Sony fényképezőgépek Készítette: Lerch Gergely. Sony Cyber-Shot DSC-S930 - 10.1 effektív megapixeles felbontás a színvonalas képalkotásért és a részletgazdag.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A fényképezés alapjai Szerző: Erdei-Gulyás Gabriella Origo Web Team HQL 2010 Kft.
Advertisements

Digitális világ 4. foglalkozás Mobilfónia 1. Eszközök, lehetőségek.
Fotózás – Digitális Fényképezés
Kimeneti egységek Készítették: Boros Gyevi Vivien Tóth Ágnes
Pethő Balázs ELTE TTK Oktatástechnika Csoport
1/13 Péter Tamás, Bécsi Tamás, Aradi Szilárd INNOVÁCIÓ ÉS FENNTARTHATÓ FELSZÍNI KÖZLEKEDÉS KONFERENCIA Budapest, szeptember 3-5. Útmenti objektumok.
V-Screen Digital Video Monitor VS-1 Aputure BEG Marketing anyag
Tv tuneres Monitorok Asus T1.
DINO LITE DIGITÁLIS MIKROSZKÓP.
Blu-ray Disc. Bóta Laca A Blu-ray-ről általában  A Blu-ray névben a „blue” a lézer színére utal, amit ezen technológia használ, a „ray” pedig az optikai.
IMPRES TM - AZ OKOS ENERGIA RENDSZER Intelligens Motorola Hordozható Rádió Energia Rendszer.
Robotszkenner Egy új korszak kezdete
Mellár János 5. óra Március 12. v
Az optikák tulajdonságai
Mai Számítógép perifériák
Záridő Blende Fénymérés
2. Technikai alapok – Expozíciós beállítások
Belső memóriák tipusai
A digitális fényképezés alapjai
Informatikai eszközök
MP4 lejátszók.
Az emberek életében kellemes élmény a jól megszervezett nyaralás. És ezt a legtöbb esetben meg is akarják örökíteni. Csak az nem mindegy mivel teszik.
Monitorok Amit látunk.. Amit eddig is tudtunk Régebben fekete-fehér monitorok voltak. (monokróm) A kép pixelekből áll. (Picture Element) A pixelek alkotják.
Elektronikai Áramkörök Tervezése és Megvalósítása
Prototípuskészítés Verilog nyelven Screen Saver Készítette: Mészáros Péter.
Legmodernebb mobiltelefonok Az új generáció Készítette: Kazai Péter.
Előfizetői vezetékszakadás
Szkennerek.
Játékeszközök Zsemle Zsanett médiatechnológus asszisztens bemutatója.
1. A digitális fényképezőgép felépítése
Kalló Imre KAIUAAI.ELTE
Mai számítógép perifériák
DRAGON BALL GT dbzgtlink féle változat! Illesztett, ráégetett, sárga felirattal! Japan és Angol Navigáláshoz használd a bal oldali léptető elemeket ! Verzio.
Laptop, notebook, PDA. Hordozható számítógép Hívhatják bárhogy: laptopoknak vagy noteszgépeknek, hordozható számítógépeknek, stb. Ezek az egy darabból.
a fotózás technikai alapjai
szakmérnök hallgatók számára
Szilágyi András Digitális videózás Szilágyi András
Új “Energiatakarékos” szivattyú: több mint 20% energia megtakarítás
Confidential Asus Pocket Wireless Router WL-530gV2.
Panasonic Rendszertelefonok
Optikai tárolók CD, DVD.
Leica DISTO™ Termékcsalád Upgrading Arguments. Leica DISTO™ D3 Upgrading Arguments Leica DISTO™ D2 Leica DISTO™ D3  Pontosság: ± 1.0 mm  Hatótáv: 80.
Képek feldolgozása 7. osztály.
Eee PC 904HD/1000HD Sales kit. 2 Confidential Eee PC 904HD/1000HD Egyszerű, Kiváló, Izgalmas.
EASYPIC fényképválogató alkalmazás mobiltelefonra
Felbontás és kiértékelés lehetőségei a termográfiában
Bementei és kimeneti eszközök ismertetése
Okoskamera és megfigyelőrendszer
A digitális fényképezés folyamata
Hang anyagok tárolása Magnószalag Magnókazetta Bakelitlemez CD
Az én kedvenc mobiltelefonom
Bemutatjuk a Conrad* i internetrádió kínálatát és meghallgatunk készülékeket Ft-tól *A conrad.hu támogatásával az első.
LG Prada KE850 Luxus mobil érintőkijelzővel Bemutató: Készítette: Balogh Adrienn MF07K1.
Kedvenc telefonom Készítette: Szakonyi Ádám Felkészítő tanár: Mógorné Áment Erika Református Általános Iskola Balatonfüred 8230 Balatonfüred Iskola u.
Készítette:Pohl Kristóf Felkészítő tanár:Mógorné Áment Erika Református Általános Iskola Balatonfüred 8230 Balatonfüred, Iskola u. 2.
Téma: Kedvenc mobilom Készítette: Présing Zsófia Osztály: 7.G Felkészítő tanár: Huschekné Szabó Ildikó Iskola: Türr István Gimnázium és Kollégium 8500,
A kedvenc mobilom Készítette: Rokonál Zoltán Felkészítő tanár: Orosz Tibor Tiszalöki Kossuth Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4450,
Következ ő dia El ő z ő dia Utolsó dia Kezd ő lap Bemutató vége.
Digitális fotózás Alapok.
Kompakt digitális fényképezőgép. Vonzó, masszív és könnyen kezelhető, a COOLPIX L25 ért a képekhez – így Önnek nem kell. Csoportképektől kezdve a közeli.
1 13. AZ OBJEKTÍV LÁTÓSZÖGE Jegyzet Készítette: Nikli Károly 2013.
A képszerkesztési eljárások gyakorlata Microsoft Picture Manager 3. témakör:
LILIN Újdonságok és hasznos információk Csobó Gábor
Mesterséges és természetes világítás 7. témakör. A fényképezésben azok a fényforrások a jelentősek, amelyek az elektromágneses spektrum nm (látható.
ETailer Kit Lenovo Yoga Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
A feladat és a hozzá használható eszközök kiválasztása 2. témakör:
Elérésük Win7 alatt: Windows gomb> Minden program> Kellékek> Rendszereszközök> …
ETailer Kit Lenovo VIBE Shot 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
Neumann János Informatikai Kar
Twido PLC és Magelis XBT GT grafikus terminál programozása
Előadás másolata:

