Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!."— Előadás másolata:

1 ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!

2 Áldott legyen a mi Urunk Áldott legyen ami Urunk
Áldott legyen a mi Urunk örökké! 2x Az Ő neve bástya, erős várunk az igaz hozzá fut és megmenekül! 2x

3 Nekem, nekem, nekem, Ő a mindenem, Segít, ha elfárdok, vigasztal, ha sírok, Nekem, nekem,nekem, Jézus barátom, nekem, nekem, nekem! Neked, neked, neked…. Nekünk, nekünk, nekünk…. Nekem, neked, nekünk…..

4 ÁLMOD ÚGY VALÓSUL MEG, HA APRÁNKÉNT ÉPÍTSZ,
A SOK KICSI SOKRA MEGY, MŰVED ÍGY GYARAPSZIK, ÉLETED ÉLD SZABADON, SZÁNJ IDŐT A SZÉPRE, NE SOKAT TÉGY, DE AZT JÓL S ÖRÖM LESZ A BÉRE. KŐRE KÖVET, NAP, MINT NAP, TITKOD LASSAN ÉRIK, ÍGY NÖVEKSZEL NAP, MINT NAP, MÍG ELÉRSZ AZ ÉGIG!

5

6

7

8

9

10 Beszélgess Istennel-imában!
Olvasd a Bibliát! Énekelj dicséretet Istennek!

11 Jertek, boldog énekszóval
Adjunk hálát Istennek, Mert ő lát el minden jóval, Amíg napjaink telnek. Ma is ő volt mivelünk, Ma is óvta életünk, És hogy szégyen, kár ne érjen, Keze őrzött száz veszélyben.

12 Hála néked, jó Atyánknak,
Hogy új estét érhettünk. Te megáldod éjszakánkat, Benne megpihenhetünk. Maradj vélünk, Istenünk! Napunk fénye tovatűnt. Mikor elborít az éjjel, Töltsd be szívünk tiszta fénnyel!

13 Adj ez éjszakában nékünk
Nyugodt álmot és csendet! Ha te őrzöl, nincs mit félnünk, Velünk áldó kegyelmed. Kezed óvja, Istenünk, Testünk-lelkünk, életünk! Minden szerettünket védd meg, Jóbarátot, ellenséget!

14 Én Istenem, jó Istenem, becsukódik már a szemem, de a tied nyitva, Atyám, amíg alszom, vigyázz reám. Vigyázz kedves szüleimre, meg az én jó testvérimre, mikor a nap újra felkel, csókolhassuk egymást reggel.

15 SZÉP ÁLMOKAT … … PERSZE NE A TANÓRÁN !


Letölteni ppt "ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!."

Hasonló előadás


Google Hirdetések