Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Legújabb navigáció:. Futurisztikus innováció, avagy mi az a WEGO? Szélvédőre vetíthető navigációs készülék, amely forradalmi újdonság a navigációk területén.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Legújabb navigáció:. Futurisztikus innováció, avagy mi az a WEGO? Szélvédőre vetíthető navigációs készülék, amely forradalmi újdonság a navigációk területén."— Előadás másolata:

1 Legújabb navigáció:

2 Futurisztikus innováció, avagy mi az a WEGO? Szélvédőre vetíthető navigációs készülék, amely forradalmi újdonság a navigációk területén.

3 Vezessen biztonságosabban, a WEGO újfajta fejlesztésének köszönhetően.

4 A tökéletesebb navigálás érdekében célszerű a szélvédőre felragasztani az átlátszó fóliát, amelyre a készülék a kijelzőn történteket vetíti:

5 Külön segítség a navigálásban, hogy használat közben nem a készüléket kell nyomkodni, hanem kényelmesen a kormányról irányítható.

6 Szoftvere: • Egyedi fejlesztés, TeleAtlas alapokon Működés közben

7 Technikai információk: Súly 400 g Kijelző méret 4,5" (Virtual Display) Processzor sebesség 400 MHz Memória 2 GB Bővítés SD/SDHC memória kártya támogatás Térkép Európa TMC opcionális Csatlakozó 4 PIN Méret 176 x 106 x 67 mm Távirányító Szoftver

8 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "Legújabb navigáció:. Futurisztikus innováció, avagy mi az a WEGO? Szélvédőre vetíthető navigációs készülék, amely forradalmi újdonság a navigációk területén."

Hasonló előadás


Google Hirdetések