Sony fényképezőgépek Készítette: Lerch Gergely

Sony Cyber-Shot DSC-S effektív megapixeles felbontás a színvonalas képalkotásért és a részletgazdag nagyításokért - 3x optikai zoomos objektív - Az arcérzékelő funkció optimalizálja a fókuszt és az expozíciót, így szebb portrék készíthetők - A SteadyShot képstabilizálóval kevesebb homályos kézből készített fényképtől kell tartani - Nagyfokú (ISO 3200) érzékenység a tisztább képekért kevés fénynél vaku használata nélkül is - 2.4”-os ( pontos) LCD - Személyes ízléséhez illő gyönyörű színválasztékban kapható - A változatos körülmények között is kiváló eredményről hét jelenetválasztó üzemmód gondoskodik - Szórakoztató kamerába épített retusáló funkciók: körülvágás és vörösszem-korrekció - A Picture Motion Browser szoftverrel egyszerű a képek kezelése, a keresés és a megtekintés számítógépen Ft ( Ft + áfa)

Sony Cyber-Shot DSC-S effektív megapixeles felbontás a színvonalas képalkotásért és a részletgazdag nagyításokért - 4-szeres optikai zoomos, Sony objektív 33 mm-es nagylátószöggel a kiváló optikai minőségért - Az arcérzékelő funkció optimalizálja a fókuszt és az expozíciót, így szebb portrék készíthetők - A SteadyShot képstabilizálóval kevesebb homályos kézből készített fényképtől kell tartani - Nagyfokú (ISO 3200) érzékenység a tisztább képekért kevés fénynél vaku használata nélkül is - Nagy 2.7 hüvelykes (230 ezer képpontos) LCD-kijelző széles megtekintési szöggel - Könnyű fényképezés üzemmódban a kijelzőn megjelenő utasítások egyszerűsítik a használatot - A változatos körülmények között is kiváló eredményről hat jelenetválasztó üzemmód gondoskodik - Szórakoztató kamerába épített retusáló funkciók, körülvágás és vörösszem-korrekció Ft ( Ft + áfa)

