak megjelenítését is.  A WL-530gV2 wireless router a legjobb választás, ha otthoni vagy irodai wireless hálózatot szeretne építeni. Az URL filter lehetővé teszi bizonyos tartalmak (például erotikus vagy illegális oldalak) szűrését. Szűrendő kulcs- szavak Mikor legyen aktív a szűrő?


Letölteni ppt "Confidential Asus Pocket Wireless Router WL-530gV2."

Hasonló előadás


Google Hirdetések