Agresszivitás teszt.  1. Mit teszel, ha öreg rőzsehordó anyókával találkozol az erdőben?  a.) öreganyámnak szólítom és elveszem a rőzséjét 1 pont b.)

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ahol az élet vize árad, Tiszta, mint a kristály,
Advertisements

ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
SZABÁLYZAT NŐKNEK (FÉRFIAKTÓL)
A Publ-IQ ( különlegessége, hogy amikor egy témában már elegendő hozzászólás van, akkor csillagtérképen jeleníti meg azokat, (az egymáshoz.
Szlovák paradicsom szombat túra ajánló
Ezt a nagyon ritka fotót a NASA készítette
Panasz utca Elköltöztünk
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
Telefonos feladat Az országos szaloncukor-evő verseny győztese által a versenyen elfogyasztott szaloncukrok száma egyenlő e szám számjegyei ösz- szegének.
Harmónia tippek Hogyan előzd meg a munkahelyi stresszt?
A Doktor utomata Gyulának erős fájdalmai vannak jobb kezén és elmeséli barátjának, hogy az elkövetkező napokban feltétlen meglátogatja orvosát, mert.
I M Á D S Á G (SZÉP ERNŐ ).
A Pérvadász kötési útmutatója A Sajó felső szlovákiai szakaszán legfőképpen pér horgászatához bevált szárazlégy.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Fölöttünk új csillag ég
Jól vigyázz kicsi kéz, mit teszel…
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Illemtan tréning.
Kutyákról és emberekről….
A számítógép veszélyei és káros hatásai
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
Láss... ne csak nézz.
Csak meg akartam nézni, hogy mit csinálsz…
Számítógépes alapismeretek, 1. beadandó
1 Balesetmentes, az élethelyzetnek megfelelő környezet.
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
A környezet-szennyezés
A Facebook titka Héjj Szilárd Marketingarc
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Kutyákról és emberekről … Ha nincsenek kutyák a menyországban, akkor oda akarok menni, ahova ők is mentek. - Will Rogers.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Gyönyörködni a nök mellein, jó a férfiak egészségének,
Milyen fizetések vannak? PéPéeS
Olvasd lassan és csendben!.
A víz.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Itt vagytok ? Jó reggelt ! Álmos vagyok….
Kifelé vagy befelé? Varga Mihály /2006. május 5./ /2006. május 5./
Az Élet Igéje november „Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bejutni az Isten országába.” (Mt 19,24)
Általános lakossági ismeretek a szén-monoxid elleni védekezés vonatkozásában Honeywell Szabályozástechnikai Kft november 11.
Leonardo a Szabadság Teológiájának egyik megújítója.
Általános tájékoztató
Egy virágcserép és a sör története
Olvasd lassan és csendben!
Jól vigyázz kicsi kéz Gyermekének.
Szellemes mondások Zene: Enya - Celts Kattintással tovább!
Felnőtt újraélesztés.
Mi fán terem az ételhulladék?
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
Mit tehetsz a leküzdéséért? EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Éghajlatváltozás.
Máté András H 14:00-15:30, i/221.
Új szigetre érkeztünk, itt normálisak is laknak. Ők hol igazat mondanak, hol hazudnak. 39. A, B és C közül egy lovag, egy lókötő, egy normális. A: Normális.
RENDŐRVICCEK.
GRÁFOK Definíció: Gráfnak nevezzük véges vagy megszámlálhatóan végtelen sok pont és azokat összekötő szintén véges vagy megszámlálhatóan végtelen sok.
Jól számoltunk – e ?. Mennyi a munkaidő  A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre így válaszol a munkaadó:  Nem szégyellik magukat?  Tudják önök tulajdonképpen,
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság – Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer 10+1 tipp a nyári betörések elkerülésére 1. Ne verjük nagydobra,
ZRINYI ILONA matematikaverseny
Várvédő AZ OTTHONOK VÉDELMÉNEK ÚJ KORSZAKA
Prof. Dr. Tóth Csaba Óvd az életet ! Bemutató 2.
Fizetés Milyen a te fizetésed?.
Állat-egészségügyi helyzet a kóbor állatokat fogadó intézményekben
Ahol az élet vize árad, Tiszta, mint a kristály,
A Varázsfuvola és a Csongor és Tünde
Szombat esti program.
Előadás másolata:

Agresszivitás teszt

 1. Mit teszel, ha öreg rőzsehordó anyókával találkozol az erdőben?  a.) öreganyámnak szólítom és elveszem a rőzséjét 1 pont b.) nem szólítom öreganyámnak és elveszem a rőzséjét! 2 pont c.) felrúgom mint a döggombát! 3 pont  2. Mit csinálsz, ha fehér botos embert látsz a zebra előtt?  a.) oda se bagózok 1 pont b.) odabagózok 2 pont c.) ? Mit tennék!? Semmit! 3 pont  3. Mit csinálsz, ha exhibicionistát látsz akcióban?  a.) rendőrt hívok (kettőt) 1 pont b.) megpróbálom megfogni 2 pont c.) vérszemet kapok 3 pont

 4. Milyen reakcióid vannak a parlamenti TV-közvetítés alatt?  a.) ökölbe szorított kézzel verem a falat 1 pont b.) egy fejszével kikapcsolom a TV-t 2 pont c.) a fejszével elindulok a parlamentbe 3 pont  5. Mit teszel, ha nemi tevékenység közben rátok dől az állólámpa?  a.) megpróbálom felállítani 1 pont b.) 3 db kétszázas szeggel a videomagnóhoz szegezem 2 pont c.) olyat teszek... 3 pont  6. Mit teszel, ha a tehén már megint lezabálta a muskátlit az ablakból?  a.) elvonom tőle a silót 1 pont b.) kaktuszt teszek az ablakba, vagy megmérgezem a muskátlit 2 pont c.) csőfogóval fejem meg este 3 pont

Ponthatárok:  6-10: Ön alapvetően tutyi-mutyi. Ne csodálkozzon, ha tyúkjai bojkottálják a tojást. Vigyázzon a húsevő növényekkel, mert könnyen a fejére nőnek. Csak extra méretű lakásban foglalkozzon Bonsai-neveléssel. Ne vásároljon a kóbor macskáknak minduntalan parizert, próbálkozzon meg a főzőkolbásszal.  11-14: Ön kiegyensúlyozott, de ne bízza el magát! Ha a szomszéd kutyája újra összecsinálja a lábtörlőjét, könnyen feltörhet Önből az állat. Fejszéjét legalább két lakat alatt tartsa.  15-18: Ön meglehetősen agresszív. Evésre, és úgy egyáltalán, csak műanyag késeket használjon! A társadalom érdekében ne szégyellje a szájkosarát! Ha érdekli a kertészkedés, csak zuzmók ridegtermesztésével foglalkozzon! Ha békében akar élni embertársaival, menjen el remetének. (De vigyázzon az anyókákkal!) IQ teszt foglalkozzon! Ha békében akar élni embertársaival, menjen el remetének. (De vigyázzon az anyókákkal!) IQ teszt