Sony Cyber-Shot DSC-W effektív megapixeles felbontás a rendkívül magas színvonalú képalkotásért és a részletgazdag nagyításokért - 4x optikai zoomos Carl Zeiss Vario-Tessar objektív 30 mm-es nagylátószöggel a tájképekhez és nagy csoportok fényképezéséhez - A továbbfejlesztett mosolyfelismerő automatikusan kioldja a zárat, ha a fotóalany mosolyog: a beállítható „mosolyküszöbnek” köszönhetően most még könnyebb a használata! - Továbbfejlesztett arcérzékelő kiválasztható gyermek/felnőtt prioritással és nagysebességű témakövetéssel a tisztább portrékért - Az intelligens jelenetfelismerés biztosítja az ideális beállításokat kedvezőtlen feltételek mellett is: például szürkületi portrék vagy háttér- megvilágított jelenetek esetén - Nagy 2.7 hüvelykes (230 ezer képpontos) Clear Photo LCD-kijelző széles megtekintési szöggel - HD-kimenet HD TV-n való megjelenítéshez (opcionális kábel szükséges). A PhotoTV HD mód nagyszerű állókép-megtekintést kínál kompatibilis BRAVIA TV-készülékeken - A SteadyShot képstabilizálóval kevesebb homályos kézből készített fényképtől kell tartani Ft ( Ft + áfa)

Sony Cyber-Shot DSC-W effektív megapixeles felbontás a rendkívül magas színvonalú képalkotásért és a részletgazdag nagyításokért - 4x optikai zoomos Carl Zeiss Vario-Tessar objektív 30 mm-es nagylátószöggel a tájképekhez és nagy csoportok fényképezéséhez - A továbbfejlesztett mosolyfelismerő automatikusan kioldja a zárat, ha a fotóalany mosolyog: a beállítható „mosolyküszöbnek” köszönhetően most még könnyebb a használata! - Továbbfejlesztett arcérzékelő kiválasztható gyermek/felnőtt prioritással és nagysebességű témakövetéssel a tisztább portrékért - Az intelligens jelenetfelismerés biztosítja az ideális beállításokat kedvezőtlen feltételek mellett is: például szürkületi portrék vagy háttér-megvilágított jelenetek esetén - Nagy 2.7 hüvelykes (230 ezer képpontos) Clear Photo LCD-kijelző széles megtekintési szöggel - HD-kimenet HD TV-n való megjelenítéshez (opcionális kábel szükséges). A PhotoTV HD mód nagyszerű állókép-megtekintést kínál kompatibilis BRAVIA TV-készülékeken - A SteadyShot képstabilizálóval kevesebb homályos kézből készített fényképtől kell tartani Ft ( Ft + áfa)

Sony Cyber-Shot DSC-S effektív megapixeles felbontás a színvonalas képalkotásért és a részletgazdag nagyításokért - 4-szeres optikai zoomobjektív 33 mm-es nagylátószöggel - Az arcérzékelő funkció optimalizálja a fókuszt és az expozíciót, így szebb portrék készíthetők - A SteadyShot képstabilizálóval kevesebb homályos kézből készített fényképtől kell tartani - Nagyfokú (ISO 3200) érzékenység a tisztább képekért kevés fénynél vaku használata nélkül is - Nagy 2.7 hüvelykes (230 ezer képpontos) LCD-kijelző széles megtekintési szöggel - Személyes ízléséhez illő gyönyörű színválasztékban kapható - Könnyű fényképezés üzemmódban a kijelzőn megjelenő utasítások egyszerűsítik a használatot - A változatos körülmények között is kiváló eredményről hat jelenetválasztó üzemmód gondoskodik - Szórakoztató kamerába épített retusáló funkciók: körülvágás és vörösszem-korrekció Ft ( Ft + áfa)

Sony MHS-PM1 - A szórakoztató, egyszerűen használható mobil HD Snap fényképezőgép állóképek és videofelvételek készítésére alkalmas - Könnyű, kompakt kialakítású és egyszerűen hordozható - elfér egy zsebben vagy táskában a mindennapokhoz vagy a hétvégi kiruccanásokhoz - Beépített PMB hordozható szoftver a gyors, közvetlen feltöltéshez a népszerű megosztó oldalakra (pl. YouTube™, Picasa™ Web Album és Dailymotion™) csatlakoztatott számítógépről vagy egy internetkávézóban - Forgatható optika 4x digitális zoommal: az objektív 270 fokos szögtartományban mozog, így Ön bármilyen szögből készíthet remek felvételeket - 5 effektív megapixeles CMOS-érzékelő a jó minőségű állóképekért - Készítsen éles, 1080HD videofelvételeket akár 30 kép/mp sebességgel változatos MP4 formátumban a problémamentes megosztás, megtekintés és számítógépes/webes adatátvitel érdekében - Kijelölt gombok videó és fénykép készítéséhez - így nincs nehézkes váltás a felvételi módok között - Megosztásjelölés a feltöltésre kiválasztott fényképek és videók azonnali felcímkézéséhez - Az 5 jelenetválasztó mód elvégzi a fényképezőgép beállításait és gyakorlatilag bármilyen környezeti feltétel mellett nagyszerű eredményt nyújt Ft ( Ft + áfa)

