Kereskedelmi panel -A kereskedelmi panel a játékosok egymás közti cseréinek lebonyolítását szolgálja. - Aktiválható önállóan és tárgyalással kombinálva.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Belpolitika menü A Belpolitika alá 3 dolog tartozik. Hírszerzés Nemzetiségi politika Forradalom -Mindegyik részt a belpolitika menüből irányíthatjuk. -
Advertisements

Az I. világháború
7. szabály – A mérkőzés időtartama. Félidők A mérkőzés két egyenlő 45 perces félidőből áll, hacsak a játékvezető és a két résztvevő csapat kölcsönösen.
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
Miért érdemes francia nyelvi képzést választani? Franciául a világ minden részén beszélnek: az öt földrészen összesen több mint 200 millió ember beszél.
Közúti közlekedési előéleti PONTRENDSZER (2000. évi 128
A SZÖVETSÉGES DIPOMÁCIA
DIGITÁLIS TANESZKÖZÖK ALKALMAZÁSA AZ OKTATÁSBAN
Az I. Világháború Békekötések.
Az „Égből látható Föld” nevű projektnek óriási sikere van
EU alapismeretek E-Learning.
Érvelés, tárgyalás, meggyőzés
Matematika Eredete és története Kaszás Tamás.
A SZENT SZÖVETSÉG EURÓPÁJA
A HABSBURG-MAGYAR ELLENTÉTEK KIÚJULÁSA
A körlevél készítésének menete
Év eleji információk Előadó: Hosszú Ferenc II. em Konzultáció: Szerda 9:50 – 10:35 II. em
Microsoft® Lync™ 2010 Meghatalmazás – oktatás
Az I. világháborút lezáró békék
A Német-római Birodalom és a Habsburgok dunai monarchiája
Urban Audit Az egységes városstatisztikai adatbázis.
: ITI és EGTC Az ETT-k lehetséges szerepe a határ menti ITB-k megvalósításában.
5. Kutatás Panama-csatorna, Szuezi-csatorna, Gibraltári-szoros
Egészségturizmus fogalma
Jelkép-ország Jakab Sándor Kálmán
Kelet-és KözépEurópa politika története a 20. században
Dr. Szakács Tamás BGK kari Erasmus koordinátor
Az EU szomszédságpolitikája A Keleti Dimenzió. A bővítés utáni helyzet május 1-je után tíz új tag (az EU eddigi legnagyobb bővítése) május.
Az Európai Únió csatlakozási folyamatai
1914.
Szociális regiszter publikus felület használata
Gyülekezeti látás Jon A. Palmer.
A békekötések után.
Forrás: San Marino.
Melyik döntési elvnek felelnek meg az alábbi bizonytalanság melletti döntések?
HEFOP/2004/1.3.1 A HEFOP – „Második Esély” – Roma nők munkaerő-piaci (re)integrációjának elősegítése – projekt bemutatásán keresztül a roma nők esélyegyenlőségének.
Az Identitás Erősítése a Maros Megyei Iskolákban Civil Elkötelezettség Mozgalom (CEMO)
C.E.P.M. - Bruxelles, 12 janvier 2005 C.E.P.M. - Bruxelles, 12 janvier 2005 A GM növények termelésének helyzete a világon és az EU-ban...
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
Dr. Tóth-Baranyi Zsuzsanna
Pozitív gondolatok.
Péter ma…. Péter ma nem lép ki a hajóból, megfontolt lett, gy ő zött az értelem:
Extrák és használatuk Csatára vonatkoznakLépésre vonatkoznakKörre vonatkoznak Potenciált módosítjákÖsszértéket módosítják - Lövészárok - Tüzérség - (Ellátmány.
Egyesült Királyság zászlaja: Egyesült Királyság címere:
A VERSAILLES-WASHINGTONI BÉKERENDSZER
Területmérlegre vonatkozó konzisztencia-vizsgálat Gazdasági Informatika Tanszék 2004/2005. tanév Utolsó frissítés:
Mikroökonómia gyakorlat
Európa regionális földrajza
Kérdések az előző óra anyagából? 11. szabály – A les.
A geometriai magasságmérés
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
ELLENŐRZŐ KÉRDÉSEK 2. sz. oktatási kérdés anyagából Nem Háborús Műveletek 1. Emlékszik még a világháboruk megdöbbető adataira, melyik a helyes a, - 1.
Hajlító igénybevétel Példa 1.
Pénzügyes változások, fejlesztések. FIR pénzügyek.
OPERÁCIÓKUTATÁS TÖBBCÉLÚ PROGRAMOZÁS. Operáció kutatás Több célú programozás A * x  b C T * x = max, ahol x  0. Alap összefüggés: C T 1 * x = max C.
Haderő és mozgósítás 4. Rész. A haderő felépítése Milíciák Nem a „KAT” szám befolyásolja. Sorkatonák A „KAT” szám 1/3. Tartalékos A „KAT” szám 2/3. „KAT”
A Pun-Római háborúk.
A felvilágosult abszolutizmus
Újdonságok az NIIF VoIP szolgáltatásában
Narancsík Eszter Záreczky Terézia
A pun háborúk Itália meghódítása után a punok érzik fenyegetve magukat
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
Jelentések Jelentést akkor használunk, ha az adatbázisban letárolt adatokat szeretnénk kinyomtatni. A jelentésben szereplő adatok alapja egy tábla vagy.
A háború után.
Nemzetközi magánjog II.
TÁJÉKOZTATÓ A FAKULTÁCIÓ VÁLASZTÁSHOZ
Budapest, március 1. A jogi utaskísérő.
A politika feladatai a kutatásban, a fejlesztésben és az innovációban
Előadás másolata:

