A jövő (e-)könyve Készítette: Szűcs Roland. Témáink Tények Miért jó olvasni? E-könyv és az olvasó eszközök Aki keres az talál A XXI. század e-könyve (demó)

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

A világ legértékesebb márkájaként az Apple 185 milliárd dollárt ér, míg legközelebbi versenytársa, a Samsung a globális lista 30. helyét foglalja el, 21.
TSzVSz Közgyűlés JogSzerviz Sipos Tamás Dr. Bezzegh Edina.
IT mentor Digitális írástudás. Magyarországon ember digitális „analfabéta ”. Forrás: NSZS 2005 Lakossági felmérés (Ariosz Kft.)
MI LESZ VELED NYUGDÍJ(AS)?
Életünk tartozékává váltak a képerny ő k (tv, számítógép, mobiltelefon), általuk könnyen juthatunk információkhoz, szórakoztató tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Kereső program használata Készítette: Berger Nikolett
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
NyitólapEszközökIgényekProblémákKövetkeztetések Kik?Mit?Mivel?Hogyan? A felmérés 1. Mobilhasználat 2. Internethasználat 3. Oktatás korszerűsítése Az m-Learninget.
ACN videótelefon Iris 5000 ACN Telefon Adapter.
Internet ismeretek II..
Munka-magánélet egyensúlya- a vállalkozás, mint lehetséges megoldás
E-LEARNING ÁLTAL TÁMOGATOTT KÖNYVTÁRI MUNKAFOLYAMATOK
VI. Interaktív Tábla Konferencia
A Kék Vonal Internet Helpline tapasztalatai
A kábeltelevízió jövője,
MEGHÍVÓ Üzleti képzésre Március 26. (szombat) 10 óra. Budapest NOVOTEL hotel Rákóczi út Részvételi díj 2000 Ft/fő Hozd el azt az embert erre.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Könyvtári digitális tartalmak az oktatási multimédiák számára
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
E-learning és a multimédia
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Csomagok: ESETI díj (1 feladott rendelésre) 3500 Ft/alkalom Féléves (180 nap) Ft/félév (3000 Ft/hó) Éves (365 nap) AKCIÓ - csak az első.
Alapok Néhány apróság, amit tisztázni kell. Első feladatok Szúrj be egy diát a legelső helyre! Legyen rajta valami főcímszerű szöveg!
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
…mű lehet: nyomtatott (névjegykártya, prospektus, levélpapír, boríték, jegyzetpapír, plakát) elektronikus (prezentáció, hírlevél, weboldal, multimédia,
A multimédia olyan tartalom, amely többféle csatornát is használ a felhasználók tájékoztatására vagy szórakoztatására. MULTI (latin) = többszörös MÉDIA.
Giovanni Ferrini Fashion
Kereső programok használata
Egyéni animáció készítése
Piac és Profit Pénzünknél maradva! Követeléskezelés eredményesen! Megbízható partnerállomány és követeléskezelés az Opten segítségével!
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
A S Z Á M L A.
Digitális világ – interaktív táblán
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Október 24. Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka A KézenFogva Alapítvány megjegyzései a kerekasztal.
Fellow Pass cefeteria. 650 milliárdos üzlet Tervezett forgalom: 3 éven belül ennek 20%-a Fellow-n keresztül, hisz ez a Munkaadók érdeke! Miért is? Mert.
Bánkeszi Katalin A számítógép és az Internet hatása az olvasáskultúrára (konferencia) Változó olvasói igények – változó könyvtáros világ.
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
TANÍTÓKÉPZŐ FŐISKOLAI KAR KECSKEMÉTI FŐISKOLA A GYERMEKIRODALOM ÉS A KORTÁRS GYERMEKILLUSZTRÁCIÓK KAPCSOLATA Kovács Hajnalka.
Program kamat Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség:
Mese a 2Ft-os CT-ről  sok kicsi sokra megy  e-kereskedők vagyunk, de mégsincs termékünk  a marketing nálunk tranzakcióra vadászik.
Prezentáció és grafika
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
Wordforce e-learning szerkesztő lehetőségei és korlátai
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
GRAFIKAI TERVEZÉS A TANULÁS MOTIVÁLÁSÁRA ÉS A LEMORZSOLÓDÁS KEZELÉSÉRE.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Emlékezés az Édesanyákra akik
Papíron túl… Szűcs Roland. E-könyv jelenség képlete 2 E-könyv Üzleti modell Nagyobb kiadói árrés Kockázatmentes Olcsó terjesztés Kultúra Értékek megőrzése.
Hagyja Margie-ra a következő téli vakáció megtervezését!
Kedvenc prezentáció készítő szoftverem
4 mód, ahogyan felhasználhatod a videót az online marketingedben
Hivatkozások beillesztése, animációk szerkesztése
Kedvenc prezentáció készítő szoftverem
Elérhető magyar irodalom – olvasás? digitalizálás?
5 tipp a munka egyszerűsítésére
A szkenner (Lapolvasó)
Multimédia.
KKM. szilárd folyadék légnemű olvadás forrás olvadáspont (op) forráspont (fp) fagyás lecsapódás KKM párolgás jód.
Előadás másolata:

