Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Monitorok Amit látunk.. Amit eddig is tudtunk Régebben fekete-fehér monitorok voltak. (monokróm) A kép pixelekből áll. (Picture Element) A pixelek alkotják.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Monitorok Amit látunk.. Amit eddig is tudtunk Régebben fekete-fehér monitorok voltak. (monokróm) A kép pixelekből áll. (Picture Element) A pixelek alkotják."— Előadás másolata:

1 Monitorok Amit látunk.

2 Amit eddig is tudtunk Régebben fekete-fehér monitorok voltak. (monokróm) A kép pixelekből áll. (Picture Element) A pixelek alkotják a képmátrixot. A legelterjedtebb felbontások: 1024*7681280*720: (HD-Ready) 1920*1080: (Full-HD)

3 A Pixel

4 Megjelenítés szerint Karakteres a képernyő csak karaktereket képes megjeleníteni, a képernyő karakterhelyekre van osztva, ez számítógépenként változó. Grafikus A megjelenített kép nem csak karaktereket tartalmaz, hanem a teljes képernyőt betöltő grafikus felületet.

5 KarakteresGrafikus

6 Tulajdonságok Képátló Válaszidő Képarány Látószög (betekintési szög) Megjeleníthető színek száma (16,7 millió)

7 Vezérlés D-SUB DVI Display Port HDMI


Letölteni ppt "Monitorok Amit látunk.. Amit eddig is tudtunk Régebben fekete-fehér monitorok voltak. (monokróm) A kép pixelekből áll. (Picture Element) A pixelek alkotják."

Hasonló előadás


Google Hirdetések