Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nav N Go Vállalati áttekintés 2010. Bevezetés  A Nav N Go Kft. 2004-ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nav N Go Vállalati áttekintés 2010. Bevezetés  A Nav N Go Kft. 2004-ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon."— Előadás másolata:

1 Nav N Go Vállalati áttekintés 2010

2 Bevezetés  A Nav N Go Kft. 2004-ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon a műholdas navigáció terén.  Az iGO My way GPS-navigációs szoftver nemzetközi sikerének köszönhetően vállalatunk rövid idő alatt jelentős növekedést ért el.  42 országban jelen lévő disztribúciós központunk és mintegy 190 OEM partnerünk révén a világ majd’ minden kontinensén, Észak- és Dél-Amerikától Európán és Ausztrálián át egészen Ázsiáig meghatározóan jelen vagyunk a piacon.

3 Mérföldkövek  2004. november: A Nav N Go Kft. megalapítása  2006. március: A Nav N Go bemutatja a 26 európai országot tartalmazó térképcsomagját, amely elfér egy 1GB-os SD-kártyán.  2007. március: A Nav N Go bemutatja egyedülálló 3D-s szoftverét, a Nav N Go iGO 8 navigációs megoldást.  2008. január : A Nav N Go bemutatkozik Amerikában.  2008. december: A Nav N Go útjára indítja a naviextras.com frissítőportálját.  2009. március : A Nav N Go bemutatja új, könnyen elsajátítható, kiváló minőségű szoftvermegoldását, az iGO amigo-t.  2010. március: A cég a hannoveri CeBIT-en jelenti be legújabb prémium navigációs szoftverét, az iGO primo-t, mely az egyszerűséget ötvözi a csúcstechnológiával.

4 Fókuszban lévő területek Autóipar Személyi navigáció Mobil megoldások Vállalati megoldások

5 Navigációs szoftvermegoldások  Világszerte több, mint tízmillió eladott iGO My way licenc.  A Nav N Go iGO 8 (iGO classic) „Az év navigációs szoftvere” díj nyertese 2008- ban és 2009-ben.  Az iGO amigo könnyen elsajátítható, egyszerű használatú navigációs megoldás.  Kiváló minőségű navigáció az alacsonyabb kategóriás eszközökön is.  A legújabb prémium navigációs szoftver, az iGO primo az egyszerűséget ötvözi a csúcstechnikával.  Navigációs megoldások számos mobil platformra, mint például a Windows Mobile, iPhone és Android.

6 Online szolgáltatások A naviextras.com portál a térképfrissítések mellett lehetőséget nyújt az iGO szoftvert alkalmazó navigációs készülékek tartalmainak aktiválására, valamint extra tartalmak vásárlására.  A termék élettartamának növelése  A globális márka használóinak támogatása a világ minden pontján  A szolgáltatások a termékekhez kapcsolódó alapkínálat részét képezik

7 Online szolgáltatások Ingyenes frissítések  Térkép- és tartalomfrissítések  Szoftverfrissítések  Legfrissebb térképek biztosítása Tartalom-/szolgáltatásértékesítés  Extra tartalmak (3D-s jellegzetes tájékozódási pontok stb.)  Hasznos helyek és sebességmérő kamerák adatbázisa stb.  Új térképek Ügyfélre szabható webportál  Testre szabható, saját katalógussal rendelkező aldomain verziók  Saját márkajellel ellátott megjelenés lehetősége

8 Testre szabhatóság Testreszabott szoftverfejlesztés  Felhasználói-felülettervezés  Munkafolyamat-tervezés  Funkciófejlesztés Platform- és hardverintegráció és portolás  Bluetooth támogatás, A&V BT integráció  FM adóvevő, E-iránytű  Kameraintegráció, fényérzékelés  Távirányító támogatás – HW kulcstérképezés Helyhez kötött szolgáltatások Többek között: UI-nyelvek, előre rögzített és TTS-alapú hangok, valamint technikai dokumentáció

9 Térképek és tartalmak áttekintése

10 navngo.com NNG Kft. Bérc street 23. 1016, Budapest, HUNGARY T: +36 1 872 0000 | F: +36 1 872 0100 | info@navngo.com


Letölteni ppt "Nav N Go Vállalati áttekintés 2010. Bevezetés  A Nav N Go Kft. 2004-ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon."

Hasonló előadás


Google Hirdetések