A jövő (e-)könyve Készítette: Szűcs Roland

Témáink Tények Miért jó olvasni? E-könyv és az olvasó eszközök Aki keres az talál A XXI. század e-könyve (demó)

Tények

4,5 könyv / év =

15-24 évesek… 28%

Egy megoldás: e-könyv Bárhol, bármikor Multimédia tartalom Fejlett keresési technikák 4. 20%-100% árelőny

Miért érdemes olvasni?

Ha van gyereked kattints ide, és töltsd le számára ingyen a szorongások ellenszerét mese formájában!

E-könyv

„Olyan digitális tartalom, amelyben a szövegnek és a képeknek domináns szerep jut.”

E-könyv fajtái E-könyvÚjratördelődőepubmobi Rögzített megjelenésű PdfWordindesign

Az e-könyvek megjelenítése testreszabható

Betűtípus állítása Betűméret Éjjeli / nappali Az e-könyvek megjelenítése testreszabható

E-könyv olvasó eszközök Hallottam, hogy szóba elegyedik a sofőrrel, kérdi, hová valósi, és rögtön sorolja is a környező falvakat, mint aki bizonyítani akarja, hogy a memóriája még mindig jól működik, vagy hogy még inkább otthon van ebben az országban, mint a taxis, de nem akartam odafigyelni, idegesítettek ezek a beszélgetései. Egyre dühösebb lettem. Minek egy taxissal társalogni? Minek úgy tenni, mintha lenne közük egymáshoz? A taxisnak csak a pénze kell, ha meg kiderülne, kiféle, lehet, hogy nem is szólna hozzá. Vigyen el, aztán nem

E-ink olvasók 170 g 1 hónap szürkeárnyalatos nem Nagyon korlátozottan e Ft

Táblagépek 600 g 10 óra 16 M igen e Ft

Okostelefonok 130 g 2 nap 16 M igen e Ft

Számítógépek g 4-5 óra 16 M igen e Ft

Új keresési, szűrési lehetőségek Vizuális keresés térkép alapjánKönyv teljes szövegében keresésSzöveg olvashatósága alapján

Amikor az e-könyv talál meg téged Szövegbányászaton alapuló komplex algoritmusok Ha szeretted ezt ->szeretni fogod ezt is típusú ajánlások Folyamatosan taníthatóak, finomíthatóak a robotjaink

Mit tud a modern e-könyv?

Profi érzékszervek

Inspiráló példák Interaktív infografikák, beágyazott videók, narratív képek és számtalan animáció teszi kihagyhatatlanná ezt a programnak álcázott e- könyvet. A számtalan magyarázó videót, tesztet és interaktivitást tartalmazó könyv garantáltan megszeretteti mindenkivel a matematikát leginnovatívabb gyermekkönyv díj nyertese gyönyörű animációkkal és interaktivitással lopja be szívünkbe magát. A kamera segítségével még az Olvasó arca is a jelenetek részévé válik. Al-Gore – Our ChoiceSchoolyourself – Hands-On CalculusNody Crow – Cinderella

Elérhetőség Név: Szűcs Roland BlogWeb szucs.rolandbookandwalk.hu