Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A világ legértékesebb márkájaként az Apple 185 milliárd dollárt ér, míg legközelebbi versenytársa, a Samsung a globális lista 30. helyét foglalja el, 21.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A világ legértékesebb márkájaként az Apple 185 milliárd dollárt ér, míg legközelebbi versenytársa, a Samsung a globális lista 30. helyét foglalja el, 21."— Előadás másolata:

1 A világ legértékesebb márkájaként az Apple 185 milliárd dollárt ér, míg legközelebbi versenytársa, a Samsung a globális lista 30. helyét foglalja el, 21 milliárd dolláros márkaértékkel. A saját rekordjait megdöntötte, és szédítő összeget tesz zsebre. A cég heti 4,2 milliárd dollárt keresett, ez nagyjából 930 milliárd forintot jelent, vagyis az Apple négy és fél napi bevételéből ki tudná fizetni a 2012-es magyar államháztartási hiányt.

2 Az Apple Inc. főként hardvergyártással foglalkozó cég. A számításteknika egyik úttörője volt. Gépeit a világ minden táján kedvelik stílusuk, egyszerű használatuk, valamint stabilitásuk miatt. Sajnos a szegényebb országokban nem igazán terjedtek el a magas ára miatt. Magyarországon napjainkban kezd egyre nagyobb teret hódítani a kedvezőbb árak és az életszínvonal emelkedésének köszönhetően.

3 Az Apple Kaliforniában épülő új főhadiszállása, a hatalmas üvegből készült ufóra emlékeztető formája miatt az Űrhajó becenevet kapta, ami körülbelül 1170 miliárd forintba fog kerűlni.

4

5 Think Different - kampány, amely megmentette az Apple-t: 1997-ben mindössze 6 hónap választotta el az Apple-t a teljes pénzügyi összeomlástól. Az Apple különbözött a többi vállalattól, másképp gondolkodtak. Magát a "Think Different" (magyarul "gondolkodj másképp") szlogent az akkori művészeti igazgató, Craig Tanimoto találta ki. A Think Different kampány hatalmas sikert hozott. 5 éven keresztül használták. A vásárlók pedig imádták. Az Apple alkalmazottainak is új energiát adott és számos díjat nyert, beleértve a reklámért valaha is adott első Emmy díjat.

6 A reklámot 1984 január 22- én mutatták be az A felvételen egy hősnőt láthatunk piros rövidnadrágban és egy Apple pólóban, amint egy orwelli világon fut keresztül, hogy nekidobjon egy kalapácsot az IBM-et ábrázoló – Nagy Testvér képének. Ez a reklám az eggyik leghíresebb! „Január 24-én az Apple Computer bemutatja a Macintosh-t, melytől 1984 nem lesz olyan, mint az 1984.”

7 Ezt reklámozták az 1984-es televíziós reklámba. Óriási sikere volt! Utódja a Mac mini! A 2005-ben bejelentett Mac mini az Apple Inc. legkisebb és legolcsóbb számítógépe.

8 Az iPhone egy, az Apple által tervezett, és gyártott okostelefon. 2007-ben került forgalomba. A legfrissebb generációja az Iphone 5 Az Iphone 5 ára: 205.000 ft tól 265.000 Ft-ig terjed. Az Ipad és alatta látható az új Ipad mini! Az Apple iPad az Apple cég által gyártott táblagép. Ipad mini 3g ár: 140.000-200.000 ft Ipad 3g ár: 189.000-280.000

9 iPod termékcsalád! iPod Shuffle, iPod Nano, iPod Classic iPod Touch Az iPod zenei számok és videók lejátszására alkalmas, hordozható készülék, melyet az Apple Inc. tervezett és hozott kereskedelmi forgalomba. A MacBook egy Apple laptop. 2006. május 16-án mutatták be. Az Apple 2006- tól 2011-ig forgalmazta mert nem nagyon fogyott az új fehér unibody macbook!


Letölteni ppt "A világ legértékesebb márkájaként az Apple 185 milliárd dollárt ér, míg legközelebbi versenytársa, a Samsung a globális lista 30. helyét foglalja el, 21."

Hasonló előadás


Google Hirdetések