Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A multimédia olyan tartalom, amely többféle csatornát is használ a felhasználók tájékoztatására vagy szórakoztatására. MULTI (latin) = többszörös MÉDIA.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A multimédia olyan tartalom, amely többféle csatornát is használ a felhasználók tájékoztatására vagy szórakoztatására. MULTI (latin) = többszörös MÉDIA."— Előadás másolata:

1

2 A multimédia olyan tartalom, amely többféle csatornát is használ a felhasználók tájékoztatására vagy szórakoztatására. MULTI (latin) = többszörös MÉDIA (latin) = tájékoztatási eszköz, hírközlő

3 A csatornák lehetnek: szöveg, hang, kép, animáció, videó és interaktivitás.

4 Multimédia több területen is használatos, mint például a  művészet,  oktatás,  szórakoztatóipar,  tervezés,  gyógyítás,  matematika és  tudományos kutatások.

5 Egy elektronikus multimédiás enciklopédia többféleképpen képes leírást adni, mint a papíralapú könyv formában készült enciklopédia. Így megkönnyíti a felhasználó munkáját, segíti a tanulásban, képeket, videókat, hanganyagot megjelenítve.

6 Köszönöm a figyelmet!!!


Letölteni ppt "A multimédia olyan tartalom, amely többféle csatornát is használ a felhasználók tájékoztatására vagy szórakoztatására. MULTI (latin) = többszörös MÉDIA."

Hasonló előadás


Google Hirdetések