Sony Cyber-Shot DSC-W effektív megapixeles felbontás a rendkívül magas színvonalú képalkotásért és a részletgazdag nagyításokért - 4x optikai zoomos Carl Zeiss Vario-Tessar objektív 30 mm-es nagylátószöggel a tájképekhez és nagy csoportok fényképezéséhez - A továbbfejlesztett mosolyfelismerő automatikusan kioldja a zárat, ha a fotóalany mosolyog: a beállítható „mosolyküszöbnek” köszönhetően most még könnyebb a használata! - Továbbfejlesztett arcérzékelő kiválasztható gyermek/felnőtt prioritással és nagysebességű témakövetéssel a tisztább portrékért - Az intelligens jelenetfelismerés biztosítja az ideális beállításokat kedvezőtlen feltételek mellett is: például szürkületi portrék vagy háttér- megvilágított jelenetek esetén - Az optikai SteadyShot, a nagyfokú (ISO 3200) érzékenység, valamint a Clear RAW zajcsökkentés gyenge fényviszonyok mellett is tisztább, jó minőségű kézből készített fényképeket biztosít - Nagy 2.7 hüvelykes (230 ezer képpontos) Clear Photo LCD-kijelző széles megtekintési szöggel - HD-kimenet HD TV-n való megjelenítéshez (opcionális kábel szükséges). A PhotoTV HD mód nagyszerű állókép-megtekintést kínál kompatibilis BRAVIA TV-készülékeken Ft ( Ft + áfa)

Sony Cyber-Shot DSC-W effektív megapixeles felbontás a rendkívül magas színvonalú képalkotásért és a részletgazdag nagyításokért - 4x optikai zoomos Carl Zeiss Vario-Tessar objektív 30 mm-es nagylátószöggel a tájképekhez és nagy csoportok fényképezéséhez - A továbbfejlesztett mosolyfelismerő automatikusan kioldja a zárat, ha a fotóalany mosolyog: a beállítható „mosolyküszöbnek” köszönhetően most még könnyebb a használata! - Továbbfejlesztett arcérzékelő kiválasztható gyermek/felnőtt prioritással és nagysebességű témakövetéssel a tisztább portrékért - Az intelligens jelenetfelismerés biztosítja az ideális beállításokat kedvezőtlen feltételek mellett is: például szürkületi portrék vagy háttér- megvilágított jelenetek esetén - Az optikai SteadyShot, a nagyfokú (ISO 3200) érzékenység, valamint a Clear RAW zajcsökkentés gyenge fényviszonyok mellett is tisztább, jó minőségű kézből készített fényképeket biztosít - Nagy méretű 3”-os ( képpontos) nagy betekintési szöggel rendelkező Clear Photo LCD plus képernyő - Személyes ízléséhez illő gyönyörű színválasztékban kapható - HD-kimenet HD TV-n való megjelenítéshez (opcionális kábel szükséges). A PhotoTV HD mód nagyszerű állókép-megtekintést kínál kompatibilis BRAVIA TV-készülékeken Ft ( Ft + áfa)

Sony Cyber-Shot DSC-W effektív megapixeles felbontás a rendkívül magas színvonalú képalkotásért és a részletgazdag nagyításokért - 5x optikai zoomos Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektív 28 mm-es nagylátószöggel a tájképekhez és nagy csoportok fényképezéséhez - 720p HD videofelvétel részletgazdag, éles HD videoklipek, valamint sztereó hang rögzítésére alkalmas 30 kép/mp sebesség mellett - A továbbfejlesztett mosolyfelismerő automatikusan kioldja a zárat, ha a fotóalany mosolyog: a beállítható „mosolyküszöbnek” köszönhetően most még könnyebb a használata! - Továbbfejlesztett arcérzékelő kiválasztható gyermek/felnőtt prioritással és nagysebességű témakövetéssel a tisztább portrékért Továbbá mozgás közbeni arcérzékelés és kiválasztott arcmemória - Az intelligens jelenetfelismerés biztosítja az ideális beállításokat kedvezőtlen feltételek mellett is: például szürkületi portrék vagy háttér- megvilágított jelenetek esetén - Az optikai SteadyShot, a nagyfokú (ISO 3200) érzékenység, valamint a Clear RAW zajcsökkentés gyenge fényviszonyok mellett is tisztább, jó minőségű kézből készített fényképeket biztosít - 2.7”-os ( képpontos) nagy betekintési szöggel rendelkező Clear Photo LCD plus képernyő - Személyes ízléséhez illő gyönyörű színválasztékban kapható Ft ( Ft + áfa)

