Erdély 2. nap. Gyulafehérvár ►2►2►2►2. nap Reggel a Gyulafehérvári várba mentünk először. Ott sok építészeti stílussal találkoztunk. Sokat fényképeztünk.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Felvidéken jártunk Indulás • május 7.én 23 fővel indultunk szlovákiai célpontunk felé. A korai indulás nem törte jó kedvünket,
Advertisements

Szakmán innen, szakmán túl Kirándulás a Felvidékre.
Hosszú útra indultunk…
Avagy egy hét másképpen 2011/2012. tanév 5. évfolyam SZÜLŐFÖLDÜNK PROJEKT.
Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
JÁSZKISÉRRŐL KÁRPÁTALJÁRA Történelmünk nyomában Kárpátalján - nemzettudat formáló kirándulás -
Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
CSAPOD 2009 Vetítés nyári táborunk életéről … 1.rész.
ODK Túrák Útvonal: Hajmáskér – Litér Időpont: Február 9.
Kedves Pedagógusok! Tovább.
Összeállította: a szakkörvezető és a fotószakkör gyorssegély szolgálata Országjárás másképpen Bemutató a kollégium országjárás-vezető szakkörének szakmai.
Készítette: Puskás Béla.
Erdélyben jártam 1994 A nagyváradi római katolikus bazilika között épült. A legnagyobb barokk stílusban épült templom Romániában. Nagyvárad.
ERDÉLY.
Eger várától a Gyergyói havasokig 1. utazás október
Gundel Étterem Budapest.
8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA. TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk,
COMENIUS KINCSESSZIGET Erdélyi találkozó
A számla.
Olyan vagy nekem mint csendnek a szó, Úgy kellesz mint télnek a hó,
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
ÚGY HALLOTTAM TEGNAP ILYEN NAPOD VOLT:. Először nehezen keltél ki az ágyból.
Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és Sportiskola
Szimbolikus,Szerepes Játékok
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
A S Z Á M L A.
ERDÉLY Székely himnusz Klikkelj.
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
„Szolnok a vizek városa” Összefoglaló a héten tanultakról.
Comenius project. 3-kor indultunk az iskola elől kisbusszal a reptérre, ahová 4-kor érkeztünk ki. A rep- téren jól teletömtük ma- gunkat KFC-s kajával.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
Torockó(falu,iskola) Székelykő 3.NAP. Iskola Az iskolában körülbelül 50 tanuló van, és 5 terem található az épületben. Az 1. és a 4. osztály össze van.
Tiszafüredi Halas Napok
Péntek!!!. 1. állomás: Kolozsvár Házsongárdi temet ő : A temet ő ben fényképezkedtünk és sétáltunk. A Házsongárdi temet ő arról kapta a nevét hogy el.
Meghívást kaptunk az oroszlányi Hölgy Klubtól nőnap alkalmából március 07-re.
Készítette: Kertész Bence,Karászi Richárd,Karászi György.
Erdélyi barangolások:
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
„Családi időutazás” TÁMOP-projekt 1. félév január – május KŐRÖSI.
Angliai gyakorlat Készítette: Merhelik Ákos. Szállás hely A szállás hely nagyon tetszett. Külön szobát kaptam. A házigazda nagyon rendes volt. Az étellel.
IRODALMI KINCSKERESÉS ERDÉLYBEN! Agg Anna Bajorfi Eszter Fekete Antónia Németh Cintia.
Határtalanul. 1. nap Utazás 04:15-kor indultunk el Győrújbarátról. 11-kor már a határon voltunk. A vámosok mindenkinek elkérték a személyi igazolványát,
Kiutazásunk Debrecenbe. Indulás Egy napos hétfői reggelen kezdetét vette debreceni kirándulásunk. Mindenki izgatottan ült fel a buszra és fájdalmas búcsút.
Készítette: 11.C tanulói. Indulás Debrecenből A reggeli kelés nehézségeit átvészelve sikerült összegyűlnie a társaságnak. Elindultunk egy hosszú,
„Mutasd, csinálom, tudom, nem adom fel” tanári továbbképzési program Malaga Február
Erdélyi út – május Útiterv és szállások. 1. nap Indulás Budapestről, első állomásunk Körösfő: A települést megismerteti velünk Péntek Pici László.
Svédországi beszámolóm TanumStrand
Masserberg Németországi gyakorlat
Egervari Pénelopé Magdolna
Erdély.
Wrocław Green School 2016.
ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!.
Egynapos osztálykirándulás
Készítette: Barna Alexandra Csordás Rita
A királyréti kirándulás Azért tetszett a kirándulás, mert utaztunk kisvonattal is. Amikor leszálltunk a kisvonatról,a tanösvény felé vettük utunkat. A.
Nagyváradi kirándulás ,,Határtalanul”
Dánia.
Napközis hittanos tábor 2016.
PASSAUI ZARÁNDOKLAT ( ).
'eurotrip.
Együttműködés gimnáziumok között Zalaszentgrót-Korond
Baranya megyei nyugdíjas találkozó
Napközis tábor 5. évfolyam
Szászvári gyalogtúrán a pécsi nyugdíjasok
Szárról Szárligetre Készítette: Szabó Lilla
Erdélyi kirándulás Élmények.
Fizetve… Most ide kell írnom, hogy ne nyúlj hozzá, magától vetít! (+zene)
Kabar utcai óvoda vasgyár.
Segesvár június 8..
Előadás másolata:

Erdély 2. nap

Gyulafehérvár ►2►2►2►2. nap Reggel a Gyulafehérvári várba mentünk először. Ott sok építészeti stílussal találkoztunk. Sokat fényképeztünk és nevettünk.

Segesvár ►2►2►2►2. állomásunk Segesvár volt. Itt megcsodálhattuk az óratornyot és a különleges várat. Osztálytársaink egy kis beszámolót is tartottak a várról.

Farkaslaka ►3►3►3►3. állomásunk Farkaslaka volt. Itt megkoszorúztuk Tamási Áron sírját. Csütörtök este meg is hallgattuk tanárnőtől, hogy miért „Farkaslaka Farkaslaka”.

Szálláson ► A fárasztó nap után jó volt végre a szállásra érni. Ott nagyon kedves emberek vettek körül minket. Minden nap finom reggelit és vacsorát kaptunk. Még az esti zajongások sem zavarták a vendéglátóinkat

Készítette: Pintér Emese Pintér Emese Tisóczki Leila Tisóczki Leila Maróti Angéla Maróti Angéla

Köszönjük a figyelmet! Az utazás egyik előnye, hogy egy idő múltán felismerjük: akárhová menjünk is, az emberek olyan nagyon nem különböznek egymástól. ( Joanne Harris ) ( Joanne Harris )