Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

V-Screen Digital Video Monitor VS-1 Aputure BEG Marketing anyag 2013.3.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "V-Screen Digital Video Monitor VS-1 Aputure BEG Marketing anyag 2013.3."— Előadás másolata:

1 V-Screen Digital Video Monitor VS-1 Aputure BEG Marketing anyag 2013.3

2 Bemutatás  Az Aputure V-Screen egy a fontosabb DSLR videó kiegészítők közül az Aputure Vivo Movie Solution termékvonalában. Ez egy 7"-os ultravékony TFT-LCD monitor, egy kristálytiszta WVGA képernyővel, kis fogyasztással, többféle képaránnyal, és egyéb extrákkal. Tartalmaz HDMI, AV (Audio/Video1/Video2) és analóg bemeneteket a DSLR eszközökhöz vagy kamerákhoz. A V-Screen szintén tartalmaz dupla tápbemenetet, univerzális gyorscsatlakozási lehetőséget és napfényvédőt is.

3 Főbb funkciók Fukció  Többféle bemenet (HDMI, YPbPr & AV)  Számos gyorsbillentyű  Dupla tápbemenet  Inteligens töltés  16:9, 4:3, és teljes képarány  Sztereó fejhallgató és hangszóró kimenet  Firmware frissítések USB-vel Megjelenés  Szimpla és elegáns megjelenés  Vékony, könnyű kialakítás  Univerzális gyorscsatlakozó kihajtható fejjel  Napfényvédő a jó megjelenítéshez erős napfényben is  Szabványos 1/4”-os csatlakozási lehetőség  Többélfe kombinációban használható a Magic Hand segítségével

4 1. Többféle jelbemenet támogatása  Többféle jelbemenet:  HDMI  YPbPr  AV (Audio/Video1/Video2)  Szinte bármely típusú eszközzel képes együttműködni, legyen az DSLR eszköz, videokamera, stb.

5 2. Többféle gyorsbillentyű  A V-Screen többféle gyorsbillentyűt tartalmaz az iránygombok segítségével. A gyorsbillentyűk:  Hangerő  Fényerő  Kontraszt  Ellenőrző mező  Képarány  Zoom  Kép jelölő  A gyorsbillentyű funkciók megelőzik az ismétlődő gombnyomásokat, időt spórolnak a fényképezéskor, és javítják a felhasználói élményt. Shortcut

6 3. Dupla tápellátás  A kettős tápellátást az AC adapter és a lítium akkumulátorok biztosítják. Használd az adaptert, ha elérhető távolságon belül van konnektor és az elemeket, ha nincs ilyen a közeledben vagy kültéren használod a V-Screen-t. A lítium akkuk szintén gyakran használatosak a LED-es fényforrások esetében.  Továbbá a V-Screen tölteni is képes az akkumulátorokat intelligens módon, amikor az adaptert használni kezdjük. Így a munkához nem kell egy akku töltőt is magunkkal hordjunk..

7 4. 16:9, 4:3 és teljes képmegjelenítés  A V-Screen uses 3 elterjedt képarányt is támogat  16:9  4:3  Teljes megjelenítés  Váltogasd a megjelenítést a fényképezés képaránya szerint a torzulás elkerülése és a tisztább fényképezési élmény érdekében.

8 5. Sztereó hangszóró és fejhallgató kimenet  A V-Screen egy tökéletes MS sztereó rendszerrel képes közvetíteni a videókat. Nem csak a videót tudod jó minőségben visszaadni a V-Screen által, de a hangot is sokkal professzionálisabb minőségben. Speaker Earphone Jack

9 6. Firmware frissítések USB segítségével  A V-Screen más, mint a hasonló videó monitorok a piacon. A firmware frissítések segítségével javítható a kompatibilitása, teljesítménye és a funkciói, egyszerűen egy szimpla USB csatlakozó használatával. Mobile HDD

10 7. Vékony, könnyű kialakítás  A V-Screen mindössze 23mm vékony (minimum 5mm-el vékonyabb a konkurensektől). Így elmondható, hogy tényleg ultra vékony.  Egy egyszerű és elegáns kinézetet kapott és rengeteg funkciót mindössze néhány gombra. A V-Screen-nel könnyedén lehet professzionális videókat készíteni.

11 8. Univerzális gyorscsatlakozó  Egy univerzális gyorscsatlakozó elforgatható fejjel, így bármilyen szögből nézhetőek a videók, 360 fokos körben.

12 9. Napfényvédő  Napfényvédővel szállítjuk, hogy erős napfényben is jól használható legyen. Ez a megfelelő fényelnyelő anyagoknak köszönhető, melyek megakadályozzák az erős fény átjutását, így téve lehetővé a tiszta éles, képet.

13 10. Szabványos 1/4”-es csavarozható csatlakozók  A V-Screen szabányos ¼”-os csavarozható csatlakozót tartalmaz, amely számos egyéb kiegészítő csatlakozását is lehetővé teszi, mint például a Magic Rig, DSLR-ek, kamerák és egyebek.

14


Letölteni ppt "V-Screen Digital Video Monitor VS-1 Aputure BEG Marketing anyag 2013.3."

Hasonló előadás


Google Hirdetések