Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az emberek életében kellemes élmény a jól megszervezett nyaralás. És ezt a legtöbb esetben meg is akarják örökíteni. Csak az nem mindegy mivel teszik.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az emberek életében kellemes élmény a jól megszervezett nyaralás. És ezt a legtöbb esetben meg is akarják örökíteni. Csak az nem mindegy mivel teszik."— Előadás másolata:

1 Az emberek életében kellemes élmény a jól megszervezett nyaralás. És ezt a legtöbb esetben meg is akarják örökíteni. Csak az nem mindegy mivel teszik.

2 Mobiltelefonok Sokan úgy vélik hogy a mobiltelefonnal készített felvételek (fotók, videók) ugyanakkora esztétikai értekkel rendelkeznek, mint a „profi” alkotások. De ez nem így van. Sokszor az elkészült képek silány min ő ség ű ek, kis méret ű ek stb. ezért nem lehet ő ket felhasználni teljes érték ű en, például: kép el ő hivatáshoz. De kivételt képez néhány mai, korszer ű mobiltelefon, amelyek már jó min ő ség ű digitális képet készítenek.

3 Nagy megapixeles mobiltelefonok Erre az egyik legjobb példa az LG KC550, mivel 5 megapixeles kamerájával, képstabilizátorával és nagy LED fény ű vakujával nagyon jó min ő ség ű képet tud készíteni.

4 Fényképez ő gépek Itt több kategóriát is megtudunk különböztetni. Vannak hagyományos úgy nevezett filmes gépek és a manapság elterjedt digitális fényképez ő gépek. A két kategória közötti eltérés nagy, mivel a modern technika alkotta digitális fényképez ő gépek több lehet ő séget tárnak elénk.

5 Filmes fényképez ő gépek Ezek manapság kimentek a divatból, mivel nem rendelkeznek több funkcióval. A kép elkészítésére csak egy lehet ő ségünk van, és ezekbe hiba is csúszhat. Ezért nem garantált a sikeres kép. Utólagos módosításra az el ő hivatás után pedig nincs lehet ő ség. Emiatt már nem olyan sokan választják ezt a fényképezési formát.

6 Filmes fényképez ő gépek Régiekt ő l az újakig…

7 Digitális fényképez ő gépek Napjainkban igen elterjedtek. Ez köszönhet ő a technikai fejl ő désnek, a az üzletek széles választékának és a kedvez ő áraknak. Az emberek többnyire ezt a típust választják mivel számukra ez a legkedvez ő bb lehet ő ség, mivel a képeket menthetik a számítógépeikre digitális formátumban, ott alakíthatnak rajtuk, és tetsz ő legesen hívathatják el ő ő ket.

8 Korszer ű digitális fényképez ő gépek Nagy megapixeles fényképez ő gépek:

9 A megapixel Akkor, ha jó képeket kvánunk készíteni oda kell figyelnünk az általunk kiválasztott digitális fényképez ő gép megapixeljére. A megapixel a, digitális fényképez ő gép webkamerák, és még néhány képdigitalizáló eszköz felbontóképességének jellemzésére szolgáló mutatószám. Azt mutatja meg, hogy az adott eszközben hány darab fényérzékel ő elem található, vagyis milyen maximális felbontásban tud nagyon jó digitális képet alkotni.

10 Adobe Photoshop Az Adobe Photoshop egy képszerkeszt ő és fényképfeldolgozó szoftver, melynek a fejleszt ő je az Adobe Systems. A Photoshop ma a nyomdai el ő készítés és képfeldolgozás legelterjedtebb programja, tudása miatt is a professzionális fotósok, webdesignerek, filmes utómunkával foglalkozó szakemberek megbecsült eszköze. Két verziója használatos:A Standard verziót a fotósok, webes szakemberek és az amat ő r felhasználóknak, míg az Extended b ő vített kiadást a filmesek, mérnökök és egészségügyi dolgozók számára ajánlja a gyártó.


Letölteni ppt "Az emberek életében kellemes élmény a jól megszervezett nyaralás. És ezt a legtöbb esetben meg is akarják örökíteni. Csak az nem mindegy mivel teszik."

Hasonló előadás


Google Hirdetések