Sony Cyber-Shot DSC-T effektív megapixeles felbontás a rendkívül magas színvonalú képalkotásért és a részletgazdag nagyításokért - 4x optikai zoomos Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektív - 720p HD videofelvétel részletgazdag, éles HD videoklipek, valamint sztereó hang rögzítésére alkalmas 30 kép/mp sebesség mellett - A továbbfejlesztett mosolyfelismerő automatikusan kioldja a zárat, ha a fotóalany mosolyog: a beállítható „mosolyküszöbnek” köszönhetően most még könnyebb a használata! - Továbbfejlesztett arcérzékelő kiválasztható gyermek/felnőtt prioritással és nagysebességű témakövetéssel a tisztább portrékért Mozgás közbeni arcérzékeléssel - Az intelligens jelenetfelismerés biztosítja az ideális beállításokat kedvezőtlen feltételek mellett is: például szürkületi portrék vagy háttér- megvilágított jelenetek esetén - Az optikai SteadyShot, a nagyfokú (ISO 3200) érzékenység, valamint a Clear RAW zajcsökkentés gyenge fényviszonyok mellett is tisztább, jó minőségű kézből készített fényképeket biztosít - Nagy méretű, széles 3.0”-os ( képpontos) nagy betekintési szöggel rendelkező Clear Photo LCD plus érintőképernyő Ft ( Ft + áfa)

Sony Cyber-Shot DSC-T700 - A 10.1 effektív megapixeles felbontás tiszta nagyítást tesz lehetővé A3 méret felett is - A 4 GB-os belső memóriával akár képet is tárolhat (VGA- formátumban) - Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektív 4x optikai zoommal - A fényképalbum funkciók a tárolt képek könnyű kezeléséért és kereséséért; mappa, dátum, kedvencek és események megtekintése, valamint arcok alapján történő keresés - Megosztásjelölő technológia a kiválasztott képek egyszerűbb elnevezéséért, átméretezéséért és számítógépre történő feltöltéséért - A könnyen kezelhető Mosolyfelismerés addig nem készíti el a felvételt, amíg a téma nem mosolyog: kiválasztható gyermek/felnőtt prioritással - A továbbfejlesztett arcfelismerés automatikus gyermek/felnőtt felismerés funkcióval optimalizálja az élességállítást, az expozíciót, a fehéregyensúlyt és a bőrtónust a szebb portrékért - Az Intelligens jelenetfelismerés a jelenet függvényében kiválasztja a helyes fényképezési módot az új portré mód pislogás gátló technológia Ft ( Ft + áfa)

Sony Cyber-Shot DSC-T effektív megapixeles felbontás a rendkívül magas színvonalú képalkotásért és a részletgazdag nagyításokért - 4x optikai zoomos Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektív - 720p HD videofelvétel részletgazdag, éles HD videoklipek, valamint sztereó hang rögzítésére alkalmas 30 kép/mp sebesség mellett - A továbbfejlesztett mosolyfelismerő automatikusan kioldja a zárat, ha a fotóalany mosolyog: a beállítható „mosolyküszöbnek” köszönhetően most még könnyebb a használata! - Továbbfejlesztett arcérzékelő kiválasztható gyermek/felnőtt prioritással és nagysebességű témakövetéssel a tisztább portrékért Mozgás közbeni arcérzékeléssel - Az intelligens jelenetfelismerés biztosítja az ideális beállításokat kedvezőtlen feltételek mellett is: például szürkületi portrék vagy háttér- megvilágított jelenetek esetén - Az optikai SteadyShot, a nagyfokú (ISO 3200) érzékenység, valamint a Clear RAW zajcsökkentés gyenge fényviszonyok mellett is tisztább, jó minőségű kézből készített fényképeket biztosít - Kifejezetten nagy méretű, széles, 3.5”-os ( képpontos), nagy betekintési szöggel rendelkező Xtra Fine LCD érintőképernyő Ft ( Ft + áfa)

Vége