Kereskedelmi panel -A kereskedelmi panel a játékosok egymás közti cseréinek lebonyolítását szolgálja. - Aktiválható önállóan és tárgyalással kombinálva. - Egyszerre több játékos cseréjét is bonyolíthatja.

Kereskedelmi panel és állásfoglalás I. A kereskedelmi panelba lehetőség van bevonni különböző tárgyalások állásfoglalásait. -A tárgyalásba bevont állásfoglalások esetén jelezni kell a tárgyalás kódját, amelyre az állásfoglalás vonatkozik. - Elfogadása esetén az állásfoglalás automatikusan teljesül. Nagy- Britannia -250 Gazdasági Pont - Gibraltár városa - Sikeres Tárgyalás (SP/1875/CR) ElfogadásMódosításElutasítás Franciaország - Réunion városa - Sikeres Tárgyalás (SP/1875/CR) ElfogadásMódosításElutasítás Amennyiben mindkét fél az elfogadást választja, úgy a jelzett tárgyalás automatikusan véget ér.

Kereskedelmi panel és állásfoglalás II. Több résztvevő esetén jelölni kell, hogy melyik résztvevőnek adjuk a kijelölt dolgokat. Nagy- Britannia -250 Gazdasági Pont (Franciaország) - Gibraltár városa (Franciaország) - Kandahar városa (Oroszország) - Fokváros városa (semleges) - Sikeres Tárgyalás (SP/1875/CR) ElfogadásMódosításElutasítás Franciaország - Réunion városa (Nagy-Britannia) - Sikeres Tárgyalás (SP/1875/CR) ElfogadásMódosításElutasítás Oroszország - Sikeres Tárgyalás (SP/1875/CR) ElfogadásMódosításElutasítás

Tesztben való működés Ország kiválasztása Mit adunk oda vagy mit kérünk. Kinek adjuk Pontosításra szolgáló mezők: város, terület, állásfoglalás, stb.… A jelenlegi példában Törökország átadja Isztanbul városát Oroszországnak és a felek békét kötnek. Az éppen zajló háború kódja (RU1878TR) és erre vonatkozik az állásfoglalás, ami mindkét esetben a békekötés.

Példa I. A Monarchia áthaladási engedélyt ad Németországnak, ami csak Magyarország területére vonatkozik és 5 körig érvényes. Cserébe Németország 120 Gazdasági Pontot ad a Monarchiának.

Példa II. Ez egy bonyolultabb több résztvevős példa. Oroszország, Nagy-Britannia és Törökország ugyanannak a háborúnak a résztvevője (RU1878TO) és békét kötnek. A feltételek a következők: Törökország fizet 220 GAZD-t Oroszországnak és korlátlan időre áthaladási engedélyt ad Rumélia területén, szintén Oroszországnak; valamint Saloniki városa semlegessé válik. Cserébe Oroszország visszavonja a RE1881BU célkitűzését, ami mondjuk egy népszavazás lett volna Bukarestben. Nagy-Britannia pedig nem kap és nem fizet semmit sem csak szintén békét köt.